Lees de Officiële Beschrijving

We blinken uit omdat ...

Wij zijn een toonaangevende aanbieder van hoger onderwijs sinds 1977 Als de eerste privé-universiteit die in 1977 in Griekenland werd opgericht, zijn we trots op onze baanbrekende initiatieven die het privé-, hoger onderwijs in Griekenland vorm hebben gegeven.

We werken samen met gerenommeerde Britse universiteiten We ondersteunen strategische partnerschappen met hoog aangeschreven Britse universiteiten, die onze afgestudeerden een concurrentievoordeel geven in hun loopbaanontwikkeling.

Voor ons is elke student uniek We hebben studentgerichte systemen en diensten ontwikkeld die gericht zijn op individuele studentenondersteuning en leiden tot hoge academische prestaties.

We investeren in onze medewerkers We passen een geavanceerd personeelsselectie- en beoordelingssysteem en een gestructureerd jaarlijks personeelsontwikkelingsplan toe om onze belofte voor 'Excellence in Education' waar te maken.

We concentreren ons op de inzetbaarheid van onze studenten. Ons 'MC Employability Scheme' geeft onze studenten een voorsprong in hun carrière.

We bieden meerdere ontwikkelingskansen. Door onze diverse academische, culturele, sportieve en sociale activiteiten dragen we bij aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze studenten.

We beloven een rijk studentenleven Onze studentenvakbondactiviteiten en de studentenclubs

Onze geschiedenis

Mediterranean College is het eerste onafhankelijke Anglophone College in 1977 in Griekenland. Sindsdien werkt het continu volgens de normen van landen met een lange traditie in het hoger onderwijs, zoals de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De Middellandse Zee was het eerste college in Griekenland (in 1992) om een opleiding van een Britse staatsuniversiteit te 'franchisen'.

Tegenwoordig biedt Mediterranean College, in samenwerking met gerenommeerde Britse universiteiten en toekennende instanties, een breed portfolio van gefundeerde niet-gegradueerde, postdoctorale en permanente beroepsontwikkeling (CPD) cursussen. Studenten hebben de mogelijkheid om zich te registreren voor programma's die worden geleverd in een voltijdse of parttime / flexibele modus en die worden onderwezen in Engels of Grieks.

Na succesvolle afronding van de cursussen, worden studenten graden en kwalificaties toegekend die zijn uitgegeven door de samenwerkende instanties die de universiteiten toekennen. De Middellandse Zee is een college dat is gelicentieerd en goedgekeurd door het Griekse Ministerie van Onderwijs en de graden zijn internationaal erkend en beroepsmatig gelijkwaardig aan diegene die zijn toegekend door de Griekse universiteiten. Graden worden ook erkend door het NARIC van het VK.

Het college voldoet aan meerdere kwaliteitsbenchmarks: het is geaccrediteerd door de British Accreditation Council (BAC), als een instelling voor hoger onderwijs en wordt beoordeeld door de UK Quality Assurance Agency (QAA), een organisatie die toezicht houdt op de kwaliteitsnormen van de Britse universiteiten. Momenteel beheert het Mediterranean College twee campussen in Athene en Thessaloniki, gelegen in het centrum van de steden en dus gemakkelijk bereikbaar met alle soorten openbaar vervoer.

In een moderne leeromgeving biedt het College cursussen aan in 7 academische scholen: Business School, School of Tourism

Het College heeft ook toonaangevende initiatieven ondernomen, waaronder de ontwikkeling van een holistische Employability Scheme die de inzetbaarheid van studenten verbetert, in samenwerking met een breed netwerk van partners uit de industrie.

Als een studentgerichte universiteit doet Mediterranean elke poging om sterke punten en mogelijkheden te ontwikkelen bij elke student door ondersteunende diensten aan te bieden, zoals persoonlijke begeleiding, counseling, leerondersteuning en carrièrediensten, beurzen

Onze missie

In de 21ste eeuw is het Mediterranean College - in samenwerking met gerenommeerde overzeese universiteiten - geëvolueerd tot een instelling voor hoger onderwijs met een leidende rol in Griekenland, in de studiegebieden economie, economie, informatica, sociale wetenschappen, toerisme, gezondheidsberoepen en techniek. De academische hoogstaande academische programma's van de hogeschool worden aangeboden in een educatieve omgeving waar kwaliteit altijd voldoet aan de behoeften van de studenten.

Om zijn missie voor academische excellentie, studentensucces, academische en technologische innovatie en een sociale bijdrage te realiseren, werkt het College met toegewijde professionals en academisch personeel van hoog niveau, onderscheiden voor hun onderwijs, studentondersteuning, onderzoek en professionele prestaties.

Het Mediterranean College is gestructureerd op solide grondslagen en principes en heeft tot doel zijn missie uit te voeren en een bekend internationaal leercentrum in Griekenland te worden . Onze specifieke doelstellingen zijn:

 • Geef onze studenten een grondige voorbereiding op het door hen gekozen vakgebied om hun succesvolle toegang tot de arbeidsmarkt te ondersteunen.
 • Wees ondersteunend voor onze studenten en creëer een leeromgeving die hen zal "uitdagen" en disciplineren, waardoor ethiek, verantwoordelijkheid en integriteit worden bevorderd.
 • Help onze studenten overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen, zoals kritisch denken, creativiteit, analyse en synthesevermogen, communicatievaardigheden die ze kunnen toepassen in elke professionele, academische of sociale context.
 • De inzetbaarheid van onze studenten op alle mogelijke manieren verbeteren en actief bijdragen aan het opdoen van ervaring en werkgelegenheid in de sector.
 • Bereid onze studenten voor op leidende posities in nationale en internationale economieën, door hen een brede en variërende academische ervaring aan te bieden.
 • Geef onze wetenschappelijke staf ontwikkelingskansen door hun kennisbasis en didactische vaardigheden te verrijken ten bate van onze studenten.
 • Beoordeel en ontwikkel onze programma's en diensten voortdurend om de realisatie van onze visie te waarborgen.
 • Maak het college toegankelijk voor alle studenten die over de juiste academische kwalificaties beschikken, door flexibele bezorgpatronen en academische / sociale beurzen aan te bieden.
 • Verbeter onze internationale status door internationale studenten en personeel aan te trekken.
 • Verbreed onze academische en onderzoeksrelaties met nationale en internationale onderwijsinstellingen en academici met een internationale reputatie.
 • Neem deel aan het sociale leven van onze gemeenschap door culturele en wetenschappelijke activiteiten te bevorderen.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Grieks

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Mediterranean College, Athens

Dit programma is gevalideerd door de University of Derby en heeft tot doel studenten voor te bereiden als afgestudeerde Civil Engineers voor een succesvolle carrière in d ... [+]

De School of Engineering aan het Mediterranean College - opgericht in 2005 - is de pionier in de levering van hoger onderwijs in Engineering in Griekenland .De cursus kan leiden tot professionele erkenning en praktijk , volgens de vereisten van de UK Engineering Council, en het kan ook leiden tot volledige professionele rechten in Griekenland (statuut van ingenieur).De cursus behandelt de vier elementaire civieltechnische gebieden : Structural, Geotechnical, Hydraulic en Infrastructure, die gecontextualiseerd zijn naar de Griekse machinebouw (wetgeving, enz.).De cursus omvat Computer Aided Design , ontwerp en projectmanagement , en richt zich ook op dynamica, structurele analyse, gewapend beton en staalconstructies .Studenten hebben toegang tot moderne faciliteiten , zowel in de eigen workshops van het College als in de state-of-the-art laboratoria van partnerorganisaties, om hun praktische training, projecten en stages te doen .... [-]
Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels,Grieks
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranean College, Athens

Dit programma is gevalideerd door de University of Derby en heeft als doel studenten een solide achtergrond in Mechanical Engineering te bieden, terwijl ze de mogelijkhei ... [+]

Mediterranean College was het eerste college dat academische undergraduate-opleidingen op het gebied van werktuigbouwkunde in Griekenland aanbood.De University of Derby is een Britse University of Mechanical Engineering (18e in de Guardian University Guide 2019).De cursus kan leiden tot professionele erkenning en praktijk , volgens de vereisten van de UK Engineering Council, en met verdere studie kan dit ook leiden tot volledige professionele rechten in Griekenland (statuut van ingenieur).De cursus behandelt de drie basistechnieken van de machinebouw: energie, fabricage en industrieel management, die in de context van de Griekse machinebouw worden geplaatst (wetgeving, enz.).Het omvat Computer Aided Design en modellering , met behulp van geavanceerde software, en richt zich op dynamiek, productieprocessen en materialen , leidend tot zeer bekwame afgestudeerden.Studenten hebben toegang tot moderne faciliteiten , zowel in de eigen workshops van het College als in de state-of-the-art laboratoria van partnerorganisaties, om hun praktische training, projecten en stages te doen .... [-]
Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

Mediterranean College, Athens

Het 2-jarig deeltijd MA Education (TESOL) -programma is bedoeld voor pas afgestudeerden of docenten en docenten die willen werken als hooggekwalificeerde leraren Engels i ... [+]

Het MA Education (TESOL) -programma is ontworpen om up-to-date te zijn met internationale en nationale onderzoeken en praktijken op het gebied van lesgeven Engels aan sprekers van andere talen.Plaatsingsmogelijkheden in samenwerkende instellingen, zoals International Summer Schools, NGO's, voorbereidende taalcursussen aan Britse universiteiten, eaDe University of Derby staat in de TOP-20 van British Universities for Education studies (Guardian 2019).Innovatieve modules die gericht zijn op het ontwikkelen van de onderwijspraktijk van deelnemende studenten en expertise bieden op het wetenschappelijke gebied van TESOL.Zeer interactief programma, met onderwijstrategieën aangepast aan volwassen studenten en professionals (bloklevering op zaterdag en 1 weekdag, uitgebreide elektronische bronnen en geschreven cursuswerk).... [-]
Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranean College, Athens

In een tijd van groeiende wereldwijde belangstelling voor gelijkheid en inclusie in het onderwijs, is het nieuwe éénjarige (of tweejarige deeltijdse) MA ISEND-programma a ... [+]

De University of Derby staat in de TOP-18 van British Universities in Educational Sciences (Guardian, 2018).Het innovatieve MA ISEND-programma is ontworpen om op de hoogte te zijn van internationale en nationale onderzoeken en praktijken op het gebied van inclusie en speciale onderwijsbehoeften en beperkingen.250 uren stage-ervaring in samenwerkende instellingen voor speciaal onderwijs, volledig geïntegreerd in het studieprogramma.De nieuwe MA ISEND voldoet aan de vereisten van het Griekse instituut voor onderwijsbeleid voor erkenning van niveau 7 (Master) voor SEND.Zeer interactieve en ervaringsgerichte onderwijs- en leerbenadering, met studenten-professionals uit verschillende onderwijssectoren en docenten met een hoge academische status.... [-]
Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels,Grieks
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranean College, Athens

Het doel van dit programma is om afgestudeerden van verschillende disciplines bij te staan ​​om een ​​loopbaan in het onderwijs na te streven, met een focus op leiderscha ... [+]

Een unieke master in Griekenland, over leiderschapDe University of Derby is nummer 16 in de UK for Education-studies (Guardian 2017).Dient als een erkende lerarenkwalificatie voor afgestudeerden die niet tot het onderwijs behoren (bijv. Wiskundigen, natuurkundigen, enz.).Professioneel equivalent aan masterdiploma's van Griekse staatsuniversiteiten (geaccepteerd door ASEP).OnderwijsInhoud die kan worden aangepast aan de professionele interesses van studenten. Mogelijkheden voor optionele plaatsing in Education Management-instellingen.Zeer interactief en ervaringsgericht leren omdat studenten uit verschillende onderwijsgebieden komen.Speciale collegegeldsubsidies voor leraren.

Het doel van dit programma is om afgestudeerden van verschillende disciplines bij te staan ​​om een ​​loopbaan in het onderwijs na te streven, met een focus op leiderschap en management, en tegelijkertijd een geaccrediteerde masteropleiding aan te bieden. Tegelijkertijd is deze cursus relevant voor degenen met managementposities in het onderwijs, zonder relevante kwalificaties. Door de flexibele structuur in combinatie met het blok, de weekendbezorging is de MA Education een ideale keuze voor werkende professionals in Thessaloniki en de wijdere regio.... [-]

Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Mediterranean College, Athens

Communicatienetwerken verbinden de wereld van computers en telecommunicatie, en computernetwerken, internet en mobiele communicatie behoren tot de meest gevraagde vaardig ... [+]

De Middellandse Zee is een zeer gespecialiseerd College voor NetwerkenHet programma onderscheidt zich door de nadruk op netwerkbeheer, netwerkbeveiliging en draadloze netwerken .De cursus volgt de in de branche erkende CISCO Certified Network Professional (CCNP) routering en switching.De praktische vaardigheden van studenten ontwikkelen zich nog verder door gebruik te maken van onze door Cisco gecertificeerde netwerklaboratoria .Deze cursus wordt gegeven door ervaren computernetwerkspecialisten en actieve professionals uit de industrie .Studenten produceren hoogstaand onderzoek dat kan leiden tot publicaties in internationale conferenties en tijdschriften.

Communicatienetwerken verbinden de wereld van computers en telecommunicatie, en computernetwerken, internet en mobiele communicatie behoren tot de meest gevraagde vaardigheden in de computerindustrie van tegenwoordig.... [-]

Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranean College, Athens

De MSc in Toegepaste Psychologie: Klinische Psychologie en Counselling is ontworpen om studenten effectief te laten werken als klinisch psycholoog met klinische individue ... [+]

Een uniek programma dat zich richt op de toepassingen van de klinische psychologie en tegelijkertijd de counselingvaardigheden van de studenten verrijkt.Diepgaande kennis die twee studiegebieden combineert: klinische psychologie en counseling, met de nadruk op cognitieve gedragstherapie .Hoogwaardig onderwijs van ervaren academici en actieve professionals.Toegang tot een volledig uitgeruste observatiesuite (met een one-way mirror en audio-visuele opname) geschikt voor focusgroepen, interviews, rollenspellen en observationele studies.Geworteld in de praktijk met het gebruik van voorbeelden uit de praktijk, casestudy's en plaatsing.

De MSc in Toegepaste Psychologie: Klinische Psychologie en Counselling is ontworpen om studenten effectief te laten werken als klinisch psycholoog met klinische individuen en andere professionals, door de essentiële theoretische en empirische kennis te verwerven, evenals essentiële therapeutische adviesvaardigheden, met de nadruk op cognitieve gedragstherapie (CBT), om aan de eisen van het beroep te voldoen. Het programma behandelt theorieën en empirisch bewijsmateriaal rond geestelijke gezondheid, aandoeningen en psychopathologie, neuropsychologie en psychofarmacologie. Het programma benadrukt het begrip van psychologisch functioneren, evenals manieren om met psychische stoornissen en stoornissen om te gaan, op de dagelijkse functionaliteit.... [-]

Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranean College, Athens

De MSc Big Data Analytics is een perfect gestructureerd programma dat studenten voorziet van zowel de theoretische basis als de praktische vaardigheden met betrekking tot ... [+]

Het Mediterranean College is het gespecialiseerde College in Griekenland voor computerwetenschappen .De MSc Big Data Analytics is een perfect gestructureerd programma dat studenten voorziet van zowel de theoretische basis als de praktische vaardigheden met betrekking tot een breed scala aan onderwerpen die verband houden met de extractie, analyse, exploitatie en management van informatie uit big data .Een van de belangrijkste sterke punten van de cursus is dat deze is ontworpen in samenwerking met SAS Analytics , de wereldleiders in data-analyse, waarvan het datamining- en business intelligence-platform veel wordt gebruikt in de academische wereld en de industrie.De cursusmodules voorzien studenten van de nodige theoretische achtergrond en de vereiste praktische vaardigheden met behulp van een verscheidenheid aan wetenschappelijke technieken en softwaretools.Deze cursus wordt gegeven door topwetenschappers, specialisten en actieve professionals uit de industrie .Studenten produceren hoogstaand onderzoek dat kan leiden tot publicaties in internationale congresverslagen en wetenschappelijke tijdschriften.Studenten maken gebruik van ons nieuwe "High-Performance Computing (HPC) Lab" , goed ingesteld voor big data processing... [-]
Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranean College, Athens

De MSc Civiele Techniek en Bouwkunde is een unieke en vooral hedendaagse studierichting, die kennis omvat van alle gebieden die verband houden met het beroep van burgerli ... [+]

Een cursus ontworpen in overleg met toonaangevende bedrijven om tegemoet te komen aan de lokale en internationale behoeften van de industrie.Bevat bijzonder innovatieve en onderscheiden modules uit alle gebieden van de civiele techniek ( bouwkunde, hydraulica, infrastructuur, bouwmanagement ).Academisch personeel is een actieve professional en een onderzoeker die de hedendaagse ontwikkelingen in zijn vakgebied overbrengt op studenten.Studenten koppelen academische kennis aan echte industriële toepassingen, door deel te nemen aan bouwprojecten als onderdeel van hun studie.Studenten produceren individueel onderzoek dat kan leiden tot publicaties op internationale congressen en tijdschriften.

De MSc Civiele Techniek en Bouwkunde is een unieke en vooral hedendaagse studierichting, die kennis omvat van alle gebieden die verband houden met het beroep van burgerlijk ingenieur en modules bevat die de nieuwste industriële ontwikkelingen en hun toepassing op echte engineeringproblemen onderwijzen. Het doel is om studenten te voorzien van de nodige technische vaardigheden en theoretische achtergrond voor het ontwerp en de bouw van nieuwe, complexe infrastructuren of de versterking van bestaande constructies.... [-]

Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranean College, Athens

De MSc Cognitive Behavioral Psychotherapy (Adult) is een innovatief postgraduaatprogramma dat uniek is in Griekenland en een professionele training biedt in cognitieve / ... [+]

Het enige psychotherapeutische CBT-programma in Griekenland op masterniveau .Afgestudeerden komen in aanmerking om registratie aan te vragen bij de British Association of CognitiveVoldoet aan de academische normen voor registratie bij de Hellenic Counselling Society en de European Association for Counseling (EAC)Inclusief 320 uur klinische praktijk en intern toezicht .Bevat de meest moderne CBP-methoden (Mindfulness-Based CBP, Schema Therapy, Compassion-focused therapy).

De MSc Cognitive Behavioral Psychotherapy (Adult) is een innovatief postgraduaatprogramma dat uniek is in Griekenland en een professionele training biedt in cognitieve / gedragstherapie. Via verschillende onderwijs- en beoordelingsmethoden bereidt het de studenten voor om zelfstandig Cognitief Gedrags Psychotherapeuten te worden.... [-]

Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranean College, Athens

De MSc in counseling ... [+]

Een uniek programma dat zich richt op de toepassingen van psychologie in het onderwijs en tegelijkertijd de adviesvaardigheden van studenten verrijkt.Diepgaande kennis in een combinatie van twee vakgebieden: onderwijspsychologie en counseling, met nadruk op de systemische therapieHoogwaardig onderwijs van ervaren academici en actieve professionalsToegang tot een volledig uitgeruste observatiesuite (met een one-way mirror en audio-visuele opname) geschikt voor focusgroepen, interviews, rollenspellen en observationele studiesGeworteld in de praktijk met het gebruik van voorbeelden uit de praktijk, casestudy's en plaatsing

Het programma is bedoeld voor studenten die zich willen specialiseren in psychologie die wordt toegepast op onderwijs- / schoolinstellingen. De MSc in counseling... [-]

Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranean College, Athens

De IntegrSc Integrative Counselling ... [+]

De enige Master of Science in Griekenland in integratieve counseling en psychotherapie .Studenten worden student-leden van de British Association of Counselling and Psychotherapy (BACP) en komen na hun afstuderen in aanmerking voor registratie in het register van psychotherapeuten van de BACP.Voldoet aan de academische normen voor registratie bij de Hellenic Counseling Society en de European Association for Counseling (EAC) .Inclusief 300 uur klinische praktijk en intern toezicht .Leert de 3 meest essentiële psychotherapeutische benaderingen (humanistische, psychodynamische en cognitief-gedragsmatige benadering).Ervaringsgerichte lesmethoden gebruikt door ervaren academische onderzoekers en actieve professionals.... [-]
Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranean College, Athens

Deze cursus is ideaal voor u als u een professional bent die op zoek is naar carrièreverloop in hospitality management of een professional uit een andere discipline die o ... [+]

Een krachtige post-graduate cursus in een sterk ontwikkelende industrie .Internationaal erkend masterprogramma uitgereikt door de University of Derby, de TOP-6 UK University for Tourism and Hospitality studies (Guardian University Guide 2017).Geaccrediteerd door het Institute of Hospitality .Uitstekende vooruitzichten op werk in grote Griekse en multinationale ondernemingen en vaardigheden voor het nastreven van een internationale carrière.Docenten behoren tot de meest gerespecteerde professionals in de horeca.

Dit zeer gerespecteerde MSc International Hospitality Management-masterdiploma is geaccrediteerd door het Institute of Hospitality. Het zal uw leiderschap en managementpotentieel in de horeca verbeteren.... [-]

Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranean College, Athens

Deze hoog aangeschreven MSc Marketing Management zal uw begrip vergroten van wat marketing is - en niet is - en hoe het effectief en creatief kan worden toegepast in real ... [+]

GMAT-scores van 600 en hoger komen in aanmerking voor een 65% -beurs

De enige Master of Science in Griekenland die zich concentreert op Marketing Management , waardoor studenten een strategisch inzicht krijgen in Marketing .De University of Derby is de nr. 1 UK University in Greece voor marketingstudies (Guardian University Guide 2016) en behoort algemeen tot de TOP-50 UK Universities.Recent bijgewerkte inhoud, met de nadruk op creativiteit en globalisering.Geïntegreerde ondersteuning voor postdoctorale studenten (virtuele leeromgeving, e-bibliotheek, seminars en persoonlijke ondersteuning).

Deze hoog aangeschreven MSc Marketing Management zal uw begrip vergroten van wat marketing is - en niet is - en hoe het effectief en creatief kan worden toegepast in real-world scenario's. Toonaangevende werkgevers over de hele wereld verwachten steeds vaker dat hun marketingpersoneel - ervaren professionals en nieuwe rekruten - over een specialistische graad beschikken, zoals een MSc. Onze cursus is bedoeld om u een grondige kennis te geven van de kernconcepten van marketing en deze te oefenen in veilige maar realistische bedrijfs- en marketingsituaties.... [-]

Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranean College, Athens

De MSc in Toegepaste Psychologie: Gezondheidspsychologie en Counselling is ontworpen om studenten te helpen effectief te werken als gezondheidspsychologen bij patiënten ( ... [+]

Een uniek programma dat zich richt op de toepassingen van de gezondheidspsychologie en tegelijkertijd de counselingvaardigheden van de studenten verrijkt.Diepgaande kennis die twee vakgebieden combineert: gezondheidspsychologie en counseling, met de nadruk op cognitief .Hoogwaardig onderwijs van ervaren academici en actieve professionals.Toegang tot een volledig uitgeruste observatiesuite (met een one-way mirror en audio-visuele opname) geschikt voor focusgroepen, interviews, rollenspellen en observationele studies.Geworteld in de praktijk met het gebruik van voorbeelden uit de praktijk, casestudy's en plaatsing.

De MSc in Toegepaste Psychologie: Gezondheidspsychologie en Counselling is ontworpen om studenten te helpen effectief te werken als gezondheidspsychologen bij patiënten (en hun significante anderen en verzorgers) en andere professionals, door essentiële theoretische en empirische kennis te verwerven, evenals essentiële therapeutische counseling. vaardigheden, met de nadruk op Cognitieve Gedragstherapie (CBT), om aan de eisen van het beroep te voldoen. Het programma behandelt psychologische theorieën over gezondheid en ziekte, en benadrukt het belang van gezondheidsbevordering, risicopreventie en gedragsverandering. Het programma benadrukt ook het belang van empirisch bewijsmateriaal, wetgeving, ethiek en gerelateerde contexten (bijvoorbeeld sociaal, politiek) en gezondheidsgerelateerd beleid.... [-]

Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mediterranean College, Athens

De MSc Mechanical Engineering and Design is een unieke en vooral hedendaagse opleiding, die kennis omvat van alle gebieden die verband houden met het beroep van Mechanica ... [+]

Een cursus ontworpen in overleg met toonaangevende bedrijven om tegemoet te komen aan de lokale en internationale behoeften van de industrie.Omvat bijzonder innovatieve en onderscheiden modules uit alle gebieden van de mechanische ingenieurswetenschappen (bouw, energie, productiebeheer).Academisch personeel is een actieve professional en een onderzoeker die de hedendaagse ontwikkelingen in zijn vakgebied overbrengt op studenten.Studenten koppelen academische kennis aan echte industriële toepassingen, door deel te nemen aan live-projecten als onderdeel van hun studie.Studenten produceren individueel onderzoek dat kan leiden tot publicaties op internationale conferenties en tijdschriften.

De MSc Mechanical Engineering and Design is een unieke en vooral hedendaagse opleiding, die kennis omvat van alle gebieden die verband houden met het beroep van Mechanical Engineer en modules bevat die de nieuwste industriële ontwikkelingen en hun toepassing op echte engineeringproblemen onderwijzen. Het doel is om studenten uit te rusten met de nodige technische vaardigheden en theoretische achtergrond voor de ontwikkeling van werktuigbouwkundige projecten op het gebied van bouw of energie.... [-]

Griekenland Athene
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Μεσογειακό Κολλεγιο Θεσσαλονικης
Address
2-4 Egnatia St.
54626 Thessaloniki, Thessaloniki, Griekenland
Website
Telefoonnr.
+30 231 054 7708
Μεσογειακό Κολλέγιο
Address
Pellinis 8 & 107 Patision Ave
11251 Athene, Central Athens Regional Unit, Griekenland
Website
Telefoonnr.
+30 210 8899600