The American College of the Mediterranean

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The American College of the Mediterranean

Het American College of the Mediterranean (ACM) streeft ernaar excellentie te bieden op het gebied van internationaal onderwijs, intercultureel bewustzijn te stimuleren en studenten voor te bereiden op succes in een wereldwijde gemeenschap door de studie van Europese en mediterrane geschiedenis, talen, culturen en hedendaagse kwesties. Het doet dit door een unieke combinatie van cursussen, stages, curricula, die combineren om Amerikaanse stijl undergraduate en graduate programma's te creëren in een internationale en interculturele omgeving.

ACM's onderscheidingen omvatten:

 • Een Amerikaanse instelling voor hoger onderwijs met Amerikaanse en Franse non-profitstatus
 • Oorspronkelijk gedomineerd als instituut voor hoger onderwijs door de regenten van de staatsuniversiteit van New York, als het instituut voor Amerikaanse universiteiten met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1957
 • Erkend als een instelling voor hoger onderwijs door het Franse ministerie als een particuliere instelling voor hoger onderwijs (Franse formulering) en de Rectorat van de universiteit van Aix-Marseille.
 • Stichtend lid van de Association of American International Hogescholen en Universiteiten (AAICU), biedt studenten in het buitenland kansen op verschillende locaties, voornamelijk in Europa en Noord-Afrika

Plaats

ACM's campus ligt in het zuiden van Frankrijk, in de charmante en levendige stad Aix-en-Provence. Aix is ...

 • Een universiteitsstad met meer dan 40.000 studenten
 • Een juridische en academische hub, de thuishaven van het hof van beroep in Zuid-Frankrijk
 • De geboorteplaats van de post-impressionistische schilder Paul Cézanne, wiens onderwerp vaak de majestueuze berg Sainte-Victoire was
 • Bekend om zijn vele fonteinen en café omzoomde Cours Mirabeau
 • 25 minuten van de luchthaven Marseille-Provence
 • 15 minuten naar het Aix TGV-station voor bullet-treinen

programma's

ACM biedt bachelor- en masteropleidingen die site-specifiek van aard zijn, met een focus op de kunsten, het bedrijfsleven, de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen.

ACM DOOR DE CIJFERS

 • 12: 1 verhouding docent leraar
 • 10 studenten is de gemiddelde klasgrootte
 • 45% van de faculteit is voltijds
 • 95% van de ACM-faculteit heeft een PhD of de terminal in hun vakgebied

Met ACM heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan het volgende:

Een diploma in Amerikaanse stijl in Frankrijk

The American College of the Mediterranean (ACM) biedt het Amerikaanse onderwijs dat u kent in de charmante en levendige stad Aix-en-Provence, een universiteitsstad met meer dan 40.000 studenten. Met verschillende majors en minderjarigen om uit te kiezen, inclusief de optie om zelf een studieonderwerp en een kerncurriculum te ontwerpen dat specifiek is voor het Middellandse-Zeegebied, hebben studenten de mogelijkheid om zich onder te dompelen in een nieuwe cultuur en te leren met een hoge impact , ervaringsgerichte manier.

Cursusinstructie in het Engels

Alle cursussen worden in het Engels gegeven, met uitzondering van taalcursussen in het Frans, Spaans of Arabisch op alle niveaus. Mogelijkheden om vooral je Franse vaardigheden buiten het klaslokaal te verbeteren, zijn ook beschikbaar, waaronder wonen bij een gastgezin, het taalpartnerprogramma van ACM en vakgebiedstudies.

Kostenbewust

Als non-profit instelling voor hoger onderwijs richt ACM zich op het betaalbaar houden van haar kosten. Hoewel beurzen en beurzen beschikbaar zijn voor in aanmerking komende studenten, is ons doel om vanaf het begin de kosten laag te houden.

De optie om over te zetten

Als je niet in staat bent om je bachelordiploma bij ACM te beginnen, heb je de mogelijkheid om het bij ons te voltooien. ACM verwelkomt transferstudenten voor onze Bachelor of Arts-opleiding die minimaal één semester van de universiteit heeft afgerond en een minimale GPA van 2,5 heeft gehandhaafd.

Internationale werkervaring

Dankzij het krachtige stage netwerk van ACM kunt u internationale werkervaring opdoen tijdens het afronden van uw studie en u kennis laten maken met belangrijke internationale contacten. Lees meer over stagemogelijkheden en zie waar ACM eerdere stagiairs heeft geplaatst door de internetsite te bezoeken.

Verhandelbare vaardigheden

Met je diploma van ACM zullen je verbeterde vaardigheden en unieke ervaringen de ontwikkeling van cruciale internationale en interculturele competenties vergroten. Alumni van ACM zien deze voordelen al spelen na hun afstuderen, omdat velen zijn overgegaan op rigoureuze graduate schools, waaronder Columbia University en de School of the Art Institute of Chicago, terwijl anderen hun ACM-diploma hebben gebruikt en hoogwaardige banen hebben gekregen met dergelijke vestigingen als het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties en de wetgevende macht van de staat Washington.

Locaties

Aix-en-Provence

Address
27, place de l’Université
13604 Aix-en-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
Telefoonnr.
+1 (800) 221-2051

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden