Lees de Officiële Beschrijving

Toulouse School of Economics: een wereldwijd toonaangevende centrum voor onderzoek en hoger onderwijs, onder leiding van Nobelprijswinnaar Jean Tirole

TSE is de economische afdeling van Toulouse Capitole University. Het biedt wereldklasse undergraduate en graduate programma's door gerenommeerde onderzoekers opgeleverd. TSE's belangrijkste focus economie, maar onze cursussen zijn multidisciplinair en zich concentreren op de rol die de gegevens en kwantitatieve technieken te spelen in de besluitvorming in bedrijven, instellingen en staten.

-Onderzoek gerichte opleidingen TSE-onderzoek gerichte opleidingen opleiden om te gebruiken en aan te passen recente theorieën en technieken om real-world uitdagingen voldaan door hun toekomstige werkgevers op te lossen. Op masterniveau, afhankelijk van hun carrière plannen studenten kunnen kiezen om de belangrijkste in de statistieken, econometrie, openbare ontwikkeling, industriële organisatie, milieu, biodiversiteit, of finance.

International Masters programma De Masters-programma speelt een centrale rol in de TSE-programma. Na een 1 jaar voor alle studenten, de mate biedt verschillende opties:

  • De internationale spoor Masters degree volledig in het Engels
  • De standaard spoor Masters degree gedeeltelijk onderwezen in het Frans
  • Het onderzoek optie - die leidt naar de doctoraatsopleiding, met rigoureuze voorbereidende cursussen beginnen vanaf het 2e jaar van de Masters.

doctoraatsschool

De Doctoral School is gebaseerd op de top Amerikaanse universiteiten. Na de speciale voorbereidende 2 jaar van de Masters 'degree, de promovendi volgen een 2e jaar van geavanceerde, gespecialiseerde cursussen voor het uitvoeren van 3 jaar voltijds onderzoek naast de TSE faculteit leden.

Gedurende elk programma, de school streeft naar een hoge kwaliteit, persoonlijke begeleiding voor alle studenten, via interactief leren, tutor sessies probleemgestuurd groepswerk, experimentele economie, enz.

High-level carrièremogelijkheden Een breed scala aan carrièremogelijkheden staan ​​open voor TSE afgestudeerden: leidinggevende posities in het bankwezen, verzekeringen, consultancy, internationale instellingen en op de markt toezichthouders waar ze werken als analisten, statistisch onderzoek managers, consultants en nog veel meer. De meesten van hen in te voeren gemakkelijk de professionele wereld dankzij een volledige loopbaan service en TSE internationaal netwerk van partners. Velen streven ook een loopbaan in het onderzoek.

De school wil ook het onderwijs van de student af te ronden via nauwe banden met de industrie, dankzij de sterke relaties ontwikkeld met het TSE-onderzoekers in de afgelopen 30 jaar met publieke en private economische actoren. Deze partnerschappen dragen bij aan professioneel netwerk van de school, het faciliteren van werkervaring, en het helpen van de studenten en alumni om de beste start in hun carrière te maken.

Campus leven De school behoort tot de studenten, en ze spelen een actieve rol in hun eigen onderwijs via bijvoorbeeld feedback die ze kunnen geven aan anderen op stage-ervaringen of betrokkenheid bij de verenigingen: feestelijke of sportevenementen organisatie, studenten adviesbureau of tijdschrift. Ook TSE alumni-netwerk streeft ernaar om sterke netwerken te creëren voor het verleden, heden en toekomst studenten van de school.

Enkele cijfers ...

Elk academisch jaar, we zijn blij met meer dan 2.000 studenten waaronder 700 buitenlandse studenten.

  • 90 verschillende nationaliteiten
  • 160 hoogleraren
  • 100 promovendi
  • Meer dan 1.500 afgestudeerden

Over Toulouse 1 Capitole universiteit

De Toulouse 1 Capitole University is afkomstig uit de canon juridische faculteit gemaakt in 1229. Met een algemeen erkend lange traditie op het gebied van rechten en politieke wetenschappen, is gediversifieerd zijn onderzoek en onderwijs uit de jaren 1960 met de ontwikkeling van high-level teams in economie en management. UT1 gastheren enkele van de belangrijkste Europese centra voor onderzoek en onderwijs. De Universiteit van Toulouse 1 Capitole is één van de zes stichtende leden van de Toulouse University PRES (Onderzoek en Hoger Onderwijs Cluster), die een netwerk van middelen voorziet, waardoor de UT1 aan de vele voordelen van Toulouse met zijn studenten te delen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Toulouse School Of Economics TSE

De 1e jaar van de Master 1 Econometrie en statistiek biedt intensieve opleiding in de belangrijkste gebieden van de economie. ... [+]

Doelstellingen en toepassingsgebied

Het eerste jaar van de Master 1 in econometrie en statistiek biedt een grondige opleiding in de belangrijkste economische gebieden. 100% van de kuren van dit programma worden in het Engels gegeven. De doelstellingen van dit 1 jaar is om de studenten algemene economie cultuur te versterken en hen voor te bereiden voor meer kwantitatief gerichte lessen.

Toelating

Gericht op Engelssprekenden. Studenten moeten een BSc in Economics, Applied Mathematics houden binnen een erkend curriculum dat als consistent met het programma wordt beschouwd en goedgekeurd door de TSE-selectiecommissie.

Noot

Onze trainingen zijn gebaseerd op een substantieel gebruik van wiskunde en modellering. Een goede beheersing van de wiskunde is daarom vereist. Om van toepassing te zijn op het eerste jaar van de master, moeten studenten een BSc in Economics, Applied Mathematics houden binnen een erkend curriculum dat als consistent met het programma wordt beschouwd en goedgekeurd door de TSE-selectiecommissie. Om van toepassing te zijn op het tweede jaar van de master, moet de student een undergraduate-graad hebben van ten minste 4 jaar college of een masterdiploma.... [-]

Frankrijk Toulouse
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toulouse School Of Economics TSE

Het 1e jaar van de Master in Economie biedt strenge traning in de belangrijkste gebieden van de economie. ... [+]

Doelstellingen en toepassingsgebied

Het 1ste jaar van de Master in Economics biedt rigoureuze trainingen op de belangrijkste gebieden van de economie. 100% van de kuren van dit programma worden in het Engels gegeven. De doelstellingen van dit 1 jaar is om de studenten algemene economie cultuur te vergroten en hen te helpen de juiste Master 2 selecteren in overeenstemming met hun carrière plannen.

Cursussen

Het 1e jaar van de Master in de economie bestaat uit 2 semesters. Tijdens het eerste semester, studenten bezoeken 6 verplichte vakken, een cursus van personnal ontwikkeling, een Franse taalcursus en 2 keuzevakken. Tijdens het tweede semester, studenten bezoeken 3 verplichte vakken en 4 keuzevakken.... [-]

Frankrijk Toulouse
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toulouse School Of Economics TSE

De EEE M2 programma voorziet in het eerste semester een gedegen training in micro-econometrie, tijdreeksen, panel data modellen, niet-parametrische methoden, grote afmeti ... [+]

Doelstellingen en toepassingsgebied

Deze master is gericht op het verstrekken van econometrische en empirische analyse-instrumenten in combinatie met sterke vaardigheden in het gebruik van grote datasets om diep studies uit te voeren in een breed gebied van de economie. De EEE M2 programma voorziet in het eerste semester een gedegen training in micro-econometrie, tijdreeksen, panel data modellen, niet-parametrische methoden, grote afmeting statistische instrumenten, het programmeren van computers en database management systeem. In het tweede semester, studenten passen deze training om empirische studies te doen in de industriële organisatie, financiën, openbare orde evaluatieprogramma's, gezondheid en verzekeringen, data analytics en big data.... [-]

Frankrijk Toulouse
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toulouse School Of Economics TSE

De M2 EMO programma combineert een gedegen opleiding in de industriële organisatie, regelgeving economie en econometrie dat studenten een echte expertise in de analyse va ... [+]

Doelstellingen en toepassingsgebied

Hoe werken markten? Hoe maken bedrijven strategische keuzes? Wat bepaalt vraag en kostenstructuur?

De M2 EMO programma combineert een gedegen opleiding in de industriële organisatie, regelgeving economie en econometrie dat studenten een echte expertise in de analyse van de strategische aspecten van een markt, de identificatie van de determinanten van economische prestaties van de ondernemingen in een markt, en de evaluatie van beleid gericht op het verbeteren van de efficiëntie van de markt.

Toelating Toelating is gebaseerd op wetenschappelijke excellentie criteria. Een bachelordiploma van ten minste 4 jaar van de universiteit of een Master's degree nodig is, binnen een erkende curriculum als in overeenstemming met het programma en de door de TSE selectiecommissie goedgekeurd. Sommige borstelen-up in economie of wiskunde zou wenselijk zijn in sommige gevallen. Praktische kennis van het Engels is uiteraard vereist. Noot ... [-]
Frankrijk Toulouse
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toulouse School Of Economics TSE

De Master 2 in "economische theorie en Econometrie" geeft studenten een grondige, algemene opleiding (in de economische theorie, econometrie, industriële organisatie, enz ... [+]

Doelstellingen en toepassingsgebied

De Master 2 in "economische theorie en Econometrie" geeft studenten een grondige, algemene opleiding (in de economische theorie, econometrie, industriële organisatie, enz.) Te verwerven voor het kiezen van een bepaald gebied van onderzoek.

Deze master is speciaal ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in de economische theorie, econometrie, industriële organisatie, macro-economie en andere theoretische en toegepaste velden. Het biedt een groot scala aan cursussen die studenten in staat stellen een doctoraat in de best mogelijke omstandigheden, met name degenen die nog niet hun onderzoeksonderwerp hebben gekozen te starten.

Doctoraatsspoor ... [-]
Frankrijk Toulouse
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toulouse School Of Economics TSE

De Master 2 in Environmental and Natural Resources Economics (ERNA) is het verstrekken van de analytische vaardigheden om te beoordelen, te analyseren en aan te bevelen h ... [+]

Doelstellingen en toepassingsgebied

Milieukwesties, zoals vervuiling, klimaatverandering en het behoud van de biodiversiteit zijn momenteel in de koppen van de economische debat. Overheden ontwerpen overheidsbeleid, zoals heffingen of emissiehandel regelingen om de negatieve gevolgen van de lucht- of waterverontreiniging te beperken. Bedrijven lanceren groene zakelijke strategieën zoals investeringen in schonere technologieën, product etikettering of maatschappelijk verantwoorde investeringen om hun concurrentievermogen te verbeteren. Het "Energie- en milieubeleidpad" van de master biedt studenten de analytische vaardigheden om economisch beleid en strategieën te beoordelen, analyseren en aan te bevelen om milieukwesties aan te pakken en natuurlijke hulpbronnen te beheren.... [-]

Frankrijk Toulouse
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toulouse School Of Economics TSE

De Public Policy and Development (PP & D) masteropleiding is gericht op het uitrusten van de studenten met de instrumenten die nodig zijn om een ​​deel van die zoekto ... [+]

Doelstellingen en toepassingsgebied

Waarom zijn sommige landen zo arm, terwijl anderen zijn zo veel meer welvarende? Ontwikkelingseconomie probeert een antwoord op deze moeilijke vraag. De zoektocht naar dit antwoord plaatsvindt ofwel (i) op ​​het niveau van staten en landen, op zoek naar internationale vraagstukken, alsmede in de politieke economie van overheidsfalen in arme landen, of (ii) op ​​het niveau van individuen en bedrijven, met het oog op het begrijpen hoe deze micro-economische agenten zijn in staat om het hoofd te bieden in zulke moeilijke omstandigheden. Het masterprogramma Public Policy and Development (PP & D) richt zich op het uitrusten van zijn studenten met de tools die nodig zijn om deel uit te maken van die zoektocht op het scherpst van de snede.... [-]

Frankrijk Toulouse
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toulouse School Of Economics TSE

De master 2 "Statistiek en econometrie" ontwikkelt studenten die al eerder een solide vaardigheden in de economie en / of wiskundige statistiek hebben verworven. ... [+]

Doelstellingen en toepassingsgebied

De master 2 "Statistiek en econometrie" ontwikkelt studenten die al eerder een solide vaardigheden in de economie en / of wiskundige statistiek hebben verworven. Het biedt algemene klassen in de mathematische statistiek en econometrie, evenals gespecialiseerde klassen in de verschillende toepassingsgebieden. Het doel van het curriculum is de eerste om de studenten een stevige cultuur te geven in de grote thema's van toegepaste statistiek. Deze cultuur is per definitie ontwikkeld, terwijl het leren om software te gebruiken, zoals met name SAS, R en Matlab. Verder verwerven de studenten vaardigheden in de informatica op het gebied van database management. Sommige opties hen in staat stellen om toepassingen op verschillende gebieden te ontwikkelen met name in de tertiaire sector.... [-]

Frankrijk Toulouse
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Presentation of Toulouse School of Economics-TSE (English version)

EN - Toulouse School of Economics - Master Programs

Jose TSE international student in master 1 in Economics

Philip, TSE international student in master 2 in Economics & Markets Organizations