Paris College Of Art

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Paris College of Art is een dynamische forum voor het uitwisselen van ideeën, methoden en professionele ervaring. Onze studenten en docenten combineren nieuwsgierigheid, experimenteren en enthousiasme in het streven van het leren. In Parijs College of Art, zijn wij van mening dat het vinden van een ontwerp-oplossing, het creëren van een kunstwerk en het vergemakkelijken van de productie van een creatief team zijn intellectuele processen van onmiskenbare waarde. Het ontwikkelen van kritisch bewustzijn door middel van hands-on onderzoek en discussie is essentieel voor professionele rijping en individuele groei. Artistieke praktijk vraagt ​​om een ​​hoog niveau van persoonlijke inzet en discipline, en we verwachten dat onze studenten om actief deel te nemen in de klas, zodat ze kunnen verkennen verschillende standpunten en nemen onze creatieve middelen.

Paris College of Art is geworteld in een stad van kunst en design primaire productie. Het ervaren van het unieke karakter van de Parijse metropool biedt een rijke bron van visuele inspiratie. Het delen van deze ervaring met mensen uit meer dan 40 verschillende landen geeft onze studenten een uniek perspectief op de verscheidenheid van meningsuiting in de hele wereld bestaande.

De erfenis van Parijs College of Art en de succesvolle afgestudeerden is iets om trots op te zijn en een bijdrage te leveren in de komende jaren.

Missie

Paris College of Art, een nieuwe naam voor een college met meer dan 30 jaar ervaring, bevordert de artistieke en intellectuele rijping van veelbelovende studenten in uitzonderlijke kunstenaars, kunsthistorici, fotografen, ontwerpers en design managers. Gegrond in de Parijse landschap, geïnformeerd door de Europese kunst en design wereld, gevoed door een faculteit van de leiders in de creatieve industrie uit de hele wereld, en aangevuld door de studenten uit meer dan 50 landen, Parijs College of Art is een internationale universiteit.

Paris College of Art werd opgericht als een onafhankelijke graad verlenen van instellingen met de missie om: 1) de hoogste internationale standaard van kunst en design onderwijs gegeven binnen een Amerikaanse pedagogische paradigma terwijl wordt beïnvloed, de hoogte en het opstellen van onze Franse / Europese milieu en 2) het openstellen van de Franse educatieve mogelijkheden voor de wereld en internationaal onderwijs aan de Fransen.

Locaties

Parijs

Paris College of Art

Address
15 rue Fénelon

75010 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 45 77 39 66

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden