Mode Estah

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Mode Estah is de School for Advanced Studies op het gebied van mode en luxe. onafhankelijke school op een menselijke schaal, het is de plek waar we en denken of transversale vaardigheden volledig die je meesleept in het veld.

Met de gedeelde overtuiging met professionals die know-how is een belangrijke troef, ModeEstah biedt haar studenten een brede waaier van opleidingen die de dagelijkse sector Fashion en luxe rijden.

De school creëert zijn pedagogie met bedrijven aan de snel veranderende arbeidsmarkt en beroepen die voortdurend in ontwikkeling zijn voor onze industrie, design en innovatie, creatie en vaardigheden, imago en communicatie, evenementen verrijken ondersteunen en marketing, management en ondernemerschap.

Particulier bezit, Mode Estah biedt drie gangen na de lade en blijft de onbetwiste leider van de studies afwisselend:

  • Curriculum Designer Stylist niv.II (titel gecertificeerd door de staat)
  • Curriculum Modeliste Creator niv.II (titel gecertificeerd door de staat)
  • Fashion Management Curriculum Design and Luxury niv.I (titel gecertificeerd door de staat)

Mode Estah levert CNCP diploma niveau I en niveau II voor creatie en innovatie, en voor het beheer van Fashion Design en luxe.

Dit jaar Mode Estah viert haar 27 jaar. Voor 27 jaar, modebedrijven en geef ze orientaton Mode Estah past haar programma's, methoden, organisatie van de school alle evoluties van de mode-industrie.

Locaties

Parijs

Address
32 Rue de Paradis
75010 Parijs, Île-de-France, Frankrijk