Aristotle University of Thessaloniki - School of Geology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het laboratorium voor geologie, Petrologie en Mineralogie en het Laboratorium voor meteorologie en klimatologie maken deel uit van de Faculteit der Natuurkunde en Wiskunde en openden hun deuren in de herfst van 1928.

Het laboratorium voor geologie, Petrologie en Mineralogie werd vervolgens verdeeld in het laboratorium voor geologie en paleontologie en het laboratorium voor mineralogie en petrologie, beide opgenomen in de School of Natural Sciences, opgericht in de herfst van 1943. Het laboratorium voor meteorologie en klimatologie werd voor het eerst opgenomen in de School of Physics en later in de School of Geology.

De School of Natural Sciences heeft studenten opgeleid in disciplines die verband houden met geologie en biologie. Nieuwe laboratoria werden opgericht gedurende een periode van dertig jaar, zoals het Laboratorium voor Fysische Geografie, het Geophysica Laboratorium en het Laboratorium voor Systematische Mineralogie en Petrologie. In 1973 was de School of Natural Sciences onderverdeeld in de School of Geology and the School of Biology.


De School voor Geologie werd opgericht in 1973, krachtens Koninklijk Besluit 290 / 5-4-1973, en werd bemand door afgestudeerden van de School of Natural Sciences. In 1983 was de School of Geology onderverdeeld in departementen die onderwijs en onderzoek coördineren en programma's aanbieden die studenten opleiden in een breed scala van disciplines die verband houden met hun hoofdvakgebied. Het aantal aangeboden cursussen nam nog verder toe nadat nieuwe laboratoria waren opgericht. Het paleontologisch museum en het mineralogisch en petrologisch museum, het seismologisch station en het meteorologisch centrum van Olympus maken ook deel uit van de School of Geology.


De school zorgt ervoor dat studenten een volledige en uitgebreide training krijgen over een breed scala van onderwerpen in geowetenschappen, zoals industriële mineralen en rotsen, geografische informatiesystemen, geothermie, geofysica, geochemie, toegepaste geologie, sedimentologie, klimatologie en meteorologie, ertsafzetting geologie, Economische geologie, Fossiele brandstoffen, Mineralogie, Paleomagnetisme, Paleontologie, Geologie van het milieu, Geochemie van het milieu, Petrologie, Seismologie, Stratigrafie, Structurele geologie, Technische geologie, Hydrogeologie, Fysische geografie, Oceanografie. Computercursussen en cursussen met betrekking tot digitale technologieën worden ook aangeboden aan studenten. Het onderwijs- en onderzoekspersoneel van de school is ervaren, hooggekwalificeerd en hecht veel waarde aan onderwijs en onderzoek.

De School of Geology behoort tot de eerste tien scholen van de Aristoteles-universiteit in Thessaloniki om onderzoeksfinanciering aan te trekken uit een breed scala van bronnen. Door de jaren heen heeft de School of Geology haar doelstellingen weten te bereiken door onderwijs van hoge kwaliteit aan te bieden, onderzoek te verbeteren en op elke mogelijke manier bij te dragen aan de gemeenschap en de samenleving.

Locaties

Thessaloniki

Address
Aristotle University of Thessaloniki
Faculty of Sciences
School of Geology

54124 Thessaloniki, Thessaloniki, Griekenland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden