Lees de Officiële Beschrijving

ALBA Graduate Business School aan The American College of Greece werd opgericht in 1992 en opereert onder auspiciën van het bedrijfsleven, een vereniging van bedrijven en institutionele organisaties, die momenteel meer dan 90 leden tellen.

Alba streeft naar uitmuntendheid, kwaliteit en voortdurende innovatie in onderzoek en onderwijs. Alba biedt academische graduate programma's aan, waarvan de meeste internationaal geaccrediteerd zijn door AMBA of EFMD . Het is de leidende Business School in Griekenland op basis van loopbaanbegeleiding, onderwijs in ondernemerschap, uitvoerende interne programma's bij topbedrijven en het uitstekende plaatsingsrecord van zijn alumni.

115520_CF110834.jpg

Alba's professoren zijn afkomstig van de beste universiteiten wereldwijd, zoals Yale, London Business School, IMD enz. Ongeveer 20% van de voltijdstudenten komen uit landen zoals Frankrijk, India, Rusland, Servië, Nigeria enz. Daarnaast is er een gestaag groeiend netwerk van partners over de hele wereld via uitwisselingsprogramma's biedt studenten de mogelijkheid om internationale netwerken van professionele en sociale contacten op te bouwen en te profiteren van de uitwisseling van kennis, ervaring en culturele inzichten.

Elk jaar biedt Alba een aantal beurzen aan aanvragers die een sterke academische prestatie en / of een uitstekende professionele track vertonen. Het Alba Career Office biedt ondersteuning van wereldklasse aan studenten en alumni. Door persoonlijke coaching, meer dan 10 gerichte workshops, carrièrepanels, schaduwen van banen, stages en talloze bedrijfsbezoeken, worden studenten voorbereid om internationaal de beste banen te zoeken. Het jaarlijkse Career Forum trekt meer dan 100 recruiters aan en is de basis voor meer dan 1500 interviews in minder dan een week. Alba onderschrijft en biedt aan studenten en alumni alle grote internationale wervings- / plaatsingsdiensten aan.

Beurzen zijn beschikbaar voor internationale studenten. Als u wilt weten of u in aanmerking komt, vul dan deze formulierwebsite in.

115515_22179953_10155784170836810_6043486379086959257_o.jpg

956_img2.jpgNaast zijn academische programma's biedt Alba kwalitatief hoogstaand executive onderwijs om te voldoen aan de behoeften van grote binnenlandse en internationale zakelijke klanten. Deze programma's variëren van open inschrijfseminars tot op maat gemaakte oplossingen. Meer dan 11000 executives hebben deelgenomen aan Executive Development Programs op Scholarships zijn beschikbaar voor internationale studenten. Als u wilt weten of u in aanmerking komt, vult u dan deze formulierwebsite in ..

958_img3.jpgHet Alumni-orgaan van de Alba bestaat uit ongeveer 3.000 vooraanstaande personen die een groep jonge en dynamische managers vormen bij het opbouwen van uitdagende carrières, terwijl ze tegelijkertijd de reputatie van Alba in de Griekse en internationale bedrijfsgemeenschappen versterken.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Grieks

Deze school biedt ook:

MSc

ALBA Graduate Business School

Klanten hebben advocaten nodig die hun zaken begrijpen. Het ALBA MSc in Business for Lawyers-programma is de enige academische kwalificatie die advocaten voorbereidt om c ... [+]

MSc in Business voor advocaten

Klanten hebben advocaten nodig die hun business begrijpen. Het ALBA MSc in Business for Lawyers-programma is de enige academische kwalificatie die advocaten voorbereidt om complexe problemen in de bedrijfsomgeving en financiële markten het hoofd te bieden.

Het programma stelt juridische professionals in staat een gedegen theoretisch inzicht te verwerven, alsmede een praktische benadering van economische en financiële kwesties die verband houden met de dagelijkse bedrijfsvoering van een bedrijf. Het programma biedt een unieke leerervaring die samenwerking en leiderschapscompetenties bevordert in een interdisciplinair curriculum.

De ALBA MSc in Business for Lawyers is ontworpen voor juridische professionals die:... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ALBA Graduate Business School

Het programma is gericht op het voorbereiden van beginnende en ervaren financiële professionals uitgerust met de vaardigheden, kennis en expertise die nodig zijn voor een ... [+]

MSc in Finance

Onze MSc in Finance heeft een CFA Program Partner-status gekregen van het CFA Institute. CFA Institute certificeert dat ten minste 70% van de CFA Programme Candidate Body of Knowledge® (CBOK®) is ingebed in ons MSc in Finance-curriculum. Daarnaast is het opgenomen in het Financial Reporting Report 2007, 2009 en 2010 van Financial Times samen met de meest gerenommeerde MSc in Finance-programma's in Europa, Noord-Amerika en Azië.

De MSc in Finance richt zich op het voorbereiden van beginnende en ervaren financiële professionals uitgerust met de vaardigheden, kennis en expertise die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de veeleisende en zeer lonende wereld van financiën. De MSc in Finance wordt algemeen erkend als de eerste academische kwalificatie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een carrière op gebieden zoals bankieren, bedrijfsfinanciering, vermogensbeheer, risicobeheer en treasury management.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
14 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ALBA Graduate Business School

De MSc International Business and Management bereidt deskundige en actiegerichte jonge professionals voor op een energieke toegang tot de wereldwijd concurrerende zakelij ... [+]

MSc in International Business and Management

De MSc International Business and Management bereidt deskundige en actiegerichte jonge professionals voor op een energieke toegang tot de wereldwijd concurrerende zakelijke wereld.

De ALBA MSc in International Business and Management is ontworpen voor:

Pas afgestudeerden van elke discipline die willen werken in het bedrijfsleven en managementPas afgestudeerden in bedrijfskunde, management of economie op zoek naar diepgaand inzicht in de mechanismen van de wereldeconomie en de strategie en activiteiten van de internationale ondernemingJonge professionals met beperkte ervaring die hun inzetbaarheid op de lokale en internationale arbeidsmarkt willen vergroten... [-]
Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
12 - 14 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ALBA Graduate Business School

Door een combinatie van analytics en creativiteit helpt de MSc in Marketing je marketingbeslissingen op een toegepaste en managementrelevante manier te verbeteren, waardo ... [+]

MSc in Marketing

Door een combinatie van analytics en creativiteit helpt de MSc in Marketing je marketingbeslissingen op een toegepaste en managementrelevante manier te verbeteren, waardoor je jezelf kunt positioneren als een sterk menselijk merk in de markt voor marketingprofessionals, voor de dingen die we hebben om te leren voordat we ze kunnen doen, leren we door ze te doen (Aristoteles, Nichomachiaanse ethiek, boek II).

De duur van het MSc in Marketing-programma is 12 maanden en cursussen worden op weekdagen gehouden, tijdens avonden.

Hoogtepunten van het programma

Een focus op toegepast leren: het programma is bewust ontworpen om studenten voortdurend kansen te bieden om de praktische relevantie van de onderwezen marketingonderwerpen te testen. Via projectwerk, case study-analyse en softwaretoepassingen worden studenten gestimuleerd om theorie toe te passen op feitelijke bedrijfsgegevens.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ALBA Graduate Business School

Dit baanbrekende en opwindende programma ontwikkelt ondernemersvaardigheden, kennis en ervaring. Door de regels van het Enterprise Education-spel te veranderen, bereidt d ... [+]

MSc in ondernemerschap

Dit baanbrekende en opwindende programma ontwikkelt ondernemersvaardigheden, kennis en ervaring. Door de regels van het Enterprise Education-spel te veranderen, bereidt de opleiding studenten voor om te leven, te knutselen, te beheersen en ondernemerschap te creëren.

De MSc in ondernemerschap is gebouwd op het concept van Effectuation , een logica van ondernemerservaring die zowel beginnende als ervaren ondernemers kunnen gebruiken in de uiterst onvoorspelbare startfase van een onderneming om faalkosten voor de ondernemer te verminderen.

De MSc in Entrepreneurship is een ervaring die zowel plaatsvindt in de echte wereld van de ondernemer als in de klaslokalen ' Business Unusual ' van ALBA, waarbij de praktijk van het ondernemerschap wordt afgewogen tegen het beheersen van kernbegrippen. Van het genereren van creatieve ideeën tot het lanceren van innovatieve "happenings", van het bouwen van een sterk bedrijfsmodel tot gedetailleerde financiële planning, de MSc in Entrepreneurship bereidt deelnemers voor op het creëren en leiden van de nieuwe ondernemingen van de toekomst.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ALBA Graduate Business School

Risicobeheer wordt erkend als een essentiële zakelijke functie voor het beschermen van de langetermijnbelangen van schuldeisers, aandeelhouders, klanten en de samenleving ... [+]

MSc in Risk Management

Een carrière nastreven die een aantal van de heetste uitdagingen in het bedrijfsleven van vandaag aanpakt:

Risico's met betrekking tot handelsvorderingen, lenen en productie- en leveringskosten meten en beheren.Identificeer operationele risico's in alle bedrijfssectoren.Bij het nastreven van hogere rendementen, regeren in op groeiende marktvolatiliteiten.Beheersing van de krediet-, kapitaal- en andere financiële risico's inherent aan bank- en verzekeringsinstellingen.

Word lid van de rangen van de wereldwijd groeiende professie van risicobeheer en help organisaties in alle sectoren veerkrachtiger te worden te midden van ongekende onzekerheid.

Risicobeheer wordt erkend als een essentiële zakelijke functie voor het beschermen van de langetermijnbelangen van schuldeisers, aandeelhouders, klanten en de samenleving als geheel.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
14 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ALBA Graduate Business School

Meer dan 90% van de wereldhandel wordt per schip vervoerd. De scheepvaart is een van de belangrijkste sectoren van de wereldeconomie. Als een wereldwijd concurrerende ind ... [+]

MSc in Shipping Managemen t

Meer dan 90% van de wereldhandel wordt per schip vervoerd.

De scheepvaart is een van de belangrijkste sectoren van de wereldeconomie. Als een wereldwijd concurrerende industrie wordt deze niet beïnvloed door de huidige situatie in de Griekse economie.

De MSc in Shipping Management is ontworpen om professionals te ontwikkelen die zijn uitgerust met de vaardigheden, kennis en expertise die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de veeleisende en zeer concurrerende wereld van Shipping.

Het programma biedt studenten een holistische en diepgaande kennis van de belangrijkste kwesties in de moderne commerciële scheepvaart. Studenten zullen een solide basis krijgen van scheepsmanagement, maritieme economie, scheepstechnologie, charteren, maritiem recht, verzekering, risico en strategisch management, die vooral relevant zijn voor bedrijven in deze sector.... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ALBA Graduate Business School

Op maat gemaakt voor de behoeften van professionals met een toewijding aan HR die hun carrière willen voortzetten in de dynamisch veranderende omgeving van human resource ... [+]

MSc in Strategic Human Resource Management (HRM)

Op maat gemaakt voor de behoeften van professionals met een toewijding aan HR die hun carrière willen voortzetten in de dynamisch veranderende omgeving van human resource management.

Human Resource Management is momenteel een van de snelstgroeiende managementgebieden. Organisaties erkennen steeds vaker de strategische rol van menselijk kapitaal voor het behalen van belangrijke bedrijfsresultaten, duurzame groei en innovatie.

De ALBA MSc in Strategic HRM is ontworpen voorDe nieuwe generatie HR-professionals die zullen optreden als strategische partners en mensenstrategieën effectief afstemmen op bedrijfsstrategieënAndere professionals in leidinggevende verantwoordelijkheden die strategisch het menselijke kapitaal van hun organisatie zullen leiden en die als coach optreden en de talenten en het volledige potentieel van hun mensen zullen ontketenen.... [-]
Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
14 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ALBA Graduate Business School

Dit programma bereidt jonge afgestudeerden (met een bedrijfs- of technische achtergrond) en vroege carrièreprofessionals voor op een succesvolle carrière in de wereld van ... [+]

MSc in Supply Chain Management (ALBA) en Master Degree - Het European Business Program (EBP) International (KEDGE, Frankrijk)

Duur: 20 maanden

Kosten: € 14.500

Dit programma bereidt jonge afgestudeerden (met een bedrijfs- of technische achtergrond) en vroege carrièreprofessionals voor op een succesvolle carrière in de wereld van Supply Chain Business en Logistiek.

Met een scherpe focus op de ontwikkeling van goed afgeronde professionals, voorziet dit gespecialiseerde managementprogramma u van de kennis, vaardigheden, internationale vooruitzichten en praktische ervaring om uzelf te lanceren in Supply Chain

Belangrijkste kenmerken van het programma5 kernmodules5 maanden in Frankrijk - Bordeaux bij KEDGE Business School *: 9 gespecialiseerde supply chain-modules (februari-juni) op KEDGE Business School in Frankrijk * in het EngelsLeermethoden en beoordeling: Supply Chain Simulation, groepsrapporten / presentaties, case study-analyse, tussentoetsen, eindexamensMaster Thesis begeleid door ALBA faculteit20 weken stage in Griekenland of FrankrijkPersoonlijk ontwikkelingsprogramma onder toezicht van KEDGE in het Engels... [-]
Griekenland Athene
September 2019
Engels
Voltijd
20 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ALBA Graduate Business School

Het programma legt de nadruk op de interculturele, morele, ethische, institutionele en milieukwesties in het management van toeristische organisaties, terwijl het alle ge ... [+]

Loop een carrière na in 's werelds grootste industrie

De toeristische sector voedt de groei en het scheppen van banen over de hele wereld, in een aanhoudend tempo, aldus de Wereldorganisatie voor toerisme:

Vertegenwoordigt ongeveer 9% van de wereldeconomie.Heeft in de afgelopen 10 jaar ongeveer 69 miljoen nieuwe banen gecreëerd.

De Griekse toeristenindustrie is een van de meest dynamische werkterreinen in het land, volgens SETE, de Associatie van Griekse toeristische ondernemingen:

Vertegenwoordigt 16,4% van het BBP van het land.Ondersteunt 18,3% van de totale binnenlandse werkgelegenheid, waarbij bijna 700.000 mensen rechtstreeks op alle vaardigheidsniveaus werkzaam zijn.

De ALBA MSc in Tourism Management is ontworpen om... [-]
Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Alba Graduate Business School
Address
ALBA Graduate Business School 6-8 Xenias Str.
115 28 Athene, Central Athens Regional Unit, Griekenland
Website
Telefoonnr.
+30 21 0896 4737