Skema Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SKEMA is een wereldwijde business school die, door middel van haar onderzoek en onderwijs-programma's, treinen en de getalenteerde individuen bedrijven nodig in de huidige competitieve omgeving opleidt.

Missie

SKEMA gericht op de wereldwijde business school, gelegen op de vijf continenten met een unieke internationale strategie, het trainen van het management leiders in de kenniseconomie.

Wie

Mondiale kenniseconomie talenten. Studenten en deelnemers voorbereid op multicultureel werken, in staat om de diversiteit te beheren in alle contexten (culturele, sociale en maatschappelijke) zet zich in voor duurzame prestaties, ondernemerschap en innovatie.

Waar

In alle delen van de wereld waar kennis wordt gemaakt - technologie parken met academische kennis en het beheer van de praktijk kruisbestuiving, plaatsen van innovatie, snelgroeiende regio's (Zuid-Amerika, Azië, Oost-Europa, Afrika).

Hoe

Een multi-site school met campussen gelegen in onderzoek parken Een uniek model ontwikkeld om de bewegingen van studenten te beheren op basis van evenwicht en diversiteit, differenciating SKEMA van de internationale strategie van de andere scholen Multi-site educatieve programma's bieden mobiliteit en professionele expertise (in de technologie en management) Wetenschappelijke territoriale synergieën: synthetische indicator voor innovatie, digitalisering van de economieën en markten, globalisering van de economie, de financiering van de groei Bijdrage aan de gemeenschap (economische, academische en sociale) en in de regio's waar de school is gevestigd.

Locaties

Lille

Address
Lille campus
Avenue Willy Brandt

59777 Lille, Hauts-de-France, Frankrijk

Leuk

Address
SKEMA campus Sophia Antipolis
Sophia Antipolis campus
60 rue Dostoïevski
CS 30085

06902 Leuk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Belo Horizonte

Address
Belo Horizonte, Staat Minas Gerais, Brazilië

Sjanghai

Address
Sjanghai, Sjanghai, China

Kaapstad

Address
Stellenbosch Central, Stellenbosch, South Africa
7602 Kaapstad, westerse Cape, Zuid-Afrika

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited