Hellenic Open University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Hellenic Open University werd opgericht als een zelfbeheerde staatsuniversiteit met zijn gebouwen voornamelijk in Patras, Griekenland . De universiteit accepteerde de eerste studenten in 1998. Het heeft vier scholen (sociale wetenschappen, toegepaste kunsten, wetenschap en technologie en geesteswetenschappen).

Momenteel zijn meer dan 30.000 studenten en postdoctorale studenten ingeschreven. Ze worden opgeleid door een naar buiten gerichte academische faculteit van ongeveer 50 leden, ondersteund door 2000 adjunct-docenten, hoogleraren, postdoctorale onderzoekers, laboratoriumondersteuners, instructeurs, evenals rond 200 administratief ondersteunend personeel.

De missie van de HELLENIC OPEN UNIVERSITY (HOU) is om universitair onderwijs van hoge kwaliteit te bieden via afstandsonderwijs, zowel op niet-gegradueerd als postdoctoraal niveau. Voor dat doel ontwikkelt en implementeert het geschikt leermateriaal en leermethoden. De bevordering van wetenschappelijk onderzoek, alsmede de ontwikkeling van de relevante technologie en methodologie op het gebied van afstandsonderwijs, vallen binnen de doelstellingen ervan.

Locaties

Patras

Address
Parodos Aristotelous 18
26 335 Patras, Achaea, Griekenland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden