Aberystwyth University Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Aberystwyth Business School meet zichzelf en excelleert tegen de servicelevering en uitstekende 'gouden standaarden' van de Britse universitaire sector. Wij zijn niet het type bedrijfsschool waar je colleges zullen zijn met honderden andere studenten en je bent niet bekend bij het taf tijdens je universitaire opleiding. De klasgroottes bij Aberystwyth zijn klein en je zult ons persoonlijk kennen in de eerste paar weken dat je bij ons bent gekomen. We hebben een geweldige mix van Britse en internationale studenten uit veel verschillende landen, en je zult het gemakkelijk vinden om te mixen en vrienden te maken met andere studenten uit een breed scala van achtergronden en culturen. Het resultaat: Aberystwyth wordt regelmatig gestemd in de Top 5 Universiteiten in het VK voor studentenervaring en studenttevredenheid.

Reputatie

Aberystwyth University is een lang gevestigde traditionele Britse universiteit met een uitstekende academische reputatie. Een Aberystwyth University-masterdiploma wordt door werkgevers internationaal erkend en zal een aanwinst voor u zijn gedurende uw toekomstige professionele carrière. Bij Aberystwyth Business School identificeren we de belangrijkste aandachtsgebieden voor onze huidige en toekomstige studenten. Het resultaat is regelmatige en uitzonderlijk hoge onderscheidingen, waaronder de Britse Teaching Excellence Framework Gold-prijs in 2018, The Times University of the Year for Teaching voor een ongekende twee jaar lopen in 2017 en 2018, en 90% algemene studenttevredenheid volgens de nationale Studentenonderzoek in 2018.

Accommodatie en uw garantie

U wilt gegarandeerde accommodatie, idealiter in de nabijheid van de Aberystwyth Business School. Goed nieuws, je krijgt precies dat. Aberystwyth Business School ligt in het hart van de belangrijkste Penglais Campus van de universiteit en er is voldoende parkeergelegenheid. U wandelt in 15 minuten naar het stadscentrum van Aberystwyth, of u kunt gebruikmaken van de reguliere busdienst van en naar het centrum van de stad.

Onderwijzen en leren

Aberystwyth Business School staat bekend om de kwaliteit van lesgeven en leren en de culturele ervaring van het studeren van management en financiën. Medewerkers zijn afkomstig uit de academische wereld en de privésector om studenten een vooruitstrevend beeld te geven van bedrijfstheorie en -praktijk. Hoewel we er plezier in hebben klein te zijn en boven ons gewicht te stoten, zijn onze medewerkers erg trots op wat ze consequent bereiken. Onze studenten erkennen de voordelen van curriculumflexibiliteit en zeer gerichte discipline-verslaggeving - we leren je geen perifere onderwerpen, we concentreren ons op de absolute fundamenten; die fundamenten die de resultaten zullen opleveren die voor u belangrijk zijn: hedendaagse inzichten, uitstekende vakbekwaamheid en inzetbaarheid.

Leermiddelen

Met elektronische toegang tot alle leermiddelen die u ooit nodig zult hebben, meer dan 1400 netwerk-pc's en een draadloze internetverbinding in elke kamer, zult u nooit moeite hebben om de informatie te vinden die u zoekt wanneer u een opdracht probeert uit te voeren. £ 4,5 miljoen is besteed aan het renoveren van de onderwijsfaciliteiten in het afgelopen jaar, het creëren van leerfaciliteiten van wereldklasse. Als je graag de pagina's van echte boeken omdraait, heb je ook geluk. Aberystwyth Business School bevindt zich naast de Hugh Owen Library, waar alle boeken en tijdschriften van de universiteit worden gehouden. Minder dan vijf minuten lopen van de Penglais Campus is de National Library for Wales, een bibliotheek met auteursrechten die een editie bevat van elk boek of tijdschrift gepubliceerd in het Verenigd Koninkrijk (6 miljoen).

employability

We begrijpen dat het volgen van een diploma deel uitmaakt van een beroepsloopbaan op langere termijn. Naast het behalen van je diploma, voor de beste start in de bedrijfswereld, moet je over de meest actuele vaardigheden en technieken beschikken. Ons onderwijs behandelt de fundamenten van management en financiën, met de nadruk op toegepaste kennis die wordt ondersteund, waar relevant, door accreditatie door professionele instanties. Afgestudeerden zijn gaan werken voor tal van prestigieuze instellingen, waaronder multinationale organisaties, MKB-bedrijven en werkgevers in de publieke sector. Studenten worden ondersteund door een loopbaanfunctionaris, een alumni-netwerk en professionele klassen gedurende hun opleiding om de overgang naar een bevredigende carrière te maken.

Beurzen

We hebben tal van genereuze beurzen en beurzen. Bekijk onze graden voor specifieke details en geschiktheid!

Locaties

Aberystwyth

Aberystwyth Business School

Address
Aberystwyth Business School
Aberystwyth University
Hugh Owen Building

SY23 3DY Aberystwyth, Wales, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1970 622500

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties