Lees de Officiële Beschrijving

Kedge Business School is een standaard Franse bedrijfsschool met 4 campussen in Frankrijk (Parijs, Bordeaux, Marseille en Toulon), 2 in China (Shanghai en Suzhou), 1 in Dakar, Senegal en 3 partnercampussen (Avignon, Bastia en Bayonne).

Kedge in cijfers

De KEDGE BS-gemeenschap bestaat uit 12.000 studenten (waarvan 25% internationale studenten), 196 vaste professoren (waarvan 44% internationaal), 300 internationale academische partners en 54.000 alumni over de hele wereld.

Training programmas

KEDGE BS biedt een portfolio van 31 management- en ontwerpprogramma's voor studenten en professionals uit de industrie. Het biedt ook op maat gemaakte educatieve programma's voor bedrijven op nationaal en internationaal niveau.

Kedge trainingsprogramma's:

 • Algemene managementprogramma's
 • Ontwerp programma
 • Voorbereiding op de DCG (gelijk aan een undergraduate degree) en DSCG (equivalent aan een master's degree) in de boekhouding
 • Rotatie werk-studieprogramma's
 • Specialistische programma's: MSc en Specialized Masters-cursussen
 • Intra- en inter-company trainingsprogramma's
 • Een Executive MBA

Onderzoek

Docent-onderzoekers bij Kedge dragen bij aan de verbetering van kennis in management door middel van fundamenteel en toegepast onderzoek. Ze staan achter de productie van publicaties, werken, conferenties en nog veel meer, waardoor de school op de tweede plaats komt voor onderzoek in de ranglijsten van de Franse Business Schools.

De school is internationaal erkend voor het managementonderzoek dat zij uitvoert op de gebieden die worden bestreken door haar expertisecentra en specialismen.

Centres of excellence

 • afzet
 • CSR
 • Bevoorradingsketen

Expertise

 • Wijn
 • Gezondheidszorg
 • Creatieve industrieën
 • Innovatie
 • Financiën heroverwogen

Het onderzoek dat voortkomt uit de school draagt bij aan het versterken van de kwaliteit van het onderwijs, de prestaties van bedrijven en openbare instellingen en de toename van kennis binnen de academische managementgemeenschap.

onderscheidingen

De Executive MBA aangeboden door Kedge Business School werd 33e in de European Business School-ranglijst van de Financial Times en 22e in de wereld. Kedge Business School is AACSB, EQUIS en AMBA geaccrediteerd, erkend en goedgekeurd door de Franse overheid en lid van de Conférence des Grandes Ecoles in Frankrijk.

campussen

 • Bordeaux

De nieuwe campus in Bordeaux is ontworpen als een woonruimte. Verspreid over 35.000 m2, heeft het toegewijde werk- en chatrooms en sport- en ontspanningsruimtes.

 • Marseille

Kedge Business School investeert voortdurend in aanzienlijke logistieke middelen, zowel op het gebied van educatieve infrastructuur als op het gebied van geavanceerde technologische hulpmiddelen.

 • Parijs

In 2015 creëerde de groep een nieuwe vestiging in het 9e arrondissement van Parijs, een levendig centrum van activiteiten waar studenten, docenten en bedrijven elkaar kunnen ontmoeten, uitwisselen en met elkaar kunnen communiceren.

 • Toulon

Momenteel in aanbouw, zal de nieuwe campus van KEDGE BS Toulon klaar zijn om zijn studenten volgend najaar te verwelkomen.

 • Suzhou

De opening van de Suzhou-campus in 2010 was onderdeel van een doorlopend beleid dat in 2003 werd gestart om onze activiteiten in China te ontwikkelen.

 • Sjanghai

De hoofdcampus bevindt zich in de Xuhui-wijk van Shanghai en herbergt verschillende onderwijsinstellingen. De gebouwen tonen een mengeling van Amerikaanse architecturale invloeden met Chinese stijl.

 • Dakar

KEDGE BS is sinds 2008 gevestigd in Dakar. Dakar campusstudenten profiteren van de educatieve innovatie en expertise van KEDGE BS.

Onze toewijding

De hele BSE-gemeenschap van KEDGE: onderwijzend personeel, administratieve teams en studenten ondersteunen de aanwijzingen die het neemt met betrekking tot de sociale verantwoordelijkheid van de school.

Wat KEDGE BS onderscheidend maakt, wat de School tot een gerenommeerde sleutelrolspeler maakt op het gebied van duurzame ontwikkeling en CSR, is de virale aanpak die uitmuntendheid combineert met consistentie.

Het gaat niet alleen om het toevoegen van voorbeeldige praktijken (een mastercursus, een onderzoekscentrum), maar om het implementeren van consistente acties bij het onderzoek, onderwijs, sociale en milieubeheer van de campussen en het bestuur ervan.

Door zijn engagementen en zijn netwerk van experts, draagt de school bij aan de ontwikkeling van het hoger onderwijs door de lens van CSR.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Kedge Business School

De MIM is een tweejarig programma (Master 1 ... [+]

Een persoonlijke cursus

"De MIM is een tweejarig programma (Master 1

Dankzij massale investeringen om experimenten, ontwikkeling van kritisch denken en technisch management te bevorderen, willen we acculturatie naar technologie en ondernemerschap voor 100% van onze studenten bevorderen. Ons doel is om de nadruk te leggen op ons vermogen om managers te trainen die zich inzetten voor het algemeen welzijn en die zich perfect bewust zijn van de verschillende belangrijke maatschappelijke kwesties die op het spel staan. "

PASCAL KRUPKA, directeur van het Master in Management (MIM) -programma

2 campussenBordeaux:

Ontworpen in de geest van Angelsaksische universiteiten, beschikt deze campus over 35.000 m2 werk-, sport- en ontspanningsruimten.... [-]

Frankrijk Bordeaux Marseille
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Kedge Business School

Sinds 2004 dankzij de expertise van de Creatieve Industrieën ... [+]

Sinds 2004 dankzij de expertise van de Creatieve Industrieën

Frankrijk is uniek in zijn rijkdom aan cultureel erfgoed en zijn levendige creatieve sector. Dit land, beroemd om zijn 'culturele uitzondering', ondersteunt een grote verscheidenheid aan producties. Frankrijk identificeert een uniek begrip van artistieke, culturele en creatieve goederen die hen wereldwijd onderscheidt. Kunstenaars en makers zullen worden uitgenodigd om met de studenten te praten om hen de diversiteit van het vakgebied te laten zien en hen aan te moedigen om geïnspireerd te worden door hun visie.

Waarom kiezen voor dit programma?Franse geest

Haal het beste uit ons artistiek, cultureel en creatief organisatiesbeheer. Frankrijk is uniek in zijn rijkdom aan cultureel erfgoed en zijn levendige creatieve sector. Dit land, beroemd om zijn 'culturele uitzondering', ondersteunt een grote verscheidenheid aan producties, hier wordt cultuur niet gezien als eenvoudig een handelsartikel zoals elk ander. Frankrijk identificeert een uniek begrip van artistieke, culturele en creatieve goederen die hen wereldwijd onderscheidt.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kedge Business School

Een echte business developer, business engineers zijn gespecialiseerd in Business-to-Business omgevingen en onderhandelen over complexe oplossingen, producten en services ... [+]

Dubbele expertise in technologie en management om uw carrière te versnellen

Een echte business developer, business engineers zijn gespecialiseerd in Business-to-Business omgevingen en onderhandelen over complexe oplossingen, producten en services met een hoog rendement. Ze beheren niet alleen hun bedrijfsportfolio, maar stellen ook globale, alomvattende oplossingen voor aan hun klantbedrijven.

Door zichzelf te positioneren als de interface tussen commerciële en technische teams, coördineren en implementeren bedrijfsingenieurs grote projecten van het begin tot het einde.

Het Business Engineering Programma is al 30 jaar specifiek afgestemd op wetenschappelijke of technische profielen. Het doel van het programma is om commerciële en managementcompetenties op het hoogste niveau te ontwikkelen, zodat onze alumni kunnen uitweiden over bedrijfsstrategieën en het beheer van innoverende projecten.... [-]

Frankrijk Toulon
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kedge Business School

Het leidende programma in Europa om deze dubbele expertise te ontwikkelen. ... [+]

Maak het verschil door lid te worden van de nieuwe MSc in Corporate

Tegenwoordig integreren alle financiële bedrijven nieuwe ethische en maatschappelijke uitdagingen in hun beleggings- en assetallocatiestrategieën en zijn ze op zoek naar gekwalificeerde profielen.

Het doel van de MSc is om professionals op te leiden met een perfect begrip van financiële instrumenten en zowel de financiële als niet-financiële expertise zijn van cruciaal belang als loopbanen in de financiële wereld evolueren.

Kom en ontdek financiën vanuit een andere hoek met een goed opgeleide, deskundige faculteit en een netwerk van sterke partners om het vinden van een baan te vergemakkelijken.

... [-]
Frankrijk Marseille Parijs
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kedge Business School

Digitale marketing heeft een tumultueuze impact op de samenleving als geheel, waarbij de gevestigde praktijken van bedrijven, overheidsinstanties en gebruikers buiten bes ... [+]

Agile Digital Marketers trainen

Digitale marketing heeft een tumultueuze impact op de samenleving als geheel, waarbij de gevestigde praktijken van bedrijven, overheidsinstanties en gebruikers buiten beschouwing worden gelaten. Nieuwe beroepen en nieuwe praktijken zijn ontstaan, resulterend in een vaardighedenkloof in de markt en een dringende behoefte aan nieuwe managementtrainingen op deze gebieden.

In een voortdurend veranderende omgeving waarin vaardigheden zich snel ontwikkelen en disciplines steeds gespecialiseerder worden, moeten bedrijven wendbaarder dan ooit zijn om de uitdagingen van vandaag aan te gaan.

De nieuwe MSc in Digital Marketing

Je zult de algehele digitale marketingwereld diepgaand ontdekken en focussen op de competenties en kennis die je nodig hebt om te bouwen en in te zetten in actiestrategieën met een hoge toegevoegde waarde voor bedrijven. Het programma richt zich op thema's zoals social media marketing, data-analyse, digitale strategie... [-]

Frankrijk Marseille
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kedge Business School

De MSc in International Business is een eersteklas internationaal programma voor bedrijfsbeheer. Met een zeer praktische benadering traint het studenten hun culturele en ... [+]

De beste MSc om de wereld te ervaren

De MSc in International Business is een eersteklas internationaal programma voor bedrijfsbeheer. Met een zeer praktische benadering traint het studenten hun culturele en geopolitieke inzichten aan te scherpen en toe te passen in de context van internationale bedrijfsontwikkeling.

Van het bedrijfsleven wordt verwacht dat het de steeds toenemende mate van wereldwijde verantwoordelijkheid op zich neemt, zowel ten aanzien van interne als externe belanghebbenden, gemeenschappen en het milieu. De wereld van het wereldwijde zaken doen evolueert voortdurend en daagt common-sense manieren van denken uit. Ons programma onderzoekt de verschillende culturele en geopolitieke factoren die de complexe internationale zakelijke omgeving van vandaag opmaken. Het herschept de complexiteit van deze steeds veranderende mondiale context om studenten te helpen slagen in hun toekomstige loopbaan.... [-]

Frankrijk Bordeaux Marseille
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kedge Business School

Erkend als de leidende Franse opleidingsinstelling in de internationale handel met een unieke focus op de maritieme industrie, viert deze MSc 60 jaar expertise op het geb ... [+]

Een globale visie op transport

Erkend als de leidende Franse opleidingsinstelling in de internationale handel met een unieke focus op de maritieme industrie, viert deze MSc 60 jaar expertise op het gebied van logistiek en bedrijfsoptimalisatie. Het put zijn kracht uit diepe banden met de bedrijfswereld, zijn geschiedenis en de kwaliteit van zijn onderwijs. De internationale dimensie is de hoeksteen van dit programma dat is opgezet in samenwerking met AFTRAL om studenten in staat te stellen internationale en strategische vragen te behandelen met betrekking tot transport, supply chain, opslag, douane, IT. Deze MSc biedt een globale aanpak die studenten in staat stelt om sleutelvaardigheden te ontwikkelen op drie gebieden: internationale handel, internationaal transport en logistiek.... [-]

Frankrijk Marseille
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kedge Business School

ISLI-programma's werden in 1984 opgericht om aan de vraag van internationale beroepsverenigingen te voldoen en zijn wereldwijd leidende programma's in wereldwijd supply c ... [+]

Waarde door innovatie en creativiteit

ISLI-programma's werden in 1984 opgericht om aan de vraag van internationale beroepsverenigingen te voldoen en zijn wereldwijd leidende programma's in wereldwijd supply chain management geworden. Hun internationale reputatie is gebaseerd op hun professionele erkenning, het onderzoeksteam, publicaties en ervaringspedagogiek. Ze zijn geaccrediteerd door "The Chartered Institute of Purchasing

De MSc in Global Supply Chain Management bereidt mensen voor op confrontaties met de uitdagingen van een nieuw tijdperk in bedrijfsbeheer. Succesvolle managers zijn degenen die een globale benadering van hun analyse hanteren en weten hoe ze een supply chain-architectuur voor wereldwijde netwerken kunnen bouwen.... [-]

Frankrijk Bordeaux
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kedge Business School

Inkoop was vroeger over het vinden van de goedkoopste prijzen. Dit is niet langer het geval. Tegenwoordig gaat inkoop over het werken met strategische leveranciers om inn ... [+]

Inname van innovatie is de sleutel

Inkoop was vroeger over het vinden van de goedkoopste prijzen. Dit is niet langer het geval. Tegenwoordig gaat inkoop over het werken met strategische leveranciers om innovatie vast te leggen en zo snel mogelijk te implementeren.

De focus ligt nu op innovatie en speed-to-market en de rol van inkoop is uiterst strategisch geworden. Belangrijke leveranciers zijn nu een echte kracht van propositie geworden. Deze verandering vereist een totaal ander ras van inkoopprofessionals.

De MAI biedt verschillende trainingscursussen in inkoop. De MAI wordt door multinationals erkend als zijnde de toonaangevende leeftijd voor inkoop en innovatie voor de ontwikkeling van nieuwe producten.... [-]

Frankrijk Bordeaux
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kedge Business School

Marketingactiviteiten en -vaardigheden moeten mee veranderen met de diepe en vaak tegenstrijdige veranderingen die in onze omgeving aan de gang zijn, inclusief digitale t ... [+]

Marketingactiviteiten en -vaardigheden moeten mee veranderen met de diepe en vaak tegenstrijdige veranderingen die in onze omgeving aan de gang zijn, inclusief digitale technologie en de ontwikkeling van een participatieve cultuur die consumenten verandert in ethische consumenten, een gevoel van verbondenheid met verschillende gemeenschappen door affiniteit of emotionele banden, de opkomst van een trend naar een meer verantwoorde vorm van marketing en nieuwe vormen van concurrentie gebaseerd op het creëren van open ecosystemen waarbij "zakenpartners" zijn betrokken.

Met deze veranderingen in gedachten hebben we de MSc Marketing ontworpen

In samenwerking met bedrijven brengen ze onze huidige kennis voort op het gebied van marketing en betrekken ze studenten bij hun onderzoek. Bedrijven zijn betrokken bij de gezamenlijke opzet van het programma op verschillende niveaus: sommige zijn betrokken bij het beheer van het programma via de ontwikkelingscommissie, terwijl andere studenten ondersteunen bij hun optionele studieroutes dankzij "guiding light" -partnerships.... [-]

Frankrijk Bordeaux Marseille
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kedge Business School

"Wijn en sterke drank vormen een steeds veranderend ecosysteem, een gefragmenteerde industrie, een complexe maar fascinerende industrie. Om een goed begrip van het produc ... [+]

"Wijn en sterke drank vormen een steeds veranderend ecosysteem, een gefragmenteerde industrie, een complexe maar fascinerende industrie. Om een goed begrip van het product en de markt te krijgen, is het noodzakelijk om een degelijke technische basis te hebben, maar ook om de financiële, economische , marketing- en milieukwesties, de trends, de kansen en de beperkingen. Om de uitdagingen van morgen te kunnen aangaan, moeten studenten de sleutels hebben gekregen, worden begeleid en vervolgens een globale visie ontwikkelen.

Bij de Kedge-wijn

Jeremy Cukierman, Meester van de wijn

Waarom kiezen voor dit programma?

Leren door te doen

Met de voortdurende link tussen studenten, docenten en bedrijven, nemen studenten actief deel aan hun eigen training.... [-]

Frankrijk Bordeaux
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kedge Business School

Gemaakt 20 jaar geleden, de internationale sport ... [+]

Een toonaangevend hoger onderwijsprogramma gewijd aan de sportindustrie

20 jaar geleden gemaakt, de internationale sport

De kracht van het programma ligt in het vermogen om managers op te leiden in overeenstemming met de vereisten van deze zeer specifieke en veeleisende markt, dankzij zijn unieke expertise op het kruispunt van evenementenmarketing en sportwetgeving.

90% van de afgestudeerden vindt een baan binnen 6 maanden na afstuderen.€ 35.000 gemiddeld jaarsalaris.500 alumni wereldwijd.30 partnerbedrijven.Waarom kiezen voor dit programma?

Duale academische en professionele expertise

Docenten-onderzoekers die experts zijn in de professionele sportindustrie.Erkende professionals uit de industrie die studenten in staat stellen differentiërende en gewilde kennis en vaardigheden op de arbeidsmarkt te verwerven.... [-]
Frankrijk Marseille
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kedge Business School

De datamarketing training van Kedge leidt tot veelzijdige experts die zullen evolueren in een steeds veranderende omgeving. Door data te combineren met de beheersing van ... [+]

De datamarketing training van Kedge leidt tot veelzijdige experts die zullen evolueren in een steeds veranderende omgeving. Door data te combineren met de beheersing van digitale marketingtechnieken, komt de Master tegemoet aan de uitdagingen van de markt door gebrek aan managementkennis op deze gebieden.

De doelstellingen van deze training in Data Management

Met digitale technologie ontstaan nieuwe beroepen en nieuwe praktijken, wat leidt tot een reële behoefte aan training. Het doel van MS Digital Marketing

sterktesCross-training en aanvullende trainingDe integratie van de gegevensalternerendeProjectgebaseerde pedagogiekEen gevarieerde opleiding voor een sterke inzetbaarheidEen ecosysteem van gerenommeerde partnersSterke integratie met het lokale ecosysteemVaardigheden ontwikkeldproject managementProfessionele accreditaties gezochtGebruikerservaringGrafisch ontwerpcursus... [-]
Frankrijk Parijs
September 2019
Frans
Deeltijd
13 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Kedge Business School
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk
Address
Kedge Business School
Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
Address
Kedge Business School
Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Address
Kedge Business School
Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
Address
Kedge Business School
Suzhou, Jiangsu, China
Address
Kedge Business School
Shanghai, Shanghai, China
Address
Kedge Business School
Dakar, Dakar Region, Senegal