Lees de Officiële Beschrijving

LéCOLE de event thinking school, l'école d'excellence de l'événement

Een school ten dienste van zijn sector

De kracht van deze school ligt in haar structuur en bestuur: de twee belangrijkste brancheverenigingen, UNIMEV en LÉVÉNEMENT, zullen de grootste aandeelhouders zijn naast de oprichters van l'Institut de l'Événement. Er zijn ook veel evenementenspelers betrokken bij de middelen en het bestuur van de school.

Deze representatie zorgt ervoor dat educatieve inhoud en vaardigheden worden geleverd in perfecte harmonie met de behoeften van de industrie. De inzetbaarheid van afstuderende studenten zal worden geoptimaliseerd door nauwe en constante uitwisselingen tussen het onderwijzend personeel en spelers binnen de evenementenmarkt.

Dit is niet alleen een school die opleidingen in de evenementenindustrie aanbiedt, maar een school die specifiek is geformuleerd voor toekomstige rollen binnen de evenementenindustrie.

ZIJ INVESTEREN IN LéCOLE/>


STUDENTEN ZULLEN WORDEN GEHORST DOOR:
PRIORITISEER DE TOEPASSINGEN VOOR PERMANENTE ROLLEN VAN UITGAANDE STUDENTEN VAN LéCOLE:/>

ATIPIC - ACTIE DIENSTEN ORGANISATIE - ADR PRODUCTIE - ALGORYTHME - À NOUS LA LUNE - ARCANTIE EVENT - AREP - ARTHÉMUSE - AUDITOIRE - BIARRITZ TOURISME - CHAÏKANA - CREALIANS - DUBBEL 2 - EUROPESE SAMENLEVING VAN CARDIOLOGIE - ÉVÉNEMENTS D'ELLES - EXPONANTES - FC2 EVENEMENTEN - FOIRE EXPOSITIE DE CLERMONT COURNON - GIGLAM - GL EVENEMENTEN - GROOT-NANCY CONGRES ET ÉVÉNEMENTS - GROUPE FG DESIGN - GROEN ÉVÉNEMENTS - GROEP IDEACTIF - GROUPE NOVELTY - GROUPE S'CAPE - HOPSCOTCH GROUPE - JET STIM - JMT FRANKRIJK - LA 4D - LÉVÉNEMENT - LEVER DE RIDEAU - MAGIC GARDEN - MANIFESTORY - MONDIAL EVENTS - MONSIEUR LOYAL - MOTHERSHIP - ORLÉANS VAL DE LOIRE ÉVÉNEMENTS - REIMS ÉVÉNEMENTS - ROUEN EXPO ÉVÉNEMENTS - SAGARMATHA - SOCIALE DYNAMITE - SOMMET DE L'ÉLEVAGE - SYSTEEMVENEMENT - UNIMEV - VIPARISDeelnemen aan LéCOLE is meedoen met de evenementenindustrie

Naast het creëren van specialisten in evenementindelingen (interne conventies, seminars, exposities, productintroducties, conferenties, sportevenementen, culturele evenementen, roadshows, openbare evenementen, enz ...), leidt LéCOLE leerlingen ook op om met de geest van een evenementenplanner te denken .

Een Event Manager moet de 'mechanica' van een evenement beheersen en moet in staat zijn om een ​​evenement te maken voor elk type dienst / product / merk / branche / community in alle soorten formaten en media. van het plannen, coördineren en monitoren van een project, in alle mogelijke vormen en media .

The Event Thinking gaat over het aanpakken van alle marketing-, communicatie-, bedrijfs- of innovatieproblemen.

Het Event Thinking is gebaseerd op de nieuwsgierigheid, durf, anticipatie, empathie, zin, ondernemerschap en inventiviteit van studenten buiten hun opleiding.

Programs taught in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:

Master

LéCOLE - The Event Thinking School

Ons programma staat open voor houders van een Bac 3 (gelijk aan een bachelordiploma, 180 ECTS-studiepunten). Elke student raakt bekend met de sites en komt oog in oog te ... [+]

«Evenementenbeheer is geen rol die volledig kan worden geleerd of onder de knie in een klaslokaal van 50 m².»

Elke student raakt bekend met de sites en komt oog in oog te staan ​​met de locaties die de 'grondstoffen' van elk evenement vormen.

De lessen worden gehouden op locaties die elke week veranderen. Dagen of weken worden "gehost" door verschillende evenementenlocaties (congrescentra - Expo-parken - Hotels - Theaters - Adverteerder campussen - Stadions - concertzalen - Openbare plaatsen enz ...). Studenten en medewerkers zullen op deze plaatsen tijd doorbrengen. De educatieve voordelen van deze mobiele school zijn veelvoudig:

Ontdek nieuwe plaatsen, hun sterke punten, hun zwakheden en hoe ze werkenWerken aan praktische casuscenario'sNooit van school een routine maken, studenten voortdurend van ontdekkingsmogelijkheden voorzienIntroductie tot technische enscenering (podiumontwerp, geluid, licht en video)Dit educatieve programma verankeren in een tastbare professionele realiteit die op een dag het dagelijks leven zal vormen van toekomstige professionals in het management van evenementen... [-]
Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

LéCOLE - The event thinking school - Home

Location address
6, rue de Lisbonne
Paris, Île-de-France, 75008 FR
Social Media