NEOMA Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

NEOMA Business School geboren uit de alliantie van Rouen Business School en Reims Management School op 24 april 2013 en NEOMA Business School één ding vast: in een steeds veranderende wereld moet onderwijs nieuwe Pathways . Dit is de reden waarom we traditionele educatieve modellen en inhoud uitdagen om onze studenten toe te rusten een actieve rol te spelen in de transformatie van bedrijven en de hedendaagse samenleving, en hen de vaardigheden te bieden die ze nodig hebben om de banen van morgen te kunnen voortzetten.

In een tijdperk van kunstmatige intelligentie geloven we ook in menselijke intelligentie. In een tijdperk van individualisme bevorderen we empathie en samenwerking. In een tijdperk van globalisering geloven we dat uniekheid voortkomt uit het karakter, de waarden, verplichtingen en passies van een persoon. Omdat passie hebben betekent richting hebben, omdat we zelf gepassioneerd zijn, we onze studenten begeleiden en aanmoedigen om te innoveren, te experimenteren, initiatief te nemen. We willen dat ze zichzelf vinden, de beste Pathway naar hun eigen vervulling vinden, om vaardigheden te ontwikkelen in plaats van alleen technieken te leren. We moedigen hen aan om de transformatie van de samenleving te leiden en elke uitdaging aan te gaan, zowel in Frankrijk als over de hele wereld.

NEOMA Business School biedt een breed en kwalitatief hoogstaand portfolio van programma's in Marketing (van algemeen tot digitaal), in Finance (van bedrijfs- tot vermogens- en financiële markten en technologieën, internationale handel en management, Supply Chain ...), variërend van de bachelor tot de Ph.D., inclusief Masters en Executive Education-programma's. En studenten houden een nieuwe innovatieve pedagogiek aan, gebaseerd op het ervaren van de cultuur van onderdompeling en simulatie (case studies, uitdagende seminars ...). NEOMA Business School worden van NEOMA Business School is de vruchten plukken van enkele van de meest actieve en verbonden netwerken wereldwijd : meer dan 59.500 afgestudeerden, 300 belangrijke zakelijke partners, 300 prestigieuze academische partners in 75 landen, meer dan 9.000 studenten met verschillende achtergronden en landen en een zeer internationale faculteit. Als 43e gerangschikt in de internationale ranglijst van de prestigieuze Financial Times «Masters in Management 2019» en met een positie als 8e in de top tien van Franse scholen, heeft NEOMA Business School 3 campussen in Rouen, Reims, Parijs en bezit het de meest begeerde internationale drievoudige accreditaties op het gebied van business schools wereldwijd: EQUIS, AACSB en AMBA.

Locaties

Rouen

Address
NEOMA Business School - Headquarters
1 Rue du Maréchal Juin
BP 215

76825 Rouen, Normandië, Frankrijk

Parijs

Address
9 Rue d'Athènes - 75009 Paris, France
Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Reims

Address
Reims, Grand Est, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties