ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Maak kennis met ISA Lille

Wij zijn een Franse Graduate School of Agriculture and Bioengineering met niet-gegradueerde cursussen en masterprogramma's met majors in landbouwwetenschappen, voedingswetenschappen, milieuwetenschappen en economie, marketing

De campus van ISA werd in 1963 opgericht en is onderdeel van de Lille Catholic University, de grootste particuliere instelling voor hoger onderwijs in Frankrijk, met 26.000 fulltime studenten en 2500 internationale studenten.

ISA Lille wordt erkend en geaccrediteerd door de Commission des Titres d'Ingénieur (Comité van Franse ingenieurstitels) en door de Franse ministeries van Onderwijs en Landbouw.

Naast onze academische programma's en onderzoeksactiviteiten, biedt ISA Lille adviesactiviteiten aan lokale bedrijven en aan wereldleiders in de sectoren landbouw, voedingsindustrie en het milieu in Frankrijk en daarbuiten.

ISA Lille in cijfers

59240_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.25.png

59239_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.36.png

Onze missie

Bouw een betere toekomst op in een duurzame wereld

Het strategisch plan van ISA Lille is gericht op het stimuleren van ondernemerschap door middel van onderwijs, innovatie, onderzoek en internationalisering.

Onderwijs

Onze academische programma's zijn gebaseerd op het verwerven van solide wetenschappelijke en technische vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Wetenschappelijke cursussen, individuele mentorschap, professionele onderdompeling in ons programma helpen onze studenten hun eigen weg te vinden, de realiteit van de bedrijfswereld en de maatschappij in het juiste perspectief te houden.

Onderzoek en Consulting

Al onze onderzoekseenheden behoren tot grotere regionale, nationale en internationale onderzoeksnetwerken: universiteiten, instituten en de R van onze zakelijke partners

Internationale

Er is geen wereldwijde opleiding zonder internationale blootstelling. Internationalisering staat centraal in de ISA Lille-missies: in onze programma's, door studenten en professormobiliteit, door onze academische en professionele partnerschappen, en meer.

Internationale partnerschappen

ISA Lille was niet alleen onderdeel van veel nationale en internationale academische netwerken, maar had ook meer dan 200 internationale partnerschappen met universiteiten voor landbouw en biowetenschappen over de hele wereld.

Onze academische partners110700_partners-networks.png

Locaties

Lille

Address
48 boulevard Vauban
59046 Lille, Hauts-de-France, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden