Across the Pond

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Of je nu undergraduate of graduate degree-opleidingen wilt volgen, Across the Pond kan hierbij helpen. Sinds 2004 helpen we bij het vinden en toepassen van meer dan 40 van de beste hogescholen en graduate schools in Engeland en de rest van het VK . Ons team van UK Study Experts , die uit de eerste hand ervaring hebben gehad met studeren in Groot-Brittannië, bieden gratis ondersteuning op maat en begeleiding bij elk aspect van het onderzoeks- en sollicitatieproces. Begin vandaag met je studiereis in Groot-Brittannië met de hulp van Across the Pond en profiteer van: - Gratis persoonlijk advies en begeleiding voor studenten die in Groot-Brittannië willen studeren - Meer dan 40 Britse universiteiten met wereldberoemde programma's en onderzoeksfaciliteiten - Verhoog uw Kansen op acceptatie - Leidraad voor alle aspecten van het Britse studentenleven Sinds 2004 geeft Across the Pond studentenadvisering en begeleiding aan studenten die willen studeren aan enkele van de beste Britse universiteiten.

We vertegenwoordigen meer dan 40 universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en de studenten met wie we werken, profiteren van een hoge acceptatiegraad voor deze instellingen ..

DE SLEUTEL TOT ONS SUCCES

Ons streven is om studenten een gratis, persoonlijke en uitgebreide service aan te bieden om hen te helpen hun ambities om te studeren in Groot-Brittannië te bereiken. Of het nu gaat om undergraduate- of graduate-programma's bij onze partneruniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk, we zorgen ervoor dat elke student het best bij zijn academische en persoonlijke doelen past. We kunnen deze aangepaste gratis service aanbieden omdat Across the Pond wordt gefinancierd door onze partneruniversiteiten in Groot-Brittannië om hen in Noord-Amerika te vertegenwoordigen.

BEREIK JE POTENTIEEL

Bij Across the Pond moedigen we studenten aan hun interesses na te streven, excellentie na te streven en een universiteit bij te wonen die aan al hun eisen voldoet. We hebben er alle vertrouwen in dat we door het gebruik van de service die we bieden en het ervaren van het hoge niveau van persoonlijke begeleiding, je kansen kunnen maximaliseren om te worden geaccepteerd door enkele van de beste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk. De deskundigheid en toewijding van onze UK Study Experts vormen de hoeksteen van Across the Pond en het is vanwege deze kwaliteiten dat we buitenlandse studenten blijven helpen hun doelen te bereiken.

Locaties

Aberdeen

CONTACT USA TEAM

Address
Aberdeen, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Belfast

CONTACT CANADA TEAM

Address
Belfast, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk

Brighton

CONTACT NORWAY TEAM

Address
Brighton, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Canterbury

CONTACT LATIN AMERICA TEAM

Address
Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden