Caucasus International University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Caucasus International University (CIU) is een instelling voor hoger onderwijs gebaseerd op nationale waarden en constante veranderingen, gericht op het produceren van competitief, hooggekwalificeerd personeel en hun integratie met een nationale en internationale sfeer.

Hoger onderwijs is een van de belangrijkste publieke verantwoordelijkheden; daarom streven we ernaar om het ontvangen onderwijs op onze universiteit volledig te maken, op basis van wetenschappelijke onderzoeken. Drie academische stadia (Under-Graduate , Graduate, Doctoral Programs ) zijn gericht op studenten - het bevorderen van hun talent en het verhogen van hun professionele vaardigheden. Uitvoering van onderzoek en innovatie, onderwijsstelselsbeheer met behulp van uitgebreide transparante instrumenten behoren tot de belangrijkste prioriteiten van de CIU.

Er zijn geen doelen zonder gevolgen en vice versa! De 23-jarige geschiedenis van de universiteit bewees dat onze poging om een ​​universiteit te creëren met een klassieke Europese stijl met hoge academische normen gebaseerd op Georgische waarden, het gewenste resultaat opleverde.

Tegenwoordig hebben we alle voorwaarden om competitief te zijn in de nationale en internationale sfeer.

85211_studentlife.jpg

De universiteit biedt:

Een rijke bibliotheek, tv- en radiostudio's, bewerkingsruimtes, multimediacentrum, leslaboratoria voor basisdisciplines voor medicijnen, anatomische werkruimte, uitgerust met moderne gestimuleerde items, wetenschappelijk-wetenschappelijk laboratorium van neurowetenschappen en toegepaste fysiologie, laboratorium voor biochemie, werkruimten - Gestimuleerde technieken, tandartspraktijken voor residentie en universitaire disciplines, Moot Court, Law Clinic, Caucasus Geopolitiek modelleringslaboratorium, conflictoplossing en loopbaanontwikkelingscentra, toerisme-workshop, kelder "Kolkhi, Wetenschappelijk-onderzoekcentrum voor wijnbouw-wijnbereiding, Microvinification Research Laboratory, Laboratories van wijnchemie, Ampelography en Micro-Biology, Tasting Room, etc.

85214_12.jpg

Universitaire prioriteiten:

  • Onderzoek en praktijkgericht onderwijs op basis van internationale normen;
  • Integratie met internationale educatieve ruimte;
  • Een team van hooggekwalificeerd academisch personeel met praktische ervaring;
  • Een gebouw uitgerust met moderne infrastructuur en technologieën;
  • De aanstelling van studenten en alumni bij CIU, overheids- en niet-gouvernementele structuren;
  • Uitwisselingsprogramma's;
  • Beurzen;
  • Divers en gelukkig studentenleven;
  • Flexibel betalingssysteem.

De universiteit biedt een studentgerichte omgeving en onderwijs aan in overeenstemming met hoge academische normen, en definieert zo de kennisbasis, het machtsperspectief en het toekomstperspectief van studenten!

CIU-student zijn, betekent kwalitatief hoogstaand onderwijs volgen, een succesvolle carrière hebben, mogelijkheden voor voortdurende ontwikkeling en een succesvol studentenleven.

Locaties

Tbilisi

Address
Chargali Street,73
Tbilisi, Tbilisi, Georgië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden