Lees de Officiële Beschrijving

Straatsburg is de tweede meest internationale universiteitsstad in Frankrijk (na Parijs) en herbergt een indrukwekkend aantal Europese instellingen. De Universiteit van Straatsburg omvat vijf eeuwen rijke Europese geschiedenis en academisch erfgoed. Het heeft een studentenbevolking van meer dan 46.000, waarvan 20% internationale studenten zijn.

De universiteit bestaat uit 37 onderwijs- en onderzoeksafdelingen, faculteiten, scholen en instituten, en biedt voortgezet en verder onderwijs op allerlei academische terreinen, van gezondheidswetenschappen tot talen, tot wet en geesteswetenschappen. Het is ook een internationale speler in wetenschappelijk onderzoek, een gebied waarin alumni alumni in de loop der jaren talrijke prestigieuze prijzen hebben ontvangen, waaronder 3 Nobelprijzen. De uitmuntendheid is verder erkend door het IDEx overheidsfinancieringsprogramma. De universiteit is een actieve deelnemer aan een aantal internationale netwerken en partnerschappen (ex. Eucor en LERU).

Programs taught in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:

Master

University of Strasbourg

De CAWEB Master's Degree biedt instructie in het maken en lokaliseren van websites, en biedt zowel on-campus training als afstandsonderwijs. Het programma omvat cursussen ... [+]

De CAWEB Master's Degree biedt instructie in het maken en lokaliseren van websites, en biedt zowel on-campus training als afstandsonderwijs. Het programma omvat cursussen in webontwikkeling, webontwerp, projectbeheer en lokalisatie. Het belangrijkste voordeel van de CAWEB Master's degree is de combinatie van praktische IT-vaardigheden en kennis van vreemde talen, wat leidt tot verschillende professionele mogelijkheden in de dynamische web-gebaseerde velden. Bovendien biedt het Master 2-programma gepersonaliseerde studieopties die zijn aangepast aan uw academische profiel en professionele ervaring.

Studieoptie in het CAWEB Master-programma

Onze studenten hebben de mogelijkheid om de CAWEB Master te volgen via cursussen op de campus gepresenteerd door een team van toonaangevende instructeurs, of in de vorm van afstandsonderwijs.... [-]

Frankrijk Straatsburg
September 2019
Deeltijd
1 - 2 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
Université de Strasbourg
4 rue Blaise Pascal
CS 90032
F-67081 Strasbourg cedex

Strasbourg, Grand Est, FR
Social Media