Studio M Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1990 door professionele fotografen Studio M r gediversifieerd apidly haar cursussen in het gebied van kunst, media, Beeld en Geluid en werd een van de première scholen van Frankrijk voor de kunsten vanwege het grote aanbod van professionele cursussen. De school groeide snel over meerdere jaren en opende verschillende campussen in topuniversiteit steden van Frankrijk met inbegrip van Lyon in 2003 andToulouse in 2007. Vandaag Studio M is een internationale groep van kunst scholen over de hele wereld, waaronder een campus in Ho Chi Minh Stad in Vietnam. In 2011, Studio M gestart met een nieuwe internationale campus in Montpellier heet Studio M Academy verwelkomen Engels sprekende studenten uit de hele wereld op zoek naar de kunst te leren in Frankrijk. Doelstellingen De cursussen die Studio M biedt een specifieke doelstelling: studenten professionele en kwalitatief hoogwaardige opleiding die hen aantrekkelijk voor werkgevers maakt nadat ze hun studie te voltooien, met de meest relevante kennis op basis van hun specialisatie te geven. Domeinen Studio M is uitgegroeid tot een marktleider in Frankrijk in de beeldende kunst-industrie en biedt professionele cursussen in de volgende domeinen:

Arts Foundation Course Visuele Communicatie Ruimtelijk Ontwerp Product Ontwerp fotografie Sound Design

Cursussen op Studio M in de kunsten, sound design, fotografie en media, zal onze studenten de mogelijkheid van het brengen van uitzonderlijke waarde aan creatieve oplossingen afgestemd op hun eigen innerlijke passie volledig voorbereid om te werken in een professionele omgeving te geven. Studies Studio M begrijpt het belang van het verstrekken van diploma's en graden die internationaal erkend en biedt geaccrediteerde diploma's door de Europese Federatie van Scholen in de volgende gebieden:

Bachelor of Arts - 3D Animatie Bachelor of Arts - Multimedia Bachelor of Arts - Design

De kunstacademie van Studio M biedt ook ex-studenten een een online bron om ze te verbinden aan een verscheidenheid van trouwe partners en bedrijven waar de beurzen regelmatig worden gemaakt. (momenteel alleen beschikbaar in het Frans)

Locaties

Montpellier

Address
Studio M Montpellier
3320, Boulevard Paul Valery

34070 Montpellier, Occitanie, Frankrijk

Lyon

Address
Studio M Lyon
565, rue du sans souci

69760 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk

Toulouse

Address
Studio M Toulouse
BP 78320 3547 avenue de la lauragaise

31683 Toulouse, Occitanie, Frankrijk

Ho Chi Minh Stad

Address
Studio M Vietnam
ruong Phap Saint Ange 30 Bui Thi Xuan P.2, Quan Tan Binh

Ho Chi Minh Stad, Ho Chi Minh Stad, Vietnam

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: