Ilia State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Ilia State University?

Top-class onderwijs

Ilia State University opleidingen zijn gebaseerd op de liberale onderwijs model, het creëren van een omgeving, het cultiveren van kritische, analytische, ethische, creatieve vaardigheden bij studenten, en bij te dragen aan de totstandkoming van een kennismaatschappij in staat is de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor de uitdagingen van de 21e eeuw.

Studentgerichte onderwijs

ISU's leer cultuur is de leerling centraal. Levendige relaties tussen professoren en studenten dragen bij aan het levendige academische samenwerking en debatten. Studenten worden aangemoedigd en ondersteund door docenten om hun individuele onderzoeksinteresses vinden tijdens hun studie.

Praktijkgericht curriculum

ISU werkt samen met overheden en internationale organisaties, alsmede openbare en particuliere entiteiten het creëren van kansen voor studenten om theoretische kennis te integreren in de wereld van het werk.

uitwisselingsmogelijkheden

Sinds 2012 ISU biedt uitwisselingsprogramma's voor studenten en medewerkers in tal van internationale instellingen voor hoger onderwijs. Voor meer informatie over ISU uitwisselingsmogelijkheden informatie, zie de beschikking op informatie: https://iliauni.edu.ge/en/international

Ilia State University in een notendop

Opgericht: 2006 Werknemers: 230 professoren en 400 onderzoekers 4 scholen: School van de Kunsten en Wetenschappen, School of Natural Sciences and Engineering, School of Business, School of Law Studenten: meer dan 14.500 Opleidingen: Ongeveer 50 bachelor- en 40 masteropleidingen en doctoraatsprogramma's Onderzoek en onderwijs faciliteiten in veel regio's van Georgië School of Business: # 1 studie bestemming van de Georgische eerstejaars in 2015
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk MBA's »

Programma's
Videos

Welcome to Ilia State University

Contact

Ilia State University

Adres Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5
0162 Tbilisi, Georgië
Website http://iliauni.edu.ge/en/iliauni/AcademicDepartments/biznesis-skola-268
Telefoon +995 322 20 00 09