University of Technology Troyes - UTT

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie

UTT kern missies zijn om onderzoek te doen, leveren onderwijs & opleiding en technologieoverdracht te vergemakkelijken. UTT is een Franse instelling van de in 1994 gevestigde hoger onderwijs. Het is vandaag de dag één van de grootste technische scholen in Frankrijk. Meer dan 2.500 studenten ingeschreven aan de universiteit, ingeschreven op bachelor-, master en doctorale opleidingen. In de beroemde jaarlijkse ranglijst van het Franse tijdschrift "L'Etudiant", UTT neemt in 2011 een benijdenswaardige 6e positie onder 65 Franse technische scholen.

Aangepaste opleidingen

De standaard vijf jaar ingenieursdiploma, dat is geaccrediteerd door onafhankelijke ingenieursdiploma accreditatie-instelling, CTI van Frankrijk, kan worden aangepast aan de individuele carrière doelstellingen van elke student vanaf het eerste jaar. UTT biedt vijf ingenieursopleidingen, een masteropleiding met de keuze van negen specialisaties, een PhD-programma van onderzoek in vijf vakgebieden, evenals leren op de werkplek (WIL) modules die academische studie te combineren met betaald werkplekleren (wat leidt tot ofwel een beroepsopleiding graad, een ingenieursdiploma of een master's).

Onderzoek naar excellentie

Onderzoeksactiviteiten op UTT worden uitgevoerd door acht teams binnen de Charles Delaunay Institute (ICD). Het instituut voert een interfacultair aanpak van het centrale thema ten grondslag liggen aan alle onderzoeksinspanningen: risicomanagement wetenschap en technologie (RMST), een van de grootste uitdagingen voor de moderne samenleving.

Sterke banden met de industrie

UTT ontwikkelt en onderhoudt proactief relaties met het bedrijfsleven door middel van gezamenlijke onderzoeksprogramma's met bedrijven en lange stages voor haar studenten. UTT is een lid van de Carnot Instituut Network (samen met de Compiègne University of Technology) en actief moedigt de oprichting van nieuwe bedrijven.

Innovatief management aanpak

Het engagement van de universiteit om projectmatig management en analytische boekhouding, in combinatie met innovatieve human resources praktijken, mogen UTT te achterhalen tussen Frankrijk's eerste "onafhankelijke" instellingen van 1 januari 2009, na de Universiteit hervorming wetsvoorstel van de regering gericht op het verlenen van meer autonomie voor universiteiten om hun budget en personeel te beheren. De universiteit heeft ook een partnerschap gebaseerde Stichting haar inspanningen en ontwikkeling op lange termijn te ondersteunen.

Bloeiende partnerships

UTT is een onderdeel van het Franse netwerk van technische universiteiten (UT) naast Compiègne (UTC) en Belfort-Montbéliard (UTBM). Deze unieke ingenieursdiploma model, gevoed door wetenschappelijk onderzoek en nauwe samenwerking met het bedrijfsleven in Frankrijk en daarbuiten, is ook navolging in China. In 2005 hebben de drie Franse universiteiten van de technologie het opzetten van de Shanghai Sino-Europese University of Technology (UTSEUS), die op dit moment telt 1.000 Chinese en Franse studenten.

Locaties

Troyes

Address
12 rue Marie Curie - CS 42060
10004 Troyes CEDEX, France

10004 Troyes, Grand Est, Frankrijk