Toulouse School Of Economics TSE

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Toulouse School of Economics: een wereldwijd toonaangevende centrum voor onderzoek en hoger onderwijs, onder leiding van Nobelprijswinnaar Jean Tirole

TSE is de economische afdeling van Toulouse Capitole University. Het biedt wereldklasse undergraduate en graduate programma's door gerenommeerde onderzoekers opgeleverd. TSE's belangrijkste focus economie, maar onze cursussen zijn multidisciplinair en zich concentreren op de rol die de gegevens en kwantitatieve technieken te spelen in de besluitvorming in bedrijven, instellingen en staten.

-Onderzoek gerichte opleidingen TSE-onderzoek gerichte opleidingen opleiden om te gebruiken en aan te passen recente theorieën en technieken om real-world uitdagingen voldaan door hun toekomstige werkgevers op te lossen. Op masterniveau, afhankelijk van hun carrière plannen studenten kunnen kiezen om de belangrijkste in de statistieken, econometrie, openbare ontwikkeling, industriële organisatie, milieu, biodiversiteit, of finance.

International Masters programma De Masters-programma speelt een centrale rol in de TSE-programma. Na een 1 jaar voor alle studenten, de mate biedt verschillende opties:

  • De internationale spoor Masters degree volledig in het Engels
  • De standaard spoor Masters degree gedeeltelijk onderwezen in het Frans
  • Het onderzoek optie - die leidt naar de doctoraatsopleiding, met rigoureuze voorbereidende cursussen beginnen vanaf het 2e jaar van de Masters.

doctoraatsschool De Doctoral School is gebaseerd op de top Amerikaanse universiteiten. Na de speciale voorbereidende 2 jaar van de Masters 'degree, de promovendi volgen een 2e jaar van geavanceerde, gespecialiseerde cursussen voor het uitvoeren van 3 jaar voltijds onderzoek naast de TSE faculteit leden.

Gedurende elk programma, de school streeft naar een hoge kwaliteit, persoonlijke begeleiding voor alle studenten, via interactief leren, tutor sessies probleemgestuurd groepswerk, experimentele economie, enz.

High-level carrièremogelijkheden Een breed scala aan carrièremogelijkheden staan ​​open voor TSE afgestudeerden: leidinggevende posities in het bankwezen, verzekeringen, consultancy, internationale instellingen en op de markt toezichthouders waar ze werken als analisten, statistisch onderzoek managers, consultants en nog veel meer. De meesten van hen in te voeren gemakkelijk de professionele wereld dankzij een volledige loopbaan service en TSE internationaal netwerk van partners. Velen streven ook een loopbaan in het onderzoek.

De school wil ook het onderwijs van de student af te ronden via nauwe banden met de industrie, dankzij de sterke relaties ontwikkeld met het TSE-onderzoekers in de afgelopen 30 jaar met publieke en private economische actoren. Deze partnerschappen dragen bij aan professioneel netwerk van de school, het faciliteren van werkervaring, en het helpen van de studenten en alumni om de beste start in hun carrière te maken.

Campus leven De school behoort tot de studenten, en ze spelen een actieve rol in hun eigen onderwijs via bijvoorbeeld feedback die ze kunnen geven aan anderen op stage-ervaringen of betrokkenheid bij de verenigingen: feestelijke of sportevenementen organisatie, studenten adviesbureau of tijdschrift. Ook TSE alumni-netwerk streeft ernaar om sterke netwerken te creëren voor het verleden, heden en toekomst studenten van de school.

Enkele cijfers ...

Elk academisch jaar, we zijn blij met meer dan 2.000 studenten waaronder 700 buitenlandse studenten.

  • 90 verschillende nationaliteiten
  • 160 hoogleraren
  • 100 promovendi
  • Meer dan 1.500 afgestudeerden

Over Toulouse 1 Capitole universiteit

De Toulouse 1 Capitole University is afkomstig uit de canon juridische faculteit gemaakt in 1229. Met een algemeen erkend lange traditie op het gebied van rechten en politieke wetenschappen, is gediversifieerd zijn onderzoek en onderwijs uit de jaren 1960 met de ontwikkeling van high-level teams in economie en management. UT1 gastheren enkele van de belangrijkste Europese centra voor onderzoek en onderwijs. De Universiteit van Toulouse 1 Capitole is één van de zes stichtende leden van de Toulouse University PRES (Onderzoek en Hoger Onderwijs Cluster), die een netwerk van middelen voorziet, waardoor de UT1 aan de vele voordelen van Toulouse met zijn studenten te delen.

Locaties

Toulouse

Toulouse School of Economics (TSE)

Address
Manufacture des Tabacs
21, Allée de Brienne
31015 Toulouse Cedex 6
FRANCE

31015 Toulouse, Occitanie, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 5 61 63 36 90