Ilia State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Ilia State University ?

Ilia State University verwelkomt elk jaar ongeveer 5.000 eerstejaarsstudenten op alle niveaus van het hoger onderwijs. ISU streeft ernaar aan de behoeften van elke student te voldoen en hen te helpen hun potentieel te bereiken. Ilia State University voorziet zijn studenten van een allround ervaring om hen de nodige kennis, vaardigheden en vertrouwen te bieden om toekomstige carrièredoelen te bereiken. ISU biedt een geavanceerde en toegewijde academische gemeenschap waar de studenten van experts kunnen leren en de kwalificatie krijgen waarnaar ze op zoek zijn.

Wij bieden:

Student-gecentreerd onderwijs - Levendige relaties tussen professoren en studenten dragen bij aan levendige academische samenwerking en debatten. Studenten worden aangemoedigd en ondersteund door de faculteit om hun individuele onderzoeksinteresses te vinden tijdens hun studie.

Op de praktijk gebaseerd curriculum - ISU werkt samen met overheidsinstanties en internationale organisaties, evenals publieke en private entiteiten die studenten de mogelijkheid bieden om theoretische kennis te integreren in de wereld of op het werk.

Uitwisselings- en double-degree-programmamogelijkheden - Sinds 2012 biedt ISU uitwisselingsprogramma's aan haar studenten en personeel aan in tal van internationale hogeronderwijsinstellingen. ISU biedt haar studenten de exclusieve mogelijkheid om een ​​diploma in dubbele graden te behalen bij verschillende Oostenrijkse en Amerikaanse universiteiten.

Concurrerend collegegeld - ISU biedt eersteklas onderwijs met concurrerend collegegeld en flexibele betalingsmogelijkheden in het land en de regio.

Onvergetelijke, levensechte en gastvrije gemeenschap voor studenten, waar studenten zich kunnen bezighouden met verschillende academische, sociale en culturele activiteiten.

Sluit je aan bij de Ilia State University en begin je geweldige levenservaring bij ons!

Ilia State University IN EEN NOTENDOP

  • Opgericht: 2006
  • Locatie: Tbilisi, Georgia
  • Medewerkers: 301 hoogleraren en meer dan 1000 docenten, onderzoekers en andere medewerkers.
  • 4 scholen: School of Arts and Sciences, School of Natural Sciences and Engineering, School of Business, School of Law
  • Studenten: 15 763
  • Studieprogramma's: maximaal 80 geaccrediteerde programma's over Bachelor, Master en Ph.D. levels
  • Onderzoeks- en leerfaciliteiten in veel regio's van Georgië
  • School of Business: # 1 studiebestemming van Georgische eerstejaarsstudenten sinds 2015

ILIAUNI.edu.ge/uploads/photo/original/36/36946.png?w=836&f=png?w=753&" alt="" />

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk BBA's » Bekijk Bachelors » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master in de toegepaste genetica

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 GeorgiĆ« Tbilisi

De Master of Applied Genetics traint studenten naar een internationale standaard, waarin de huidige biomoleculaire technologie is verwerkt. Heel eenvoudig, het gebruik van biotechnologie, in het bijzonder moleculaire genetica-toepassingen, is nu alomtegenwoordig in handel en onderzoek. [+]

Master in de toegepaste geneticaWaarom kiezen voor het Master of Applied Genetics-programma aan de Ilia State University ?Student-gecentreerd onderwijsPraktijkgericht curriculumWissel programmamogelijkheden uitConcurrerend collegegeld en betaalbare kosten van levensonderhoudOnvergetelijk studentenleven

De Master of Applied Genetics traint studenten naar een internationale standaard, waarin de huidige biomoleculaire technologie is verwerkt. Heel eenvoudig, het gebruik van biotechnologie, in het bijzonder moleculaire genetica-toepassingen, is nu alomtegenwoordig in handel en onderzoek.

Het programma beoogt dat studenten het nut van op genetica gebaseerde technologie begrijpen. Of ze deze vaardigheden nu gebruiken of niet in hun volgende loopbaan, deze studenten zullen consumenten op de hoogte worden gebracht van deze technologie - ze zullen de technologie zelf beter kunnen inzetten en informatie kunnen evalueren die door anderen is gegenereerd met behulp van biotechnologie.... [-]


Videos

Welcome to Ilia State University

Contact

Ilia State University

Adres Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5
0162 Tbilisi, Tbilisi, Georgië
Website http://iliauni.edu.ge/en/iliauni/AcademicDepartments/biznesis-skola-268
Telefoon +995 322 20 00 09