Lees de Officiële Beschrijving

Wat we denken, of wat we weten, of wat we geloven, is uiteindelijk van weinig belang. Het enige gevolg is wat we doen.

Aan de Anglia Ruskin University (ARU) is het nemen van de sprong, het trotseren van de kansen en het streven naar succes, wat we doen. Dit zijn de verhalen van de mensen die ARU maken.

Onze visie

Levens transformeren door middel van innovatief, inclusief en ondernemend onderwijs en onderzoek.

Onze waarden

Ambitie

We zijn vastbesloten om onze doelen te bereiken en streven er voortdurend naar onze universiteit te verbeteren in het belang van iedereen.

Innovatie

We zullen onze collectieve en individuele creativiteit toepassen om nieuwe ideeën te bedenken en te ontwikkelen en deze ten uitvoer te brengen ten behoeve van de gemeenschappen die we dienen.

Moed

We zijn dapper in het nemen van de beslissingen die we goed vinden, zelfs als het moeilijk is om dat te doen.

Gemeenschap

We hechten er veel waarde aan om samen te werken, elkaar te ondersteunen en iedereen te helpen zijn potentieel te bereiken.

Integriteit

We doen wat we zeggen dat we zullen doen en zijn eerlijk en transparant in onze besluitvorming en acties.

Verantwoordelijkheid

We nemen beslissingen en handelen op een manier die rekening houdt met ecologische, maatschappelijke en economische overwegingen en die degenen die studeren en met ons werken het beste ondersteunt.

Nationale studentenenquête 2018

Bij Anglia Ruskin vormen studenten het hart van onze universiteit. We willen dat hun educatieve ervaring hen aanspreekt en uitdaagt, zodat ze hun volledige potentieel bereiken.

En dus zijn we blij dat onze laatstejaarsstudenten hun onderwijservaring opnieuw hoog hebben gewaardeerd in de jaarlijkse Nationale Studenten Enquête (NSS).

Dit jaar is de algehele tevredenheidsscore van ARU gestegen tot 84% - boven het sectorgemiddelde van 83%.

Onze studenten waarderen ons zeer

Deelnemende studenten krijgen een reeks vragen over aspecten van het universitaire leven, waaronder lesgeven, beoordeling en feedback, leermiddelen en stem van studenten. Dit jaar reageerde 78% van onze laatstejaars studenten.

Evenals onze algehele tevredenheidsscore stijgt tot 84% , is het fantastisch om te zien dat onze studenten:

  • beoordelen hun educatieve ervaring - van onderwijs en academische ondersteuning tot beoordeling en feedback - zeer
  • er zeker van zijn dat hun stem wordt gehoord, en dat we hun mening waarderen. Dit is het tweede jaar op rij sterk doorgekomen
  • waarderen de leergemeenschap bij Anglia Ruskin.

We waarderen de resultaten enorm, omdat ze ons helpen de studentenervaring bij Anglia Ruskin te verbeteren. Ze helpen ook aankomende studenten om een weloverwogen keuze te maken over waar ze willen studeren.

Teaching Excellence Framework Silver award

We zijn verheugd om een TEF Silver-prijs te houden, die de hoge kwaliteit van het onderwijs van onze getalenteerde medewerkers weerspiegelt.

Onze TEF Silver-award betekent dat we hoogwaardige lessen, leerresultaten en resultaten voor onze studenten leveren en consequent de strenge nationale kwaliteitseisen voor het Britse hoger onderwijs overschrijden . We zijn bijzonder blij dat onze beoordeling een zeer hoge mate van studenttevredenheid naar voren bracht en dat de meeste van onze studenten uitstekende resultaten behaalden.

Het was bijzonder verheugend dat het TEF-panel verklaarde dat we ontegenzeggelijk boven onze maatstaf waren 'omdat we ' zeer hoge niveaus van studenttevredenheid hadden met lesgeven, beoordelen en feedback en academische ondersteuning ' .

Het TEF-panel erkende dat we levens transformeren door middel van innovatie, inclusief en ondernemerschapsonderwijs, wat tot uitdrukking komt in onze nieuwe visie en wens om 'Een uitstekende en inclusieve onderwijservaring' te bieden in onze universitaire strategie, het ontwerpen van onze toekomst 2017-26.

Awards en erkenning

We zijn winnaars

In 2018 werden we genoemd als een van de 250 beste universiteiten van Europa - terwijl we tegelijkertijd een prijs wonnen voor de kwaliteit van onze leerfaciliteiten.

Het Chartered Management Institute heeft ook de impact erkend die we maken op de inzetbaarheid, management en leiderschapsvaardigheden van onze studenten.

Onze laatstejaarsstudenten beoordeelden opnieuw hun onderwijservaring - inclusief onderwijs, academische ondersteuning, beoordeling en feedback - hoog in de Nationale Studentenenquête.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Anglia Ruskin University

Bestudeer concrete casestudy's om de interne werking van zware criminaliteit samen te vatten, en de methoden om het te politiseren. Je zult de vaardigheden en kennis verw ... [+]

Overzicht

Bestudeer concrete casestudy's om de interne werking van zware criminaliteit samen te vatten, en de methoden om het te politiseren. Je zult de vaardigheden en kennis verwerven die nodig zijn voor vele carrières in de strafrechtspleging, zoals de politie, jeugdjustitie, het ministerie van Binnenlandse zaken of grensagentschappen.

Studie met een school die als 8e plaats in het Verenigd Koninkrijk is gerangschikt voor criminologie (The Guardian University Guide 2018)Voel je gesteund door onze hechte community van studenten en medewerkers, inclusief toegewijde socialemediagroepenLeer van professionele beoefenaars van het strafrecht door middel van lezingen, workshops en andere activiteitenNeem deel aan evenementen zoals excursies, gastcolleges en onze eindejaarscriminologieconferentieBundelen van krachten met PIER, ons politie-instituut voor de oostelijke regio, met links naar lokale en regionale troepen en politie-eenheden en hoofdofficieren op lokaal en nationaal niveau... [-]
Verenigd Koninkrijk Cambridge
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Anglia Ruskin University

Volg in de voetstappen van veelgeprezen kinderartiesten. Werk samen met een toegewijd ondersteuningsteam van internationaal erkende illustratoren om uw eigen persoonlijke ... [+]

Overzicht

Volg in de voetstappen van veelgeprezen kinderartiesten. Werk samen met een toegewijd ondersteuningsteam van internationaal erkende illustratoren om uw eigen persoonlijke visuele vocabulaire te ontwikkelen. Verbindingen leggen in de kinderuitgeverij.

Ontwikkel je eigen visuele vocabulaire ondersteund door een team van internationaal erkende illustratorenProfiteer van een 150-jarige traditie van tekenen en inspireren van creativiteit aan de Cambridge School of ArtKom in de voetsporen van vele bekroonde kinderboekillustrators

Deze gegeven studiocursus, de eerste in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk, werd ontwikkeld door onze vooraanstaande professor Martin Salisbury, die nog steeds bijdraagt aan het lesgeven over de cursus. Het geeft je de toegewijde ondersteuning en kennis die je nodig hebt om je praktijk te ontwikkelen in de kunst van het illustreren van kinderboeken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Anglia Ruskin University

Je wordt gemotiveerd door de mogelijkheden die internationale bedrijven voor je ontgrendelen. En onze MSc International Business is ontworpen met uw ambities in het achte ... [+]

Overzicht

Je wordt gemotiveerd door de mogelijkheden die internationale bedrijven voor je ontgrendelen. En onze MSc International Business is ontworpen met uw ambities in het achterhoofd. Je begrijpt het belang van het nemen van je eigen loopbaanbeslissingen, en wat deze cursus echt onderscheidt, zijn de vele verschillende opties die je kunt kiezen, zoals een semester in het buitenland in Zwitserland of Nederland en een diploma behalen met een dubbele graad, het kiezen van je optionele modules, of een stage van 34 weken doen als onderdeel van je cursus. Zo kunt u de koers aanpassen aan uw ambities terwijl u de cruciale tools van een internationale business kit krijgt.

Deze graad geeft je een ongeëvenaarde mogelijkheid om af te studeren met een dubbele masteropleiding. Je bent in staat om in je tweede semester in Zwitserland of Nederland te studeren, waardoor je uit de eerste hand ervaring hebt met zakelijke activiteiten op internationale schaal. Deze dubbele kwalificatie is wat u die voorsprong op de concurrentie geeft ten opzichte van andere kandidaten op de moderne zakelijke markt. Je krijgt het vertrouwen en de vaardigheden om je eigen carrièrepad uit te stippelen in de richting die het beste bij je past.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Januari 2020
Engels
Voltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Anglia Ruskin University

Werk aan een klinische carrière met kinderen, of zet de volgende stap naar een doctoraat. Een gevorderd academisch inzicht verwerven in ontwikkelingsstoornissen en de gee ... [+]

Overzicht

Werk aan een klinische carrière met kinderen, of zet de volgende stap naar een doctoraat. Een gevorderd academisch inzicht verwerven in ontwikkelingsstoornissen en de geestelijke gezondheid van kinderen; en onderzoek naar oorzaken, beoordeling, classificatie en behandeling.

Onze cursus biedt u een sterke basis voor onderzoek en vormt een aanvulling op uw professionele klinische training. Je krijgt een uitgebreide theoretische kennis van het vakgebied, evenals het praktische vermogen om klinische onderzoeksprogramma's te ontwerpen en evalueren.

Specialistische modules richten zich op de diagnose en behandeling van verschillende aandoeningen, ontwikkelingspsychopathologie (inclusief oorzaken en effecten) en de bredere problematiek rond psychologisch onderzoek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Life at ARU: The ARU experience - George