Skema Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

SKEMA is een wereldwijde business school die, door middel van haar onderzoek en onderwijs-programma's, treinen en de getalenteerde individuen bedrijven nodig in de huidige competitieve omgeving opleidt.

Missie

SKEMA gericht op de wereldwijde business school, gelegen op de vijf continenten met een unieke internationale strategie, het trainen van het management leiders in de kenniseconomie.

Wie

Mondiale kenniseconomie talenten. Studenten en deelnemers voorbereid op multicultureel werken, in staat om de diversiteit te beheren in alle contexten (culturele, sociale en maatschappelijke) zet zich in voor duurzame prestaties, ondernemerschap en innovatie.

Waar

In alle delen van de wereld waar kennis wordt gemaakt - technologie parken met academische kennis en het beheer van de praktijk kruisbestuiving, plaatsen van innovatie, snelgroeiende regio's (Zuid-Amerika, Azië, Oost-Europa, Afrika).

Hoe

Een multi-site school met campussen gelegen in onderzoek parken Een uniek model ontwikkeld om de bewegingen van studenten te beheren op basis van evenwicht en diversiteit, differenciating SKEMA van de internationale strategie van de andere scholen Multi-site educatieve programma's bieden mobiliteit en professionele expertise (in de technologie en management) Wetenschappelijke territoriale synergieën: synthetische indicator voor innovatie, digitalisering van de economieën en markten, globalisering van de economie, de financiering van de groei Bijdrage aan de gemeenschap (economische, academische en sociale) en in de regio's waar de school is gevestigd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc International Business

Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Frankrijk Rijsel Nice Sophia Antipolis Parijs Verenigde Staten Raleigh +5 more

[+]

[-]

Msc internationale hospitality management

Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Frankrijk Rijsel Nice Sophia Antipolis Parijs Verenigde Staten Raleigh +5 more

In aanvulling op de gezamenlijke MSc-diploma, zullen de studenten de gelegenheid om de professionele certificering in Industrie van het hotel Analytics (CHIA) te verkrijgen Dit MSc is een CGE geaccrediteerd, full-time cours e geleerd over een periode van twaalf maanden: acht maanden van onderwezen cursussen, vervolgens vier tot zes maanden voor het proefschrift en stage. [+]

Introductie

Joint degree met Ecole Ferrières

In het Engels gedoceerd in Parijs bij SKEMA Zaken Scho ol & Ecole Ferrières - intake september Naast de gezamenlijke MSc-diploma, zullen de studenten de gelegenheid om de professionele certificering in Industrie van het hotel Analytics te verkrijgen (CHIA) Dit MSc is een CGE geaccrediteerd, full-time cours e geleerd over een periode van twaalf maanden: acht maanden van geleerd cursussen, vervolgens vier tot zes maanden voor het proefschrift en stage.

Nieuw partnership: SKEMA en Ferrières, de School van de Franse Excellence, bundelen hun expertise op het gebied van luxe, gastronomie en het toerisme door het aanbieden van unieke gezamenlijke programma's. Met ingang van '16 -'17 schooljaar, zullen de studenten van SKEMA's MSc International Hospitality Management twee intensieve seminars gezamenlijk ontwikkeld door de twee instellingen en leerde op het prachtige campus van Ferrières nemen.... [-]


Msc wereldwijde luxe beheer

Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Frankrijk Rijsel Nice Sophia Antipolis Parijs Verenigde Staten Raleigh +5 more

Het doel van de MSc Global Luxury Management programma is om studenten in staat om hun loopbaan ambities te verwezenlijken door: het geven van studenten regelmatige toegang tot ervaren mode en luxe specialisten die zowel een sterke academische vaardigheden en praktische in-company ervaring; verbeteren en uitbreiden van de deelnemende studenten de carrièremogelijkheden door hen met een opleiding in mode en luxe management als het begrijpen van de vraagstukken in de internationale trends en werken tussen culturen; voor degenen die kunnen werken of studeren buiten het gebied van kunst, of mode en luxe, zal dit programma de mogelijkheid voor een verandering in de carrière van richting te geven. [+]

programma Outline

Het doel van de MSc Global Luxury Management programma is om studenten in staat om hun loopbaan ambities te verwezenlijken door: het geven van studenten regelmatige toegang tot ervaren mode en luxe specialisten die zowel een sterke academische vaardigheden en praktische in-company ervaring; verbeteren en uitbreiden van de deelnemende studenten de carrièremogelijkheden door hen met een opleiding in mode en luxe management als het begrijpen van de vraagstukken in de internationale trends en werken tussen culturen; voor degenen die kunnen werken of studeren buiten het gebied van kunst, of mode en luxe, zal dit programma de mogelijkheid voor een verandering in de carrière van richting te geven.... [-]


Videos

Skema Business School