Sciences Po

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sciences Po is de grootste universiteit van Frankrijk in de sociale wetenschappen en is het opleiden van besluitvormers in de publieke en private sector in de afgelopen 140 jaar. Vandaag de dag, de helft van de Sciences Po's 13.000 studenten komen uit 150 landen buiten Frankrijk. Waarom zo veel internationale studenten kiezen Sciences Po? Hier zijn 10 van de vele redenen waarom studenten van over de hele wereld kiezen voor een Sciences Po onderwijs.

1 - Boost uw carrière met een diploma van een wereldberoemde universiteit

Sciences Po is gerangschikt 4de internationaal onder de universiteiten voor Politicologie & Internationale Studies (QS rankings). Onze graden fast-track afgestudeerden om belangrijke posities in zowel de publieke als de private sector. Bijna 90% van de Sciences Po afgestudeerden werk vinden binnen zes maanden na het afstuderen. Ze werken in een breed scala van sectoren, met een concentratie in consulting, het bankwezen en het openbaar bestuur.

2 - Engage met een unieke multiculturele gemeenschap van top internationale studenten

Bij Sciences Po, bijna de helft van de studenten komt van buiten Frankrijk. Onze internationale studenten vertegenwoordigen meer dan 150 landen en veel van 's werelds toonaangevende instellingen. Dit multiculturele omgeving betekent dat studenten wonen en studeren in voortdurende interactie met verschillende culturen en standpunten.

3 - Gain een internationale academische ervaring

Alle cursussen aan Sciences Po worden onderwezen vanuit een internationaal perspectief, en Sciences Po's netwerk van 470 partneruniversiteiten verzekert studenten zijn verwend als het gaat om studeren in het buitenland. Al onze studenten profiteren van een internationale ervaring: studenten hun derde jaar in het buitenland te voltooien, afgestudeerde studenten kunnen profiteren van een semester te nemen buiten Sciences Po, en promovendi kunnen deelnemen aan promotie-uitwisselingsprogramma's.

Sciences Po heeft 42 internationale dubbele graden op de undergraduate en graduate niveau en een aantal programma's worden volledig in het Engels.

4 Leer van de beste academici en professionals

Cursussen aan Sciences Po worden gegeven door onderscheiden professoren en internationaal gerenommeerde beoefenaars. Deze mix van academische en praktische instructie geeft studenten een unieke, goed afgeronde profiel dat zeer gegeerd door toonaangevende recruiters.

5- Maak kennis met leidende figuren

Sciences Po is een plaats van debat, waar de belangrijkste figuren in de politiek, economie, kunst en media komen te wisselen met studenten. Past sprekers zijn Kofi Annan, president Luis Inacio Lula da Silva, Al Gore, Condoleeza Rice, Joseph Stiglitz en Mario Draghi.

6 Ontwikkel een breed inzicht in de sociale wetenschappen en kritisch denken vaardigheden

Onderwijs aan Sciences Po bevordert de dialoog tussen de belangrijkste disciplines van de sociale wetenschappen - economie, geschiedenis, politicologie, rechten en sociologie. Het geeft studenten de tools die ze nodig hebben om de hedendaagse wereld te begrijpen.

Studenten ontwikkelen ook kritisch denken en spreken in het openbaar vaardigheden door middel van pedagogische methoden die groep projecten, mondelinge presentaties en de confrontatie van ideeën te bevorderen. Door een multidisciplinaire aanpak en een reeks van keuzevakken, zoals artistieke workshops, Sciences Po stimuleert studenten om verschillende perspectieven te nemen.

7- Neem deel aan groepsprojecten en het realiseren van uw potentiële door deel te nemen in het leven op de campus

Educatieve benadering Sciences Po's benadrukt persoonlijke verantwoordelijkheid, teamwork, openbare meningsuiting, burgerschap en humanisme. Studenten cultiveren deze kwaliteiten door middel van groepsprojecten en de 200 verenigingen die het leven op de campus zo spannend.

8- leven in een uitzonderlijke omgeving

Sciences Po zeven multiculturele campussen zijn gevestigd in steden met een rijk historisch en architectonisch erfgoed - Dijon, Le Havre, Menton, Nancy, Parijs, Poitiers en Reims. De campussen zijn de thuisbasis van een hechte multiculturele student gemeenschap en zijn voorzien van een levendige intellectuele en buitenschoolse studentenleven.

9 - Word lid van het internationale netwerk van 65.000 alumni Sciences Po's

Sciences Po is het opleiden van besluitvormers in de publieke en private sector in de afgelopen 140 jaar. Opmerkelijke Sciences Po alumni onder staatshoofden, de overheid en internationale organisaties, en de leidende figuren in het bedrijfsleven en financiën, de academische wereld, de journalistiek, en de kunsten.

10 - Financiële beperkingen zijn niet een belemmering voor het bestuderen

Bij Sciences Po, bijna één op de drie studenten ontvangt financiële bijstand. Om ervoor te zorgen dat studenten zich kunnen concentreren op hun studie, Sciences Po verleent collegegeld vrijstellingen en financiële hulp aan mensen in nood. Collegegeld worden ook berekend op een glijdende schaal op basis van de middelen van elke student.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk Master programma's » Bekijk LLM »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master In Advanced Global Studies

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

Deze eenjarige masteropleiding is bedoeld voor kandidaten met een bachelordiploma en 5 jaar professionele ervaring, die zich onder te dompelen in een uitdagende universitaire omgeving en krijgen verdere expertise of nieuwe horizonten in een van de kardinale gebied van internationale zaken. PSIA heeft 5 jaar succesvolle ervaring met de eenjarige master in ontwikkeling in de praktijk, en is nu het uitbreiden van het aanbod om alle domeinen van deskundigheid omvatten binnen de school. [+]

Een een-jaar Master om snel bijhouden van uw carrière in International Affairs

Deze eenjarige masteropleiding is bedoeld voor kandidaten met een bachelordiploma en 5 jaar professionele ervaring, die zich onder te dompelen in een uitdagende universitaire omgeving en krijgen verdere expertise of nieuwe horizonten in een van de kardinale gebied van internationale zaken. PSIA heeft 5 jaar succesvolle ervaring met de eenjarige master in ontwikkeling in de praktijk, en is nu het uitbreiden van het aanbod om alle domeinen van deskundigheid omvatten binnen de school.

Belangrijkste sterke

De Master in Advanced Global Studies is:

Een kans voor vroeg- en mid-career professionals om een ​​jaar versneld programma in International Affairs te volgen; De mogelijkheid om zich te specialiseren in zowel een master spoor en een concentratie (regionaal of thematisch); Toegang tot de reguliere brede en world-class curriculum aanbod PSIA's, alsmede specifieke en aangepaste cursussen; Deelnemen aan Sciences Po en PSIA de enorme, actieve en internationale alumni-netwerk. Curriculum en STRUCTUUR ... [-]

Master In Corporate Strategy

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

De Master in bedrijfsstrategie is het eenjarige programma van Sciences Po voor jonge afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in bedrijfsstrategie, ondernemerschap en humaniora. Het is het ideale programma voor serieuze studenten die streven naar echt gespecialiseerde bedrijfsstrategen in adviesbureaus of 'in house', binnen bedrijven. [+]

De Master in bedrijfsstrategie is het eenjarige programma van Sciences Po voor jonge afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in bedrijfsstrategie, ondernemerschap en humaniora. Het is het ideale programma voor serieuze studenten die streven naar echt gespecialiseerde bedrijfsstrategen in adviesbureaus of 'in house', binnen bedrijven.

Doelstellingen

Het programma richt zich op zakelijke fundamentals en biedt studenten vooral kritische kennis over financiële en strategische vaardigheden. Deze basiscursussen zijn gecontextualiseerd en gegrondvest in de geesteswetenschappen via de kerncurriculumcursussen van Sciences Po in politieke wetenschappen, rechten, sociologie, geschiedenis en economie en aangevuld met gespecialiseerde vaardigheidstraining in ondernemerschap.... [-]


Master In Financieel Reglement En Risk Management

Campus Voltijd 3 semesters September 2018 Frankrijk Parijs

De Master in Financial Regulation en Risk Management is het eenjarige programma van Sciences Po voor jonge afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in regelgevingskwesties, bedrijfsfinanciering, risicobeheer, compliance en humaniora. Het is het ideale programma voor serieuze studenten die zich willen specialiseren op het gebied van financiële regelgeving en risicobeheer, of het nu in de private of publieke sector is. [+]

De Master in Financial Regulation en Risk Management is het eenjarige programma van Sciences Po voor jonge afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in regelgevingskwesties, bedrijfsfinanciering, risicobeheer, compliance en humaniora. Het is het ideale programma voor serieuze studenten die zich willen specialiseren op het gebied van financiële regelgeving en risicobeheer, of het nu in de private of publieke sector is.

Doelstellingen

Het programma richt zich op de basisbeginselen van financiën en biedt studenten in het bijzonder kritische kennis over bedrijfsfinanciering, regulering en risicobeheer. Deze basiscursussen zijn gecontextualiseerd en gebaseerd op de geesteswetenschappen via SciencePo's kerncurriculumcursussen in politieke wetenschappen, rechten, sociologie, geschiedenis en economie en aangevuld met gespecialiseerde vaardigheidstrainingen op het gebied van ethiek en naleving.... [-]


Meester In De Politieke Kunsten (speap)

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

Het Experimentele Programma in Politieke Kunsten (SPEAP) is een masteropleiding van één jaar aan de School of Public Affairs voor mid-career professionals met minstens 4 jaar professionele ervaring. [+]

Wat is SPEAP?

Het Experimentele Programma in Politieke Kunsten (SPEAP) is een masteropleiding van één jaar aan de School of Public Affairs voor mid-career professionals met minstens 4 jaar professionele ervaring. Dit full-time programma brengt architecten, ontwerpers, academici, ambtenaren, managers, onderzoekers, beheerders, activisten en curators samen die hun vaardigheden willen verbeteren, innovatieve tools ontwikkelen en een nieuwe impuls geven aan hun carriere.

Dit multidisciplinaire programma wordt gedreven door belangrijke begrippen van experimenten, onderzoek en innovatie die de punten van articulatie en verband tussen wetenschappelijke, artistieke en politieke velden verkennen. Jonge professionals uit een breed scala aan achtergronden zullen concrete maatschappelijke en politieke problemen geconfronteerd worden door middel van een reeks klassen en pedagogische formaten die wetenschappelijke en artistieke methoden combineren.... [-]


Meester In Public Affairs

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

De Master in Public Affairs (MPA) is Sciences Po's vlaggenschip full-time programma van een jaar voor mid-career professionals die geïnteresseerd zijn in de openbare orde en de interactie tussen publieke en private sector. Het bereidt studenten voor op de huidige milieubeleid dat is mede ontwikkeld, mede-geproduceerd en mede-beheerd door bevoegd personen. [+]

1-jarige Master voor mid-career professionals

De Master in Public Affairs (MPA) is Sciences Po's vlaggenschip full-time programma van een jaar voor mid-career professionals die geïnteresseerd zijn in de openbare orde en de interactie tussen publieke en private sector. Het bereidt studenten voor op de huidige milieubeleid dat is mede ontwikkeld, mede-geproduceerd en mede-beheerd door bevoegd personen.

Doelstellingen

Het programma richt zich op het ontwerpen van beleid en uitvoering, alsook over het beheer van openbare aangelegenheden, en introduceert de deelnemers om real-world beleidsproblemen. Afgestudeerden zullen worden uitgerust met nieuwe vaardigheden om te navigeren tussen lokale en mondiale perspectieven, en van publiek-private partnerschappen tot internationale organisaties en het maatschappelijk middenveld. In het bijzonder, de MPA zal:... [-]


Videos

Welcome to Sciences Po

Contact

Sciences Po

Adres 27 RUE ST-GUILLAUME
75006 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website http://www.sciencespo.fr/en/home
Telefoon +33 1 45 49 50 50