University of Gibraltar

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie

De belangrijkste missie van de universiteit is om in te spelen op de huidige maatschappelijke behoeften en persoonlijke en professionele toekomstperspectieven vorm te geven door middel van het nastreven van onderwijs, opleiding en onderzoek.

Het zet zich in voor onderwijs en leren van hoge kwaliteit, toonaangevend onderzoek, academische vrijheid en de duurzame ontwikkeling van Gibraltar en de regio. Partnerschappen met het bedrijfsleven, de overheid, liefdadigheidsinstellingen, gezondheidszorg en onderwijsinstellingen vormen de kern van de missie van de universiteit.128663_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

"We zijn een nieuw type universiteit. Ambitieus en aanpasbaar, we bouwen een instelling die een kans biedt voor onze studenten, afgestudeerden en degenen die met ons werken ", Professor Catherine Bachleda, waarnemend vice-kanselier, University of Gibraltar

Waarom wij?

UK-gerichte normen: maak je klaar om verder te gaan met de University of Gibraltar . Wat je ook kiest om bij ons te studeren, je krijgt een meer persoonlijke leerervaring op een nieuw soort universiteit. Onze branchegerichte cursussen in het Verenigd Koninkrijk zorgen ervoor dat u de vaardigheden krijgt waarnaar werkgevers op zoek zijn, terwijl onze kleinere klassengrootte u de ruimte geeft om grote ideeën te verkennen. Aan de University of Gibraltar worden we gedreven door onze missie om een instelling te bouwen die een kans biedt voor onze studenten en afgestudeerden. We nodigen je uit deel te nemen aan een groeiende community van studenten en je volgende stappen bij ons te zetten.

Kleine klasgroottes: we zijn trots op onze omvang. Door een kleine universiteit te zijn, kunnen we onze studenten een ongeëvenaarde leerervaring bieden. Onze kleinere klassen laten een meer persoonlijke benadering toe van lesgeven en geven je de ruimte om echt een onderwerp te verkennen. Je zult meer zijn dan alleen een andere student, je zult een gewaardeerd onderdeel van de UniGib-gemeenschap worden.

Buitenschoolse activiteiten: terwijl student zijn gaat over studeren, gaat het ook om plezier hebben, vriendschappen sluiten en deelnemen aan nieuwe ervaringen. Of je nu van avontuur, geschiedenis, sport, natuur, livemuziek, nachtleven houdt of gewoon een dagje op het strand wilt genieten, Gibraltar heeft het allemaal. De diverse multiculturele, gastvrije gemeenschap maakt het een echt unieke plek om te wonen en te verkennen.

Toonaangevende faciliteiten: onze Europa Point Campus bevindt zich op het zuidelijkste punt van Gibraltar en beschikt over geavanceerde faciliteiten die zijn ontworpen om uw leerervaring te verbeteren en te verrijken. De campus is gehuisvest in een Victoriaans arsenaal en combineert unieke historische kenmerken met moderne architectuur en de nieuwste technologieën om op maat gemaakte ruimtes te creëren om uw leren te ondersteunen.

Gibraltar is jouw campus: de levendige economie van Gibraltar en de unieke locatie op een cultureel, historisch en biogeografisch kruispunt, maken het de perfecte plek om verbindingen te maken, zinvolle ervaring op te doen in de sector en een uniek referentiepunt aan je studie toe te voegen. De rijke geschiedenis in combinatie met een dynamische 'can-do'-community biedt een gastvrije, veilige en open omgeving om te leren en te leven.

Internationale impact: ons netwerk en onze invloed reiken veel verder dan Gibraltar. Als student kun je toegang krijgen tot een internationale gemeenschap van experts, verenigingen en instellingen die een positieve invloed op je studie zullen hebben. Naast het profiteren van sterke academische links, kun je ook profiteren van het levendige ecosysteem van internationale bedrijven in Gibraltar. Sommige van 's werelds topbedrijven opereren vanuit Gibraltar, wat betekent dat u nooit een tekort zult hebben aan mogelijkheden om uit te gaan en te netwerken.

Klaar voor de werkplek: Employability en professionele ontwikkeling vormen de kern van wat we doen. We willen afgestudeerden ontwikkelen die klaar zijn voor de werkplek, dus we hebben relaties opgebouwd met de industrie op lokaal en internationaal niveau. De meerderheid van onze docenten en docenten zijn professionals in de branche, hun 'live' ervaring met industriestandaarden vertaalt zich in hun aanpak en komt ten goede aan onze studenten. Stages vinden plaats tijdens onze undergraduate cursussen, wat betekent dat je de vaardigheden en ervaring krijgt die nodig zijn om werk te vinden wanneer je afstudeert.

Onderzoek dat ertoe doet: ons onderzoek heeft betrekking op brede thema's in Gibraltar en / of het Middellandse-Zeegebied. Onze twee gespecialiseerde instituten, The Institute for Gibraltar en Mediterranean Studies en het Institute of Life and Earth Sciences zijn belangrijke vertakkingen van onze onderzoeksgemeenschap en bieden ondersteuning en vakkennis op een aantal van onze aangesloten campussen, waaronder de Garrison Library, het Gibraltar Museum, en de botanische tuinen van Gibraltar.

128667_photo-of-woman-using-laptop-3194518.jpg

Locaties

Gibraltar

Address
University of Gibraltar
Europa Point Campus
Gibraltar
GX11 1AA

GX11 1AA Gibraltar, Gibraltar

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden