Lees de Officiële Beschrijving

Mode Estah is de School for Advanced Studies op het gebied van mode en luxe. onafhankelijke school op een menselijke schaal, het is de plek waar we en denken of transversale vaardigheden volledig die je meesleept in het veld.

Met de gedeelde overtuiging met professionals die know-how is een belangrijke troef, ModeEstah biedt haar studenten een brede waaier van opleidingen die de dagelijkse sector Fashion en luxe rijden.

De school creëert zijn pedagogie met bedrijven aan de snel veranderende arbeidsmarkt en beroepen die voortdurend in ontwikkeling zijn voor onze industrie, design en innovatie, creatie en vaardigheden, imago en communicatie, evenementen verrijken ondersteunen en marketing, management en ondernemerschap.

Particulier bezit, Mode Estah biedt drie gangen na de lade en blijft de onbetwiste leider van de studies afwisselend:

  • Curriculum Designer Stylist niv.II (titel gecertificeerd door de staat)
  • Curriculum Modeliste Creator niv.II (titel gecertificeerd door de staat)
  • Fashion Management Curriculum Design and Luxury niv.I (titel gecertificeerd door de staat)

Mode Estah levert CNCP diploma niveau I en niveau II voor creatie en innovatie, en voor het beheer van Fashion Design en luxe.

Dit jaar Mode Estah viert haar 27 jaar. Voor 27 jaar, modebedrijven en geef ze orientaton Mode Estah past haar programma's, methoden, organisatie van de school alle evoluties van de mode-industrie.

Opleidingen te volgen in:
  • Frans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Mode Estah

Onze wil is om een ​​nieuwe generatie leiders op te leiden in de wereld van mode, design en luxe. De volledige cursussen geven een hoog kwalificerende training en bieden ... [+]

Onze wil is om een ​​nieuwe generatie leiders op te leiden in de wereld van mode, design en luxe. De volledige cursussen geven een hoog kwalificerende training en bieden een specifieke voorbereiding voor de meest aantrekkelijke managementopdrachten ...

De mode-industrie heeft te maken met een drievoudig fenomeen van internationalisering, diversificatie en democratisering. Geconfronteerd met deze mutaties, moeten bedrijven zich aanpassen en dus zoeken naar zeer bekwame managers die waarschijnlijk zullen voldoen aan de behoeften van een zeer mondiale markt met een aanzienlijke internationale opening.

Door deze cursus, zul je verschillende tools assimileren zoals "producttechnieken" en "bedrijfsstrategie", specifiek voor de markten van luxe, confectiekleding en detailhandel. Om een ​​toekomstige brandmanager te worden, leert u hoe u het doel identificeert, het product definieert, de strategie van productenimplementatie op de markt uitwerkt en de nodige tools implementeert, van marktstudieanalyse tot geschikte communicatiehulpmiddelen. Met een echte technische expertise kunt u controleren of de resultaten overeenkomen met het oorspronkelijke project ...... [-]

Frankrijk Parijs
September 2020
Frans
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Défilé Promo 2015