Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

Bericht van de President

Dauphine is uniek in de wereld van de Franse universiteiten.

Dauphine is gespecialiseerd in de organisatie en besluit Wetenschappen. Onze missie is om toekomstige generaties van managers, ondernemers, leiders en geleerden leren om zowel experts in hun vakgebied en maatschappelijk verantwoord, beschaafd, open-minded leden van de gemeenschap.

We kiezen alleen de beste kandidaten en zij kiezen Dauphine.

Onze faculteit is internationaal gewaardeerde en bekroonde.

We worden gewaardeerd om onze academische uitmuntendheid en erkend voor de kwaliteit van ons onderzoek in de organisatie en besluitvorming wetenschappen.

Onze nauwe banden met het bedrijfsleven ervoor zorgen dat Dauphine studenten worden voorbereid op hun professionele toekomst en die van onze programma's en curriculum gelijke tred houden met een steeds veranderende economische landschap.

Dauphine is internationaal en maatschappelijk verantwoorde

In 2009, Dauphine werd de eerste Franse universiteit aan de EQUIS accreditatie van de European Foundation for Management Development te verkrijgen, in de erkenning van onze academische uitmuntendheid en hecht mondiaal perspectief.

Gelijke kansen en diversiteit zijn een topprioriteit voor de werving van studenten, docenten en personeel.

Wij onderscheiden ons door ons:

Veeleisende opnames normen Bewezen en innovatieve onderwijsmethoden Rijke en gediversifieerde curriculum Breed en samenhangend aanbod van academische disciplines Nauwe banden tussen onderwijs en onderzoek Programma's ontworpen met de echte wereld in het achterhoofd Faculteit die zowel academici en beroepsbeoefenaren bevat

Dauphine is een ideale plek om te studeren en te groeien.

We zijn voortdurend in beweging vooruit.

We hebben de middelen om te groeien, te ontwikkelen en om de beste studenten en docenten in Frankrijk te trekken en internationaal, Dauphine is een spannende en stimulerende plek om te zijn.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Paris Dauphine University

Gemaakt 10 jaar geleden met en voor bedrijven, is het MIB-programma voortdurend aan te passen aan de behoeften van bedrijven te voldoen. Onze prestatie is bewezen door mi ... [+]

Uitgegroeid tot een internationaal expert in New Technologies & Project Management

Master 2 met stage

De MIB: een uniek programma en ervaring

Gemaakt 10 jaar geleden met en voor bedrijven, is het MIB-programma voortdurend aan te passen aan de behoeften van bedrijven te voldoen. Onze prestatie is bewezen door middel van onze langdurige zakelijke en academische partnerschappen, onze alumni de grote carrière en ons hoge niveau in de nationale ranglijst.

Onze leren aanpak is gebaseerd op interactieve lessen, case studies en team projecten met zowel internationale professoren en top-level executives. We kijken voor studenten met een hoge academische prestaties, een open-minded, nieuwsgierig en betrokken persoonlijkheid en een bereidheid om de MIB geest te omarmen.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2020
Engels
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands