ALBA Graduate Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ALBA Graduate Business School aan The American College of Greece werd opgericht in 1992 en opereert onder auspiciën van het bedrijfsleven, een vereniging van bedrijven en institutionele organisaties, die momenteel meer dan 90 leden tellen.

Alba streeft naar uitmuntendheid, kwaliteit en voortdurende innovatie in onderzoek en onderwijs. Alba biedt academische graduate programma's aan, waarvan de meeste internationaal geaccrediteerd zijn door AMBA of EFMD . Het is de leidende Business School in Griekenland op basis van loopbaanbegeleiding, onderwijs in ondernemerschap, uitvoerende interne programma's bij topbedrijven en het uitstekende plaatsingsrecord van zijn alumni.

115520_CF110834.jpg

Alba's professoren zijn afkomstig van de beste universiteiten wereldwijd, zoals Yale, London Business School, IMD enz. Ongeveer 20% van de voltijdstudenten komen uit landen zoals Frankrijk, India, Rusland, Servië, Nigeria enz. Daarnaast is er een gestaag groeiend netwerk van partners over de hele wereld via uitwisselingsprogramma's biedt studenten de mogelijkheid om internationale netwerken van professionele en sociale contacten op te bouwen en te profiteren van de uitwisseling van kennis, ervaring en culturele inzichten.

Elk jaar biedt Alba een aantal beurzen aan aanvragers die een sterke academische prestatie en / of een uitstekende professionele track vertonen. Het Alba Career Office biedt ondersteuning van wereldklasse aan studenten en alumni. Door persoonlijke coaching, meer dan 10 gerichte workshops, carrièrepanels, schaduwen van banen, stages en talloze bedrijfsbezoeken, worden studenten voorbereid om internationaal de beste banen te zoeken. Het jaarlijkse Career Forum trekt meer dan 100 recruiters aan en is de basis voor meer dan 1500 interviews in minder dan een week. Alba onderschrijft en biedt aan studenten en alumni alle grote internationale wervings- / plaatsingsdiensten aan.

Beurzen zijn beschikbaar voor internationale studenten. Als u wilt weten of u in aanmerking komt, vul dan deze formulierwebsite in.

115515_22179953_10155784170836810_6043486379086959257_o.jpg

956_img2.jpgNaast zijn academische programma's biedt Alba kwalitatief hoogstaand executive onderwijs om te voldoen aan de behoeften van grote binnenlandse en internationale zakelijke klanten. Deze programma's variëren van open inschrijfseminars tot op maat gemaakte oplossingen. Meer dan 11000 executives hebben deelgenomen aan Executive Development Programs op Scholarships zijn beschikbaar voor internationale studenten. Als u wilt weten of u in aanmerking komt, vult u dan deze formulierwebsite in ..

958_img3.jpgHet Alumni-orgaan van de Alba bestaat uit ongeveer 3.000 vooraanstaande personen die een groep jonge en dynamische managers vormen bij het opbouwen van uitdagende carrières, terwijl ze tegelijkertijd de reputatie van Alba in de Griekse en internationale bedrijfsgemeenschappen versterken.

Locaties

Athene

Alba Graduate Business School

Address
ALBA Graduate Business School
6-8 Xenias Str.

115 28 Athene, Centraal Athene, Griekenland
Telefoonnr.
+30 21 0896 4737

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties