LISAA Paris

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Lisaa School of Design is een Grande Ecole op een menselijke schaal. vandaag Lisaa opgericht in 1986 door Michel GLIZE, is een referentie in de wereld van de toegepaste kunsten onderwijs.

Na studeerde architectuur, Michel GLIZE wilde een workshop voor studenten voorbereiden op de competitieve examens voor de toegang tot de Grande Ecole kunstacademies te creëren. Zo richtte hij het Atelier de Sèvres in 1979. In het kielzog van dit succes, ging hij op gevonden Lisaa, oorspronkelijk het aanbieden van cursussen in ruimtelijk ontwerp en mode-ontwerp. Op dit moment waren er slechts vier scholen in Parijs biedt designer cursussen.

Lisaa werd al snel een verwijzing in het veld. Met het onderwijs gericht op nieuwe technologie, een stabiel team van docenten en een bijzondere aandacht besteed aan de professionele integratie van leerlingen, de school groeide snel, het aantrekken van erkende professionals (met persoonlijkheden zoals Sonia Rykiel deelnemen als rechters in viva examens) en nieuwe vestigingen de oprichting buiten Parijs: "Lisaa opende scholen in Parijs, Rennes, Nantes en Straatsburg en onlangs in New Delhi en Bangalore in India. In het hart van kleine workshops op een menselijke schaal, in de scholen in het centrum van de stad, verwerven de studenten de kennis en technieken die hen in staat stellen om de professionele wereld te integreren. "Vandaag Lisaa is een instelling, niet alleen erkend in de professionele milieu, maar ook door het Franse ministerie van Cultuur en Communicatie. Met 2.200 studenten, verdeeld over zeven verschillende locaties, Lisaa is één van de grootste Franse ontwerp scholen. Haar internationale netwerk vormt een referentie voor bedrijven. Meer dan 200 stage en vacatures online gaan elke maand.

Opgericht in 1986, Lisaa is vandaag een van de grootste ontwerp scholen in Frankrijk. De school biedt studenten de mogelijkheid om hun ontwerp talenten op het gebied van mode, interieur architectuur, design, grafisch ontwerp, video games of animatie uit te drukken.

De studenten met een Erkende KWALIFICATIE

Lisaa is een van de weinige particuliere verdere onderwijsinstellingen door het Franse ministerie van Cultuur en Communicatie te worden erkend. De cursussen gedoceerd aan Lisaa gelden voor alle gebieden in het ontwerp beroep en zijn gecertificeerd door de staat diploma (BTS) en kwalificaties genoteerd op de Franse Register of Professional certificeringen (RNCP) (niveau II / Bac + 3/4 jaar van het voortgezet onderwijs)

AANBOD CUTTING-EDGE ONDERWIJS

Onze medewerkers zijn niet alleen docenten, maar ook actief professionals. Deze stichting in de realiteit van de markt en de voortdurende evolutie van de praktijken en trends laat Lisaa een slagingspercentage dat is aanzienlijk hoger dan het nationale gemiddelde, met name voor de BTS kwalificaties te bereiken.

SHAPING PROFESSIONALS AANGEPAST naar de arbeidsmarkt

Onderwijs aan Lisaa is gebaseerd op een constante interactie tussen studenten, docenten en professionals, aangevuld met workshops, viva examens en stages. Lisaa is een van de meest gewaardeerde scholen door recruiters, die het einde van het jaar viva examens bij te wonen om toekomstige talenten te zoeken. Als gevolg hiervan, zes maanden na het afstuderen, 82% van de Lisaa alumni hebben werk gevonden in de sector waarin zij hun studies.

Tailoring ONDERSTEUNING voor elke student

Lisaa richt zich op de lessen in de vorm van workshops-een stijl van lesgeven, waar uitwisseling en discussie zijn in het centrum van leren. Gedurende hun studie aan Lisaa, elke student profiteert van individuele ondersteuning van een docent. Opleidingsdirecteuren en docenten zijn altijd beschikbaar om hun leerlingen te luisteren. Zij voeren één-op-één meetings en gepersonaliseerde assessments aan elke student in staat stellen om vooruitgang te boeken op de beste manier en in hun eigen ritme.

Het voeden van de alumni-netwerk

De school onderhoudt contacten met afgestudeerden, die de meest actieve links in professionele netwerk Lisaa's. Hun ervaringen helpen om afgestudeerden te trainen om zijn ooit in toenemende mate afgestemd op de arbeidsmarkt en laten ook pas afgestudeerden om vacatures te vinden.

OPENING KANSEN WERELDWIJD

reputatie Lisaa is gebouwd op uitwisselingen met de buitenwereld. Opgericht in Parijs en regionale Frankrijk, heeft Lisaa ook internationaal geopend scholen.

Toelating tot Lisaa Parijs voor internationale studenten is afhankelijk van de presentatie van een portfolio van eigen werk en een face-to-face interview. artistieke en technische mogelijkheden van elke student wordt geëvalueerd, in aanvulling, vooral om hun nieuwsgierigheid, artistieke kennis, motivatie en geschiktheid met betrekking tot de specifieke kenmerken van disciplines in de toegepaste kunsten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Masters - OnlineStudies » Bekijk Cursus » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Globaal Ontwerp / Service Design

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

In deze cursus zijn designers uit een breed scala van terreinen - in product of omgeving - te specialiseren in service design en vormgeving vanuit een multidisciplinaire invalshoek te benaderen om innovatieve oplossingen te vinden. [+]

In deze cursus zijn designers uit een breed scala van terreinen - in product of omgeving - te specialiseren in service design en vormgeving vanuit een multidisciplinaire invalshoek te benaderen om innovatieve oplossingen te vinden. PROGRAMMA opent in september 2016 Dankzij talrijke partnerships met bedrijven in de industrie, en onderwijzend personeel bestaat uit architectuur en design professionals, Lisaa is alom bekend, met name door het Ministerie van Cultuur en Communicatie en ook door UNAIDS (French National Union of Interieurarchitectuur Designers). MASTER-gelijkwaardige kwalificatie De cursus in Global Design / Service Design vindt plaats over een jaar na de Interior Architecture - Environmental Design cursus of een gelijkwaardige kwalificatie. Voordelen van de cursus Klassen gecentreerd rond echte projecten om voor studenten om conceptuele en technische vaardigheden te verwerven Project-based learning en mastering van digitale hulpmiddelen Een uitgebreid netwerk van alumni en bedrijven die een rol spelen bij het bevorderen van de carrières van afgestudeerden Onderwijzend personeel bestaat uit professionals uit de industrie die up-to-date met de huidige technologische veranderingen in een voortdurend veranderende veld Permanente contacten met de realiteit van het beroep via workshops en partnerbedrijven ondersteuning van de professionele integratie van de afgestudeerden Koppelingen tussen verschillende disciplines om voor studenten om het complementaire karakter van skillsets begrijpen Carrière Dienst ontwerper Global ontwerper Toelatingseisen & Application Dit programma is beschikbaar voor bachelor studenten in de toegepaste kunsten (design, interieur architectuur, mode, grafisch design). [-]

Master Digitale Art Direction

Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

Deze cursus leidt op tot experts op het gebied van digitale media. Studenten op het grafisch ontwerp cursus zal hun kennis verder en zullen leren om video, motion design, interactieve animatie, web development, mobiele ontwerp en UX ontwerp te gebruiken via een uitgebreid programma waarin alle aspecten van multimedia. [+]

Deze cursus leidt op tot experts op het gebied van digitale media. Studenten op het grafisch ontwerp cursus zal hun kennis verder en zullen leren om video, motion design, interactieve animatie, web development, mobiele ontwerp en UX ontwerp te gebruiken via een uitgebreid programma waarin alle aspecten van multimedia. De cursus wordt gegeven door te werken professionals die erkend zijn in hun vakgebied, en koppelt theoretische en praktische cursussen met diverse stages op de school van partnerbedrijven. De kwaliteit van het onderwijs op Lisaa heeft geresulteerd in de loop van het ministerie van Cultuur en Communicatie wordt erkend. MASTER-gelijkwaardige kwalificatie De cursus voor gevorderden in Digital Art Direction is een cursus van twee jaar, wat overeenkomt met een master, en is toegankelijk voor studenten die al studies hebben afgerond in grafische designto niveau van een bachelor's. Voordelen van de cursus Cursussen gegeven door professionals in het desbetreffende gebied die up-to-date met de huidige technologische problemen en ontwikkelingen in de industrie Een uitgebreid netwerk van alumni en prestigieuze partnerbedrijven (Canal +, Vente Privée ...), die een rol spelen in het bevorderen van de loopbanen van afgestudeerden Lessen in workshops, gebaseerd op echte projecten om voor studenten om praktische vaardigheden te verwerven Individuele student follow-up voor de bouw van hun portefeuille, stageverslagen en professionele project Koppelingen tussen verschillende disciplines om voor studenten om de complementariteit van de verschillende gebieden van expertise te begrijpen Een cursus programma dat meer uitgebreid om digitale media: video, motion design, web, mobiel Carrière gegevens visualist digitale designer... [-]

Master Spel 3D-tech

Campus Voltijd 1 - 2  September 2018 Frankrijk Parijs

Deze cursus kan elke student om hun vaardigheden verder te ontwikkelen op het gebied van video game design. [+]

Deze cursus kan elke student om hun vaardigheden verder te ontwikkelen op het gebied van video game design. PROGRAMMA gepland voor lancering in september 2016 De aanpak van video games zoals ontworpen door deze cursus bij Lisaa houdt in dat de studenten leren over technieken die hen in staat om fysiek Based Rendering (PBR) te maken gebruikt in de AAA games producties. Studenten verder hun vaardigheden in het leiden, de ontwikkeling van realist shaders, gebruik van software (Substance, Maya, ...) en Unreal engine, een combinatie van 2-D en 3-D technieken voor complexe projecten en het optimaliseren van een productieschema. Deze aanpak leidt tot een grondige kennis van de gehele pijplijn voor 3-D video game productie. MASTER-gelijkwaardige kwalificatie De 3-D Game Tech cursus vindt plaats meer dan een jaar na een bachelor-niveau kwalificatie in 2-D Video Games of 3-D Video Games van Lisaa. Het is ook open voor studenten van andere digitale animatie scholen. Carrière 3D Animator achtergrond van de kunstenaar Achtergrond designer Character Designer / Artist karakter rigger Concept artist Technisch directeur Spel ontwerper level designer Verlichting / Rendering kunstenaar Modeler / Mapper Compositing operator / redacteur props ontwerper Optakelaar WriterShader kunstenaar technische kunstenaar Video games tester / QA tester texturing kunstenaar VFX artist Toelatingseisen & Application Om in aanmerking te komen voor deze cursus, moeten de studenten de volgende criteria voldoen: het bezit van een diploma van Lisaa of andere digitale animatie school in VFX, 2-D animatie, 3-D animatie, 2-D Video Games of 3-D Video Games (BAC + 3... [-]

Meester Design Management - Berlin

Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

De master's degree in Design Management is een internationaal programma in samenwerking met de MHMK Macromedia Universiteit van Berlijn. [+]

De master's degree in Design Management is een internationaal programma in samenwerking met de MHMK Macromedia Universiteit van Berlijn. Master of Science in BERLIN Deze cursus, in het Engels gedoceerd, vindt plaats over twee jaar en staat open voor studenten die al een bachelor diploma in het ontwerp hebben voltooid. Het leert studenten in Design Management in een internationale omgeving in Parijs en Berlijn bij de MHMK Macromedia University. Studenten worden beloond met een Master of Science in Design Management. Voordelen van de cursus In de loop van twee jaar, Lisaa geeft de studenten de mogelijkheid om hun kennis van het management en projectmanagement verder bij de partneruniversiteit, MHMK Macromedia in Berlijn. Hier leren studenten design thinking gebruiken voor het ontwikkelen en beheren ambitieuze multidisciplinaire projecten. Een uitstekende gelegenheid voor studenten om zich onder te dompelen in een andere cultuur en het versterken van de taalvaardigheid, dit programma maakt het ook mogelijk studenten om een ​​langdurige stage te ondernemen in Berlijn. Vergoedingen Franse en inwoners van de EU: Parijs (1 jaar) en Berlijn (2 jaar) - 12 000 € / jaar Niet-EU-inwoners: Parijs (1 jaar) en Berlijn (2 jaar) - 12 000 € / jaar Toelatingseisen & Application Dit programma staat open voor studenten (design, interieur architectuur, mode, grafisch ontwerp) van het niveau bachelor's te ontwerpen. [-]

Meester Fashion Design / E-business

Campus Voltijd 1 - 2  September 2018 Frankrijk Parijs

Digitaal printen, verbonden kleding en accessoires, innovatieve materialen, digitale textiel en e-business: deze cursus in het Engels geeft studenten de instrumenten die specifiek zijn voor de digitale mode-economie. [+]

Digitaal printen, verbonden kleding en accessoires, innovatieve materialen, digitale textiel en e-business: deze cursus in het Engels geeft studenten de instrumenten die specifiek zijn voor de digitale mode-economie. PROGRAMMA START IN september 2016 Dankzij een staf onderwijs bestaat uit erkende professionals op het gebied van mode, en de vele samenwerkingsverbanden met gerenommeerde bedrijven, deze cursus is alom bekend. MASTER-gelijkwaardige opleiding / IN HET ENGELS De Fashion Tech / e-Business cursus vindt plaats meer dan twee jaar en is bedoeld voor studenten die al een bachelor-niveau cursus hebben afgerond, zoals fashion design-patroon maken, mode en textiel design of fashion design / mode-business. Voordelen van de cursus Een uniek programma om de business modellen van morgen voorstellen Fashion design aangesloten op digitale sectoren Open access en autonome gebruik van de Fashion Lab: breimachine, Lectra System, laser cutter, 3-D printer Samenwerkingen met studenten op de Connected Object Design bacheloropleiding Uitgebreide stages van vier tot zes maanden zodat een echte toepassing van de geleerde vaardigheden Elke student produceert een startup stijl ondernemend project Project versnelling met incubatie bij het einde van de cursus Carrière Knitwear ontwerper Ready-to-wear designer Accessoire ontwerper Digital project manager Product Innovation Manager E-business expert Fab Lab Manager E-marketing manager Community manager Fashion schepper Toelatingseisen & Application Toelating tot Lisaa Fashion Paris is onderworpen aan zowel de presentatie van een portfolio van het werk en een mondeling interview. Het doel van deze voorwaarden is niet alleen het niveau van de kandidaat, maar ook te beoordelen - en vooral - om zijn... [-]

Meester In Ux Ontwerp

Campus Voltijd 1 - 2  September 2018 Frankrijk Parijs

Deze cursus is gericht op studenten die willen leren over de user experience design kwesties voor digitale creaties: websites, applicaties, software, interactieve machines, etc [+]

Deze cursus is gericht op studenten die willen leren over de user experience design kwesties voor digitale creaties: websites, applicaties, software, interactieve machines, enz. PROGRAMMA opent in september 2016 De cursus wordt gegeven door actieve professionals die erkend zijn in hun vakgebied, en brengt theoretische en praktische lessen samen met een aantal werkzaamheden placementsat bedrijven in samenwerking met de school. De kwaliteit van het onderwijs op Lisaa heeft geleid door het ministerie van Cultuur en Communicatie wordt erkend. MASTER-gelijkwaardige kwalificatie De cursus voor gevorderden in user experience design vindt plaats over twee jaar - een meester-gelijkwaardig niveau - en staat open voor studenten die al een grafisch ontwerp, technische of informatica opleiding tot bachelor-niveau of gelijkwaardig hebben afgerond (universiteit of business school) . Voordelen van de cursus Cursussen gegeven door professionals uit de industrie die up-to-date met de huidige technologische vraagstukken en veranderingen industrie Een uitgebreid netwerk van alumni en prestigieuze partnerbedrijven (Canal +, Vente Privée ...), die een rol spelen bij het bevorderen van de carrières van afgestudeerden Klassen in de werkplaats, gecentreerd rond echte projecten om voor studenten om praktische vaardigheden te verkrijgen Student follow-up voor de bouw van hun portefeuille, stageverslagen en professionele project Een uitgebreide cursus over digitale media: video, motion design, web, mobiel. Carrière UX Designer webdesigner UI Artist Toelatingseisen & Application Toelating tot Lisaa Parijs is onderworpen aan zowel de presentatie van een portfolio van het werk en een mondeling interview. Het doel van deze voorwaarden is niet alleen het niveau van de kandidaat,... [-]

Meester Productie Management En Digitale Animatietechnieken

Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

Deze cursus kan elke student om hun vaardigheden op de volgende gebieden te bevorderen: de productie richting, storyboard, regie, concept art, lay-out, modeling, rigging, animatie, matte schilderen, verlichting, het teruggeven, VFX en compositing. [+]

Deze cursus kan elke student om hun vaardigheden op de volgende gebieden te bevorderen: de productie richting, storyboard, regie, concept art, lay-out, modeling, rigging, animatie, matte schilderen, verlichting, het teruggeven, VFX en compositing. Studenten ontwikkelen hun vaardigheden in het leiden, gebruik van software, een combinatie van 2-D en 3-D technieken voor complexe projecten en het optimaliseren van de productie agendabeheer. Deze aanpak leidt tot een grondige kennis van de gehele productie van pijpleidingen voor 3-D animatiefilms. Bovendien kunnen studenten van een 2-D achtergrond leren 3-D gereedschap, en die van een real-time achtergrond ervaring staging en vooraf berekende 3-D te verkrijgen. De cursus in Production Management en Digitale animatie technieken vindt plaats over een jaar na een BAC + 3 jaar kwalificatie op Lisaa in 2-D animatie, 3-D animatie, VFX, 2-D Video Games of 3-D Video Games. Het is ook open voor afgestudeerden van andere digitale animatie scholen. Voordelen van de cursus Real projecten onder leiding van professionals om te leren om te reageren op eisen van de industrie in de meest geschikte manier Onderwijzend personeel bestaat uit professionals uit de industrie die zich bewust zijn van de technologische veranderingen in een voortdurend veranderende veld Permanente industrie links via oordelen panels en partnerschappen met studio's, die helpen studenten overgang naar de werkplek met het oog op studiowerk simuleren en om studenten te helpen om te beslissen over hun vakgebied teamprojecten High-standaard apparatuur te werken op dezelfde voorwaarden als professionals: motie caption studio, kleurcorrectie studio, post-synchronisatie studio. Carrière achtergrond ontwerper Character Designer... [-]