International Space University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat is ISU? Het International Space University is een particuliere non-profit instelling, officieel erkend als een instelling voor hoger onderwijs in Frankrijk door het Franse Ministerie van Onderwijs (MENS0400386A decreet van 27 februari 2004). Het is gespecialiseerd in het verstrekken van graduate-level training om de toekomstige leiders van de opkomende mondiale ruimte gemeenschap op zijn Central Campus in Straatsburg, Frankrijk, en op locaties over de hele wereld. In de twee maanden durende Space Studies Program en eenjarige masteropleiding, ISU biedt haar studenten een unieke Core Curriculum voor alle disciplines met betrekking tot ruimteprogramma's en ondernemingen, ruimte wetenschap, ruimte, systems engineering, ruimte beleid en wetgeving, business en management en ruimte en samenleving. Beide programma's ook sprake van een intense student onderzoek Team Project verstrekken van internationale studenten en jonge professionals de ruimte de mogelijkheid om complexe problemen op te lossen door samen te werken in een interculturele omgeving. Sinds de oprichting in 1987, heeft ISU afgestudeerd meer dan 3700 studenten uit meer dan 100 landen. Samen met honderden ISU faculteit en docenten uit de hele wereld, ISU alumni bestaan ​​uit een uiterst effectief netwerk van de ruimte professionals en leiders die actief faciliteert individuele carrière groei, de professionele activiteiten en internationale samenwerking op ruimtevaartgebied. De ISU Mission publiek webThe International Space University ontwikkelt de toekomstige leiders van de wereld ruimte gemeenschap door middel van interdisciplinaire educatieve programma's voor studenten en professionals de ruimte in een internationale, interculturele omgeving. ISU dient ook als een neutrale internationale forum voor de uitwisseling van kennis en ideeën over uitdagende kwesties in verband met de ruimte en ruimtevaart toepassingen. ISU programma's geven kritische vaardigheden van essentieel belang voor toekomstige initiatieven ruimte in de publieke en private sector, terwijl ze:

inspireren enthousiasme bevordering van internationaal begrip en samenwerking bevorderen een interactief wereldwijd netwerk van studenten, docenten en alumni moedigen de innovatieve ontwikkeling van de ruimte voor vreedzame doeleinden: om het leven te verbeteren op aarde en de mensheid te bevorderen in de ruimte.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Cursus » Bekijk EMBA\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Meester Van De Ruimte Onderzoeken

Campus Voltijd September 2018 Frankrijk Straatsburg Australië Adelaide +1 more

De ISU Master of Space Studies (MSS) programma is ontworpen voor studenten op zoek naar de voorsprong op de concurrentie die hen zal helpen een carrière in de ruimtevaart te verkrijgen, professionals die geïnteresseerd zijn in het maken van een carrière te verplaatsen naar of binnen de ruimtevaartsector, en onderzoekers die willen verbreden hun kennis of maken de overstap van het academisch leven in de ruimte-industrie. [+]

Het vernieuwen van de toekomst - ISU Master of Space Studies Program

ISU is verheugd aan te kondigen dat de komende maanden zal afnemen, een reimagining en vernieuwing van haar zeer succesvolle Master of Space Studies (MSS).

Sinds haar oprichting in 1995 deze kern ISU programma - inkapselen ISU's internationale, interculturele en interdisciplinaire benadering van de ruimte onderwijs - heeft geproduceerd multi-opgeleide afgestudeerden in staat om de eisen van de ruimtevaartsector, zowel bij de overheid, het bedrijfsleven of de academische wereld te ontmoeten. Zoals de MSS benadert zijn 20e jaar, wordt ISU toegezegd dat ze tot dusver heeft bereikt, het bevorderen van haar meest succesvolle aspecten en het identificeren van nieuwe gebieden voor innovatie om haar afgestudeerden te voorzien van de maximale kans om hun latere loopbaan te ontwikkelen.... [-]