University of TOURS

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Tours is een beslissende Europese universiteit die een campagne van acties binnen de Europa 2020-strategie heeft opgericht, met als doel om "slimme, duurzame en inclusieve groei" te ontwikkelen. Door middel van haar onderwijs en onderzoek missies hoger, de Universiteit van Tours speelt een belangrijke rol in het onderzoek, de ontwikkeling, en in het verhogen van de wetenschappelijke, culturele en professionele capaciteiten van zo zoveel mogelijk individuen.

Open voor de wereld, de Universiteit van Tours privileges samenwerking en uitwisseling door actief deel te nemen aan de oprichting van het Onderwijs en Onderzoek Europese Ruimte voor hoger die voortkomt uit het Bolognaproces.

Een multidisciplinaire en gezondheidssector openbare instelling die de universiteit heeft een hoog potentieel en de activa die ervoor zorgen dat het voldoet aan het Europese onderwijs en onderzoek normen hoger. Als een erkend leider op het gebied van de economische, sociale en culturele omgeving, de Universiteit van Tours is een cutting-edge, innovatieve oprichting bevorderen van humanistische waarden die diep geworteld zijn in een regio vol met geschiedenis en cultureel erfgoed.

De Universiteit van Tours onderschrijft de volgende twee motto's: "Men wordt niet geboren als mens, een mens wordt" - Erasmus "Kennis zonder geweten is, maar de ondergang van de ziel" - François Rabelais

Locaties

Tours

Université François Rabelais

Address
60 rue du Plat D'Etain
Tours

37000 Tours, Centre-Val de Loire, Frankrijk