Lees de Officiële Beschrijving

LéCOLE de event thinking school, l'école d'excellence de l'événement

Een school ten dienste van zijn sector

De kracht van deze school ligt in haar structuur en bestuur: de twee belangrijkste brancheverenigingen, UNIMEV en LÉVÉNEMENT, zullen de grootste aandeelhouders zijn naast de oprichters van l'Institut de l'Événement. Er zijn ook veel evenementenspelers betrokken bij de middelen en het bestuur van de school.

Deze representatie zorgt ervoor dat educatieve inhoud en vaardigheden worden geleverd in perfecte harmonie met de behoeften van de industrie. De inzetbaarheid van afstuderende studenten zal worden geoptimaliseerd door nauwe en constante uitwisselingen tussen het onderwijzend personeel en spelers binnen de evenementenmarkt.

Dit is niet alleen een school die opleidingen in de evenementenindustrie aanbiedt, maar een school die specifiek is geformuleerd voor toekomstige rollen binnen de evenementenindustrie.

Ze investeerden in LéCOLE

Studenten worden gehost door:

Prioriteer aanvragen voor permanente rollen van uitgaande studenten van lécole:

A'Tipic - Action Services Organization - ADR-productie - Algorythme - À Nous La Lune - Arcance-evenement - Arep - Arthémuse - Auditoire - Biarritz Tourisme - Chaïkana - Crealians - Double 2 - Europese vereniging van cardiologie - Événements D'elles - Exponantes - FC2 Evenementen - Foire Exposition De Clermont Cournon - Giglam - GL Events - Grand Nancy Congrès Et Événements - Groupe FG Design - Green Événements - Groupe Ideactif - Groupe Novel - Groupe S'Cape - Hopscotch Groupe - Jet Stim - JMT Frankrijk - La 4D - Lévénement - Lever De Rideau - Magic Garden - Manifestory - Mondial Events - Monsieur Loyal - Mothership - Orléans Val de Loire Événements - Reims Événements - Rouen Expo Événements - Sagarmatha - Social Dynamite - Sommet De L'élevage - System Event - Unimev - ViparisDeelnemen aan LéCOLE is meedoen met de evenementenindustrie

Naast het creëren van specialisten in evenementformaten (interne conventies, seminars, exposities, productintroducties, conferenties, sportevenementen, culturele evenementen, roadshows, openbare evenementen, enz.), Leidt LéCOLE leerlingen ook op om met de geest van een evenementenplanner te denken .

Een Event Manager moet de 'mechanica' van een evenement onder de knie hebben en moet 'een evenement kunnen maken' voor elk type dienst / product / merk / branche / community in alle soorten indeling en media. Ze moeten ook de verschillende fasen van planning, coördinatie en monitoring van een project onder de knie krijgen, in alle mogelijke vormen en media .

The Event Thinking gaat over het aanpakken van alle marketing-, communicatie-, bedrijfs- of innovatieproblemen.

Het Event Thinking is gebaseerd op de nieuwsgierigheid, durf, anticipatie, empathie, zin, ondernemerschap en inventiviteit van studenten buiten hun opleiding.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Frans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

LéCOLE - The Event Thinking School

Ons programma staat open voor houders van een Bac 3 (gelijk aan een bachelordiploma, 180 ECTS-credits). Elke student raakt bekend met de sites en komt oog in oog te staan ... [+]

«Evenementenbeheer is geen rol die volledig kan worden geleerd of beheerst in een klaslokaal van 50 m²»

Elke student raakt bekend met de sites en komt oog in oog te staan ​​met de locaties die de 'grondstoffen' van elk evenement vormen.

De lessen worden gehouden op locaties die elke week veranderen. Dagen of weken worden "gehost" door verschillende evenementenlocaties (congrescentra - Expo-parken - Hotels - Theaters - Adverteerder campussen - Stadions - concertzalen - Openbare plaatsen, enz.). Studenten en medewerkers zullen op deze plaatsen tijd doorbrengen. De educatieve voordelen van deze mobiele school zijn veelvoudig:

Ontdek nieuwe plaatsen, hun sterke punten, hun zwakheden en hoe ze werken,Werken aan praktische casuscenario's,Nooit van school een routine maken, studenten voortdurend nieuwe kansen bieden om te ontdekken,Introductie tot technische enscenering (ontwerp van podia, geluid, licht en video),Dit educatieve programma verankeren in een tastbare professionele realiteit die op een dag het dagelijks leven zal vormen van de toekomstige managers van evenementenmanagement.... [-]
Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Engels,Frans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

LéCOLE - The event thinking school - Home

Location address
6, rue de Lisbonne
Paris, Île-de-France, 75008 FR
Social Media