Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Macedonië. Bestemming: excellence

In zijn zesde decennium van de werking, de University of Macedonia, De continuïteit van de historische Graduate School of Industrial Studies van Thessaloniki, is een moderne staat instelling voor hoger onderwijs, dat bekend staat om de sfeer van kwaliteit, vrijheid, democratie, meritocratie en individuele ontwikkeling die zij levert aan al haar leden: studenten, academisch en wetenschappelijk personeel en medewerkers van de universiteit.

Onze missie is al lange tijd een bijdrage te leveren aan de samenleving, aan de sociaal-economische ontwikkeling van ons land door de onderwerpen die wij aanbieden in onze vier scholen, het onderzoek en de bevordering en verspreiding van kennis.

Duizenden University of Macedonia afgestudeerden streven een succesvolle carrière in Griekenland en in het buitenland. Van onze kant, gezien de huidige ongunstige economische situatie die de Griekse jeugd, geplaagd door werkloosheid, we aan de universiteit, doen ons best om onze afgestudeerden en onze studenten te ondersteunen bij hun vooruitzichten van binnenkomst op de arbeidsmarkt te verbeteren door middel van onze carrières en Stage Kantoren en door het bijwerken van de studieprogramma's in al onze afdelingen.

De positieve resultaten van de evaluatie door de overgrote meerderheid van de departementen van de Universiteit van Macedonië ontvangen, haar goede werking gedurende het gehele studiejaar, het voorzichtige economisch beheer van de fondsen en de goed geïnformeerde, ambitieuze en talentvolle human resources, garanderen de kwaliteit van de University vandaag en instaan ​​voor onze toekomstige ontwikkeling in een dynamisch groeiende middelgrote universiteit, niet alleen in Griekenland, maar ook in de omliggende regio's.

Onze universitaire gemeenschap stelt Excellence als zijn niet-onderhandelbaar doel. Onze dagelijkse inspanningen om te reageren op de eisen van Universiteit Evaluatie processen zijn veruit het beste middel voor het bereiken van onze doelen.

Ik geloof echt dat de universiteiten als instellingen, in het algemeen, en de Universiteit van Macedonië, in het bijzonder, kan een leidende rol in dit keerpunt voor ons land nemen. Ontwikkeling wordt rechtstreeks verbonden zijn met het onderzoek en de vooruitgang van de kennis. Alleen door de nauwe samenwerking van overheden, de private sector, universiteiten en onderzoekscentra kunnen we slagen.

Mijn doel tijdens mijn ambtstermijn als rector is aan de houding van uitmuntendheid inboezemen bij alle leden van de universiteit: studenten, academisch en wetenschappelijk personeel en medewerkers van de universiteit om de maximaal mogelijke samenwerking met publieke en private entiteiten bereiken. Op deze manier de Universiteit van Macedonië open voor iedereen zal zijn en zal voldoen op een dagelijkse basis zijn maatschappelijke missie als een staatsuniversiteit, waardoor we allemaal trots.

De rector van de Universiteit van Macedonië

Achilleas Zapranis

Plaats

De University of Macedonia bevindt zich in Thessaloniki. Het is gehuisvest in een groep van gebouwen met een totale oppervlakte van ongeveer 40.000 vierkante meter, bestaande uit amfitheaters, onderwijs en vergaderzalen, kantoren en de gebieden van de administratie afdelingen, een restaurant, die werkt gedurende het hele studiejaar, een gymzaal en een boek-store; Ook een kinderopvang station wordt binnenkort opereren. Er zijn ook twee kamers, waarin 4-8 personen (meestal officiële bezoekers) kunnen worden ondergebracht. De universiteit heeft onlangs een grote zaal dat een van de meest moderne Conference Centers met internationale normen zal worden en zal ook gastheer van belangrijke culturele evenementen van de stad toegevoegd.

Faciliteiten en apparatuur

Studenten zijn voorzien van wezenlijke ondersteuning van de Library and Information Service (LIS), het Career Office, en door de Computer and Network Operations Center. sport, culturele en politieke activiteiten van de universiteit staan ​​open voor alle studenten.

Internationale omgeving

De Universiteit van Macedonië verwelkomt studenten van over de hele wereld. We weten dat de kwaliteit van het programma wordt verrijkt door de verscheidenheid aan culturele en educatieve ervaringen van onze internationale studenten. Onze inkomende studenten krijgen daarom allerlei steun van de Graduate secretaris en worden hartelijk verwelkomd door onafhankelijke student netwerken die hen helpen om snel te betrekken bij de lokale student leven.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

University of Macedonia

De MA in de politiek en economie van het hedendaagse Oost- en Zuidoost-Europa is gericht op het bieden van een uitgebreide analyse van zowel politieke als economische ont ... [+]

Double Masters

Politicologie (Universiteit van Bamberg)

en

MA in Politiek en Economie van het hedendaagse Oost- en Zuidoost-Europa ( University of Macedonia ) http://mabsos.uom.gr/

Met de graad Double Masters kun je:

Behaal binnen twee jaar twee MA-graden.Verwerven van theoretische expertise in politieke instellingen en processen in een internationaal kader.Bouw aanzienlijke empirische kennis op van Oost- en Zuidoost-Europa door te profiteren van de dubbele component van het Double Degree-programma.Beurzen zijn beschikbaar.De instructietaal is Engels op beide locaties. Modules die in Bamberg in het Duits worden gegeven, staan ​​open voor alle studenten met een goede beheersing van het Duits.Een interdisciplinaire en regionale focus in Thessaloniki... [-]
Duitsland Bamberg Griekenland Thessaloniki
October 2019
Voltijd
Deeltijd
13 - 25 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
156 Egnatia Street
http://mabsos.uom.gr/

Thessaloniki, Thessaloniki, 540 06 GR