Lees de Officiële Beschrijving

De International School of Economics werd opgericht aan Tbilisi State University in 2006, door middel van een uniek samenwerkingsverband van de Wereldbank, BP, Open Society Institute, De regeringen van Georgië, Duitsland, Zweden en Noorwegen.

ISET biedt tweejarige masteropleiding Economics. Het programma voldoet aan de internationale academische standaarden met Engels taalonderwijs door een bezoek aan en resident internationale Ph.D. faculteit. Van de meer dan 100 afgestudeerden tot op heden, meer dan een derde bezetten analytische functies bij de economische instanties beleid in de drie landen van de zuidelijke Kaukasus. Ongeveer 10% blijven hun opleiding in de meest prestigieuze Ph.D. programma's in Europa en Noord Amerika, zoals Stanford, Chicago en Pennsylvania Universiteiten.

ISET Policy Institute werd opgericht in mei 2011 aan de educatieve opdracht van een aanvulling op ISET. ISET-PI geeft onafhankelijk beleidsonderzoek en opleiding, en reikt uit naar de bredere academische, politiek en het bedrijfsleven in de Zuidelijke Kaukasus. Het is één van de eerste universiteit op basis van denktanks in de regio, ondersteund vanaf het begin door de Open Society Institute van Think Tank Fund. ISET-PI is ook een lid van de Stockholm Instituut voor Transition Economics (SITE) netwerk.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

International School Of Economics

ISET De MA-programma in de Economie werd in de herfst van 2006 gelanceerd als een graduate programma in Tbilisi State University. Het programma duurt leerlingen via een u ... [+]

ISET De MA-programma in de Economie werd in de herfst van 2006 gelanceerd als een graduate programma in Tbilisi State University. Het programma duurt leerlingen via een uitdagend tweejarig curriculum, vergelijkbaar qua inhoud en kwaliteit op de eerste twee jaar van de studie in gerenommeerde Ph.D. programma's in Noord-Amerika en West-Europa. Alle cursussen worden gegeven in het Engels door hooggekwalificeerde internationale faculteit.

Onze faculteit is divers, bestaande uit ingezeten professoren met promovendi van universiteiten, zoals de Universiteit van Columbia, Hebreeuwse Universiteit en de Universiteit van Pennsylvania, en regelmatige bezoekers die wereldleiders in hun vakgebied, waaronder een aantal Fellows van het Econometrisch Society. De hele faculteit is toegewijd aan het helpen van studenten ontwerpen individuele studieplannen, begeleiden hun scriptie onderzoek en ondersteuning van hun toepassingen, voor zowel professionele banen en PhD-studies in het buitenland. De kwaliteit van het onderzoek en onderwijs aan ISET wordt gegarandeerd door de International facultaire commissie, die samen brengt de ISET faculteit en vooraanstaande wetenschappers uit de hele wereld.... [-]

Georgië Tbilisi
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

6 months at ISET & ISET-PI