Paris Dauphine University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bericht van de President

Dauphine is uniek in de wereld van de Franse universiteiten.

Dauphine is gespecialiseerd in de organisatie en besluit Wetenschappen. Onze missie is om toekomstige generaties van managers, ondernemers, leiders en geleerden leren om zowel experts in hun vakgebied en maatschappelijk verantwoord, beschaafd, open-minded leden van de gemeenschap.

We kiezen alleen de beste kandidaten en zij kiezen Dauphine.

Onze faculteit is internationaal gewaardeerde en bekroonde.

We worden gewaardeerd om onze academische uitmuntendheid en erkend voor de kwaliteit van ons onderzoek in de organisatie en besluitvorming wetenschappen.

Onze nauwe banden met het bedrijfsleven ervoor zorgen dat Dauphine studenten worden voorbereid op hun professionele toekomst en die van onze programma's en curriculum gelijke tred houden met een steeds veranderende economische landschap.

Dauphine is internationaal en maatschappelijk verantwoorde

In 2009, Dauphine werd de eerste Franse universiteit aan de EQUIS accreditatie van de European Foundation for Management Development te verkrijgen, in de erkenning van onze academische uitmuntendheid en hecht mondiaal perspectief.

Gelijke kansen en diversiteit zijn een topprioriteit voor de werving van studenten, docenten en personeel.

Wij onderscheiden ons door ons:

Veeleisende opnames normen Bewezen en innovatieve onderwijsmethoden Rijke en gediversifieerde curriculum Breed en samenhangend aanbod van academische disciplines Nauwe banden tussen onderwijs en onderzoek Programma's ontworpen met de echte wereld in het achterhoofd Faculteit die zowel academici en beroepsbeoefenaren bevat

Dauphine is een ideale plek om te studeren en te groeien.

We zijn voortdurend in beweging vooruit.

We hebben de middelen om te groeien, te ontwikkelen en om de beste studenten en docenten in Frankrijk te trekken en internationaal, Dauphine is een spannende en stimulerende plek om te zijn.

Locaties

Parijs

Address
Paris Dauphine University
Place du Maréchal de Lattre de Tassigny

75775 Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Accreditaties

EFMD Equis Accredited