University of Strasbourg

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Straatsburg is de tweede meest internationale universiteitsstad in Frankrijk (na Parijs) en herbergt een indrukwekkend aantal Europese instellingen. De Universiteit van Straatsburg omvat vijf eeuwen rijke Europese geschiedenis en academisch erfgoed. Het heeft een studentenbevolking van meer dan 46.000, waarvan 20% internationale studenten zijn.

De universiteit bestaat uit 37 onderwijs- en onderzoeksafdelingen, faculteiten, scholen en instituten, en biedt voortgezet en verder onderwijs op allerlei academische terreinen, van gezondheidswetenschappen tot talen, tot wet en geesteswetenschappen. Het is ook een internationale speler in wetenschappelijk onderzoek, een gebied waarin alumni alumni in de loop der jaren talrijke prestigieuze prijzen hebben ontvangen, waaronder 3 Nobelprijzen. De uitmuntendheid is verder erkend door het IDEx overheidsfinancieringsprogramma. De universiteit is een actieve deelnemer aan een aantal internationale netwerken en partnerschappen (ex. Eucor en LERU).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk Master programma's » Bekijk Online Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master in business intelligence en het beheer van internationale ontwikkeling

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Straatsburg

Dit is een tweede jaar gespecialiseerde meester die het Master 1e jaar van Internationale Betrekkingen aan de ITIRI volgt. Deze training is bedoeld voor mensen die willen werken in het buitenland of in functies "economic intelligence" [+]

Dit is een 2e jaar gespecialiseerde meester die aan de universiteit van Straatsburg (ITIRI) 1ste Master Internationale Betrekkingen volgt.

Deze training staat open voor kandidaten jonger dan 30 jaar die willen integreren leren (universitaire opleidingen - bedrijfs-, overheids- of vereniging) of professionalisering contract.

DOELSTELLINGEN

Train tweetalige of drietalige experts in business intelligence of in het beheer van informatie- en communicatietechnologie voor de internationale business-strategieën en gebieden. Het ontwikkelen van vaardigheden in het ontwerp, de realisatie, financiering en evaluatie van een project van de internationale ontwikkeling voor de identificatie van de markten en partners, product positionering ten opzichte van de concurrentie, en de uitvoering van de product strategie. Leer om onderzoek, verzamelen, beheren, analyseren, communiceren en zet de relevante economische informatie om te anticiperen op de beslissing en handelen in een concurrerende omgeving te controleren en te beïnvloeden. Mastering internationale financieringsmechanismen voor de ontwikkeling van bedrijven en regio's voor de export, zowel op nationaal, Europees en internationaal. Het verwerven van kennis en expertise in het internationale bedrijfsleven dynamiek en gebieden met behulp van informatie- en communicatietechnologie, zet Controle en hoe om vreemde talen te gebruiken in de betrokken gebieden, beter inzicht in de culturen, besluitvormingsprocessen en de invloed van de onderzochte landen tot know-how en know welzijn door kennis van een punt markten economische visie. Gain competitive intelligence vaardigheden voor de volgende taken: information management, marktonderzoek, competitief onderzoek, benchmarking, knowledge management, business intelligence, de uitvoering van een economische inlichtingeneenheid, onderzoek en analyse, veiligheid informatie en het uitvoeren van een in kaart... [-]