Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij TEI Oost-Macedonië en Thrace (ΤΕΙ ΑΜΘ)

De TEI Oost-Macedonië en Thracië (ΤΕΙ ΑΜΘ) werd opgericht in 1976 onder de naam TEI Kavala. De huidige vorm is het resultaat van institutionele hervormingen en veranderingen. Eerste geopend als Centrum voor Technisch Onderwijs (Kate), één jaar na een Center for Technical Training (Katee) en in 1983 als Technological Educational Institute (TEI). Het Technologisch Onderwijsinstituut 2001 (TEI) en sinds 2007 als een instelling voor hoger onderwijs (HOI).

Aanvankelijk (1976-1983), de KATE / Katee had zes afdelingen, tegenwoordig bekend als de oude departementen van TEI. In 1985 stichtte de eerste bijlage van TEI in Drama, waar hij zich vestigde het Ministerie van Bosbouw en Natural Environment Management, maar die werd gelanceerd in 1986. In hetzelfde jaar werd opgericht en Business Administration, die lid van de Economie en Management School (GFS).

Tijdens 1999-2007 4 meer afdelingen werden toegevoegd aan TEI AMTH, beter bekend als uitbreiding departementen. Met de werking van de tweede afdeling Drama, die van de Landscape Architecture (2003), werd opgericht en 3 Faculteit TEI AMTH genaamd School of Agricultural Technology (STEG).

In 2009 werd opgericht een derde Drama Department, de Wijnkunde afdeling, die niet behoort tot STEG maar opereert als een onafhankelijke afdeling totdat institutionaliseren van de School of Agricultural Technology and Food Technology and Nutrition waar de wetenschap behoort.

Het huidige gebouw van TEI Oost-Macedonië en Thracië is een cardioid gebouw met een ongeëvenaard uitzicht op het veld naar de Golf van Kavala. De bouw begon in 1983 en ten slotte gaf zich in 1995. Het complex (campus) beslaat een oppervlakte van 132.000 m2 met deksel 36.000 m2, waarvan 11.000 m2 zijn klaslokalen, 11.000 m2 workshops (TOL en reparatie), 11.000 m2 zijn drie slaapzalen capaciteit van 450 bedden en 3.000 m2 zijn de bouw van de Bibliotheek.

ΤΕΙ ΑΜΘ bediende zes afzonderlijke Postgraduate Programs (PSP). Met uitzondering van de nieuwste afdelingen TEI Oost-Macedonië en Thracië, oenologie en Landschapsarchitectuur, waarvoor aanstaande uitgifte van presidentiële decreten (PD) alle andere afdelingen hebben beroepsgebonden rechten.

De ΤΕΙ ΑΜΘ is in de top tien van de 16 TEI en 28 bij 82 universiteiten en hogescholen in het land. In de wereld ranking is in de eerste helft (stand 5264) van 12.000 beste universiteiten in de wereld. De meting (methodiek) is in lijn met de Cybermetrics Lab indicatoren, met name die in verband met de productie en de wetenschappelijke publicatie van wetenschappelijke kennis.

a) Professor b) Associate Professor, c), universitair docent en d) Docent: Het onderwijsproces op ΤΕΙ ΑΜΘ door het onderwijs faculteit leden (permanent), die hiërarchisch zijn onderverdeeld in 4 klassen uitgevoerd. De leden van het OP worden bijgestaan ​​in hun werk door het Wetenschappelijk en Laboratorium Associates (tijdelijke), van laboranten en beheerders.

De ΤΕΙ ΑΜΘ geeft bijzonder veel belang aan onderzoek en innovatie. Het doel is om de strikte procedures van toponderzoek te vestigen op alle niveaus van academische functioneren. Daartoe heeft de TEI AMTH publiceert twee tijdschriften in het Engels.

Een belangrijk institutioneel instrument dat de wetenschappelijke staf van de ΤΕΙ ΑΜΘ onderzoek en innovatie met elkaar verbindt is de Oost-Macedonië en Thracië Technologisch Research Center (TRC-AMG). Het Centrum is opgericht in 2004 en is een particuliere instantie (particuliere entiteiten), en is actief in zeven sectoren: a) Radiation b) Fuel, c) Marmer, d) New Product Planning, e) Marketing f) Computer en g) Milieu.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Grieks

Deze school biedt ook:

MSc

Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Deze cursus combineert techniek en business studies en wordt aangeboden door het Ministerie van Petroleum en Natural Gas Technology, maar bevat bijdragen van de afdelinge ... [+]

OVER HET PROGRAMMA

MSc in Olie en Gas Technology is een zeer academische en professionele natuurlijk het verstrekken van kennis en vaardigheden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een overgang van engineering tot management posities en voor degenen die vinden dat complexe bestuurlijke situaties vereisen een dieper technisch inzicht zijn. Nogmaals, het is ideaal voor nieuwkomers in de olie- en gasindustrie ook. De cursus is volledig erkend door de Griekse staat.

DUUR EN CREDITS

De duur van het programma is 14 maanden. Het programma biedt een totaal van 90 ECTS.

Open toegang tot HIGH-TECH labfaciliteiten

MSc in Oil and Gas Technology is een programma van lezingen, projecten, scriptie en onderzoek geopend lab ware. De laatste is een sterke troef hier bij EMaTTech. Als een zaak van feite het programma biedt toegang (24/7) om onze studenten op zeer dure high-tech instrumentatie die regelmatig niet de kans om ze allemaal in een keer zien en openlijk met hen in elke plaats in de wereld. Dat omvat: Small / brede hoek x-ray scattering (SAXS / WAXS), x-ray diffractie (XRD), diverse soorten microscopen, zoals transmissie, scannen met energie dispersie-systeem, en atomic force (TEM, SEM / EDX, AFM ), gaschromatografie verbranding voor isotopenverhouding massaspectrometrie (GC / C / IRMS), differentiële scanning calorimetrie en thermo gravimetrische analyzer (DSC / TGA), grondradar (GPR) en vele andere oppervlakte en brandstof wetenschappelijke instrumenten. ... [-]

Griekenland Griekenland Online
September 2020
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands