ISC Paris Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ISC Paris School of Management

ISC Paris - Business School werd opgericht in 1963 en ISC Paris zich ervoor in om zakelijke studenten de hoogwaardige managementvaardigheden te bieden die nodig zijn om in een mondiale omgeving te opereren en te presteren.

ISC Paris , geaccrediteerd AACSB, maakt deel uit van het zeer selectieve Franse wervingsysteem "Grandes Ecoles", dat hogeronderwijsinstellingen groepeert die buiten de universitaire wereld opereren. In Frankrijk hebben slechts 50 managementscholen het recht om een ​​"Grande Ecole" -programma met een Masters in Management te leiden, en slechts 30 hiervan zijn, zoals ISC Paris , leden van de prestigieuze Conférence des Grandes Ecoles.

De meeste van onze programma's zijn tweetalig - Engels / Frans. Programma's aangeboden in het Engels:

  • Bachelor opleiding,
  • Meester Grande Ecole,
  • Master of Science,
  • MBA.

Gevestigd in Parijs, waar de meerderheid van de toonaangevende Franse multinationale ondernemingen gevestigd is, profiteert de school van de zakelijke reputatie van de Franse hoofdstad, een belangrijke locatie waar professionele fora, conferenties en handelsbeurzen worden gehouden. Hieruit volgt dat studeren aan ISC Paris deuren naar meerdere carrières op verschillende gebieden kan openen, waaronder die op het gebied van mode, financiën, hightech, gastvrijheid, informatiesystemen, internationale handel, luxegoederen, detailhandel, technologie en multimedia. .

Met ons netwerk van meer dan 140 partneruniversiteiten in meer dan 50 landen, bieden we niet alleen onbeperkte carrièremogelijkheden voor onze studenten, maar moedigen we hen ook aan een verscheidenheid aan culturen te ontdekken om een ​​breder internationaal perspectief te krijgen.

We zijn ervan overtuigd dat als u ambitieus bent om een ​​internationale carrière te hebben en wilt studeren in een van de meest fascinerende en dynamische steden ter wereld, ISC Paris - Business School de juiste plaats voor u is.

Locaties

Parijs

Address
ISC Paris Business School
22, Bd du Fort de Vaux

75017 Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Accreditaties

AACSB Accredited