IMS International Management Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Strathclyde Business School in Griekenland Triple-accreditatie status van Strathclyde Business School en internationale rankings te plaatsen in de top echelons van de wereldwijde business schools. Onze recente onderscheidingen zijn:

Triple geaccrediteerd door AMBA / EQUIS en AACSB Econoom debuut wereldwijde ranglijst van Executive MBA's (juli 2013). MBA Strathclyde Business School werd gerangschikt in de Britse business schools top 5 en in de Europese top-10. Overall Strathclyde werd geplaatst 28 van de 62 internationale business schools. 11e in het Verenigd Koninkrijk, 25 in Europa en 87 in de wereld (FT Global MBA ranking januari 2013) 8 in het Verenigd Koninkrijk, 16 in Europa en 54 in de wereld (Economist Welke MBA oktober 2012) Top 10 in het Verenigd Koninkrijk, de top 35 in Europa (European Business Schools ranking, Financial Times, november 2010 en 2011 en 2012) De Financial Times Masters in Management ranking MBM programma -Strathclyde's is gerangschikt 33e. Van slechts 12 Britse scholen gerangschikt, werden we 4e geplaatst, en werden ook 3e geplaatst in termen van carrière progressie. (FT MiM Toplijst september 2013) No.6 in de wereld in Corporate Strategy (FT Global MBA Survey 2013)

Strathclyde MBA in Griekenland De Strathclyde MBA in Griekenland, beheerd door International Management Services (IMS) heeft een flexibele manier van levering te nemen part-time en open leren elementen in een 180 credit-formaat. Studenten kunnen verblijven in hun werk en nemen hun hele cursus in slechts twee jaar. Dit maakt ons programma een levensvatbaar alternatief, zowel voor u, het individu, en voor uw bedrijf.

Locaties

Athene

Address
International Management Studies
Kifissias 290 & Navarinou
Halandria


15232 Athene, Centraal Athene, Griekenland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: