American College of Thessaloniki

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ACT (American College of Thessaloniki) is de tertiaire verdeling van Anatolië College, een instelling met een lange en prestigieuze geschiedenis die teruggaat tot 1886.

HANDELEN is erkend in de Verenigde Staten door NEASC (New England Vereniging van Scholen en universiteiten) via de Commissie over de instellingen voor hoger onderwijs. Naast de handeling die volledige NEASC accreditatie, de undergraduate programma's geleverd op ACT zijn ook gevalideerd door Open University, UK. HANDELEN Ook is een vergunning verleend door de Griekse regering om te opereren als een private post-secundaire onderwijsinstelling ( "college").

HANDELEN'S uitgebreide undergraduate curriculum aanbiedingen Bachelor diploma in Business (Met 4 concentraties), computer science, Zakelijk computergebruik, internationale betrekkingen, Engels (Met 2 concentraties) en gecombineerde bachelor diploma in Toerisme en hospitality in samenwerking met gerenommeerde onderwijsinstellingen in Zwitserland en de Verenigde Staten. Bovendien, het college biedt een Master of Science (MS) in Hospitality en Toerisme Management AND a Master in Business Administration (MBA) met concentraties in de Banking & Finance, Ondernemerschap, Management en Marketing in het digitale tijdperk.

HANDELEN biedt ook een uitgebreide behoefte en financiële hulp programma op verdiensten gebaseerde.

Locaties

Thessaloniki

American College of Thessaloniki

Address
American College of Thessaloniki,
Vasiliou Sevenidi 17, Pylea

555 35 Thessaloniki, Thessaloniki, Griekenland
Telefoonnr.
+30 231 039 8398