Lees de Officiële Beschrijving

Al meer dan 30 jaar werft de Paris Ile-de-France Kamer van Koophandel en Industrie internationale studenten aan voor Franse grandes écoles.

Met één applicatie kun je verschillende programma's aanvragen, meestal in het Engels. Het kunnen lange - master - of korte - zomerprogramma's zijn.

Deze ervaring zal je sterker maken en je toestaan om je aan te sluiten bij een internationale gemeenschap van ondernemers.

Vind ons voor een online conferentie, direct op uw scherm. Het Join a school in France presenteert u in detail de programma's, beantwoordt uw vragen en biedt u de mogelijkheid om live uit te wisselen met de leden van ons team.111661_rsz_adobestock_108525020.jpg

Wie zijn wij?

Join a school in France laat gemiddeld 2.500 kandidaten per jaar toe zich in te schrijven voor een masteropleiding of een zomercursus in een van onze partnerscholen.

Deze scholen excelleren op het gebied van management, engineering, mode, animatie, gastronomie of parfumerie.

Onze aanpak, al meer dan 30 jaar, heeft tot doel uw inschrijving bij een grote school in Frankrijk eenvoudiger te maken:

  • bieden online registratieformulieren die gemeenschappelijk zijn voor meerdere scholen of programma's
  • organiseer elke woensdag online conferenties om uw vragen te beantwoorden;
  • om interviews te delen met Campus France in veel landen, zoals het geval is voor managementscholen.

Daarnaast houdt Join a school in France contact met afgestudeerden die naar het buitenland gaan en hen toestaan deel te nemen aan de promotie-acties van de Franse grandes écoles. Het is een manier om nuttig te zijn voor zijn school, maar ook om het francofiele netwerk van bedrijven over de hele wereld te ontmoeten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Join a school in France

Join a school in France (SAI) is een route naar 2 Master programma's in Engineering aangeboden door ESIEE Parijs: ... [+]

Integreer een meester bij ESIEE Parijs

Join a school in France (SAI) is een weg naar 2 Master programma's in Engineering aangeboden door ESIEE Parijs :

Master of Science of Management of Technologies - Informatie SystemenInternationale Master in computerwetenschappen voor intelligente systemen

De programma's van deze school hebben de bijzonderheden van:

Bereid je voor op het beheer van technologieën en informatiesystemen, projectbeheer, communicatietechnologieën, micro-nanotechnologieën, informatica en elektronicaOm een gespecialiseerde master te behalenVoer in het Engels uitHeb laboratoria en onderzoeksplatforms van topkwaliteitSta studenten toe om betaalde stages te voltooien in grote bedrijven (Thales, Dassault Systems, Safran, GE Healthcare, Alcatel, Orange, Cap Gemini, L'Oreal, BNP Paribas, Accenture, Renault, EADS, etc.)Aan welke voorwaarden moet je voldoen?... [-]
Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Join a school in France

Join a school in France is een manier om toegang te krijgen tot het Master in Management programma dat wordt aangeboden door 5 Grandes Ecoles de Management: ... [+]

Integreer de Master in Management in 5 Grandes Ecoles in Frankrijk

Join a school in France is een manier om toegang te krijgen tot het Master in Management programma dat wordt aangeboden door 5 Grandes Ecoles de Management:

AUDENCIA Business Schoolemlyon business schoolESCP EuropeHEC ParijsSKEMA Business School

De Master in Management van deze scholen heeft de bijzonderheid van:

Voorbereiding op de bedrijfsvoering van ManagementVoer in het Engels uitSta studenten toe om betaalde stages te lopen bij grote bedrijven (Airbus, Apple, Chanel, Coca-Cola, Google, IBM, LVMH, Pernod Ricard, SwissLife)Aan welke voorwaarden moet je voldoen?

Om je aan te melden voor het Master in Management-programma, moet je aan de volgende criteria voldoen:... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Students' tips with Join a School in France