Athens University of Economics & Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Athene University of Economics and Business (AUEB) werd opgericht in 1920 en is vandaag de dag beschouwd als een van de meest concurrerende universiteiten, op Europees niveau, op het gebied van Economie, Bedrijfskunde, Informatica, Statistiek, marketing, boekhouding en financiën. Bijna een eeuw na de oprichting, AUEB blijft om kennis te zenden in de wetenschapsgebieden deze bevordert, om effectieve en innovatieve management praktijken te bevorderen, en bij te dragen aan de ontwikkeling van de Griekse en de internationale gemeenschap, met een uitzicht op het evenwicht tussen excellentie en maatschappelijke bijdrage. Elk jaar meer dan duizend studenten afstuderen aan de universiteit.

AUEB heeft een totaal van meer dan 26.000 afgestudeerden, die de drijvende kracht vormen, niet alleen in de Griekse, maar ook in de internationale economie en management. Bovendien AUEB behoort tot de hoogste in de voorkeuren van potentiële studenten elk jaar in de disciplines richt zij. Het doel van AUEB is niet alleen om de studenten te voorzien van theoretische kennis in combinatie met moderne analytische instrumenten, maar ook om hen te voorzien van de mogelijkheid om hun persoonlijke vaardigheden, zoals kritisch denken en individueel initiatief te ontwikkelen. Een combinatie van traditie met innovatie en onderzoek met een applicatie, gericht op kwaliteit en extraversie, en die inspelen op de behoeften van de samenleving, AUEB geniet een uitstekende reputatie als gevolg van het hoge niveau van het onderwijs biedt en het verstrekken van de moderne academische programma's die de laatste internationale nemen ontwikkelingen, gebaseerd op de eisen van de hedendaagse arbeidsmarkt.

"... Het doel van onze universiteit is om te dienen als een centrum van het onderwijs en de wetenschappelijke excellentie, democratie, meritocratie, extraversie, transparantie en maatschappelijke verantwoording, en als bron van intellectuele rijkdom voor ons land, vooral in deze moeilijke tijden dat Griekenland gaat door. We willen dat onze studenten om de beste wetenschappelijke opleidingen mogelijk, die hen in staat stelt succesvolle professionals in Europa en wereldwijd geworden verwerven. Tegelijkertijd, ondanks de beperkte financiële draagkracht, AUEB biedt haar studenten een scala van culturele, sportieve en andere activiteiten en diensten, die bijdragen aan het zoveel mogelijk aan hun goed afgeronde persoonlijke ontwikkeling. Wij streven ernaar om een ​​voortdurende relatie met onze studenten te ontwikkelen. Door het handhaven en verder te ontwikkelen op lange termijn en nauwe samenwerking met de Griekse bedrijfsleven, AUEB faciliteert en ondersteunt, door middel van haar diensten, de carrière plaatsingen van haar afgestudeerden. Met een sterk gevoel van verantwoordelijkheid, AUEB draagt ​​resoluut tot de oprichting van de belangrijkste bron van een land kan hebben: het menselijk kapitaal ... "

Professor Konstantine Gatsios, Rector

Uittreksel uit de rector groet

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc in International Shipping, Finance and Management

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2019 Griekenland Athene +1 more

De interdepartementale master in internationale scheepvaart, financiën en management (ISFM) bestaat uit een unieke combinatie van de drie kennisgebieden in de titel, die essentieel zijn voor degenen die in dienst zijn of geïnteresseerd zijn om werk te vinden in de internationale scheepvaartindustrie. [+]

Welkomstbericht van de directeur

De interdepartementale master in internationale scheepvaart, financiën en management (ISFM) bestaat uit een unieke combinatie van de drie kennisgebieden in de titel, die essentieel zijn voor degenen die in dienst zijn of geïnteresseerd zijn om werk te vinden in de internationale scheepvaartindustrie. Dit wordt bereikt door een modern, goed gestructureerd programma, dat het lezen van de internationale literatuur, laboratoriumklassen, casestudy's, workshops, lesgeven, bezoeken aan bedrijven en een academisch proefschrift combineert om de onderzoeksvaardigheden te verbeteren. De academische personeelsleden die bij het programma zijn betrokken, produceren zeer baanbrekend onderzoek op hun respectieve vakgebieden. Zakenmensen zijn ook uitgenodigd als keynote sprekers in het programma. Al het bovenstaande wordt verspreid in de curricula van de opleidingsonderdelen om een ​​duidelijk onderwijsprogramma te vormen.... [-]


Contact
Bezoekadres
Athens University of Economics and Business
76, Patission Str.

Athens, Central Athens Regional Unit, GR10434 GR