Christian Service University College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ONZE VISIE VERKLARING

Christian Dienst University College heeft als doel: Om een ​​eerste klas Evangelische Christian University dat de kennis over Christus bevordert door middel van de opleiding van mannen en vrouwen met morele oprechtheid, academische uitmuntendheid en passie om te dienen en te transformeren samenleving.

Eerste klas: Het University College streeft naar eerste klasse training, uitstekende faciliteiten en over het algemeen goede vooruitzichten te bieden - omgeving; dat is in de eerste in alles.

Evangelische Christian University: Hiermee bedoelen we de University College kondigt het goede nieuws van Jezus Christus en gelooft in de historische leerstellingen van het christelijk geloof.

Moraal Oprechtheid: Voeren op basis van de christelijke moraal en levensstijl die in overeenstemming ten aanzien van het Woord van God en de rechtsstaat toont.

Academic Excellence: Professioneel en academisch competent en het vermogen om kennis toe te passen aan het oplossen of het hanteren van de hedendaagse kwesties die de kerk en samenleving.

Passion to Serve: Presenteren met grote ijver en enthousiasme.

Onze missie

De christelijke dienst University College is een Academic Centre of Excellence voor onderwijs, onderzoek en dienstverlening in de Godgeleerdheid, Toegepaste Wetenschappen en Geesteswetenschappen in een evangelische en geluid ethische omgeving.

Een korte geschiedenis

Het College begon als een fusie van twee visies in januari 1974. Een groep van Ghanese christenen had een visioen van een interkerkelijke, evangelische instelling van een hoge wetenschappelijke kwaliteit, waarin mannen en vrouwen voor alle soorten van de christelijke ministerie zou trainen.

De tweede groep bestond uit buitenlandse missionarissen die een visie van een instelling om werknemers op te leiden uit de gevestigde kerk in het zuiden van Ghana voor een duw in het noorden van Ghana en omringende landen waar de kerk was relatief zeer klein gehad. Evangelisch christendom in Ghana in de late jaren 1960 en 1970 werd gekenmerkt, onder andere door intieme interactie en samenwerking en vervaging van confessionele, missie en groep onderscheidingen. De wereldwijde Evangelisatie voor Christus (WEC), die een van de missionaire groepen in de tweede groep zendelingen was, was eigendom in Kumasi waarop zij vier woonhuizen en een radiostudio met plannen om een ​​groot gebouw te dienen als de bouw van gebouwd had verworven het begin van een training college. Binnenkort zal de twee visies samengevoegd.

In oktober 1974, de eerste residentiële klassen begonnen met vier studenten en het College groeide van kracht tot kracht en is nu uitgegroeid tot een Evangelische Christian University College.

Onze kernwaarden

De christelijke Dienst University College koestert en behartigt de volgende kernwaarden die het als centraal en basis aan de instelling acht. Zij zijn:

  • De heerschappij van Jezus Christus.
  • Integriteit
  • Hard werken
  • Goede Stewardship van Resources
  • Wederzijdse ondersteuning en zorg

Wij bieden top faciliteiten voor studenten:

CSUC plaatst je in een academisch stimulerende omgeving die zowel geestelijk verrijkende en sociaal vervullend. Ons uitgebreide en innovatieve benadering van onderwijs en onderzoek zal helpen bijdragen aan uw succes in de toekomst en inspireren u om uw volledige potentieel als ondernemende en technologie-savvy leiders te realiseren.

De afdeling opnames is hier om u te helpen tijdens de aanvraagprocedure en helpen u uw huis bij CSUC vinden. Onze familie is altijd het uitbreiden en we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen nieuwe studenten aan Christian Dienst University College, CSUC.

Locaties

Kumasi

Christian Service University College

Address
Post Office Box 3110,
Kumasi, Ashanti-regio, Ghana
Telefoonnr.
+233 322028781