ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Leer ISA Lille kennen

Wij zijn een Franse Graduate School of Agriculture en Bioengineering die voorgraadse cursussen en masteropleidingen aanbiedt met majors in Landbouwwetenschap, Voedselwetenschappen, Milieucunde en Economie, Marketing & Management, zowel in het Frans als in het Engels.

De campus van ISA Lille is opgericht in 1963 en maakt deel uit van de katholieke Universiteit Lille, de grootste particuliere hogeschool in Frankrijk, met 26.000 voltijdsstudenten en 2500 internationale studenten.

ISA Lille is erkend en geaccrediteerd door de Commissie des Titres d'Ingénieur (Comité van Franse ingenieurstitels) en door de Franse ministeries van Onderwijs en Landbouw.

Naast onze academische programma's en onderzoeksactiviteiten biedt ISA Lille advies aan lokale bedrijven en wereldwijde leiders in de sectoren landbouw, voedselindustrie en milieu in Frankrijk en in het buitenland.

ISA Lille in aantallen

59240_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.25.png

59239_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.36.png

Onze Missie

Bouw een betere toekomst in een duurzame wereld

Het strategische plan van ISA Lille beoogt ondernemerschap te stimuleren door middel van onderwijs, innovatie, onderzoek en internationalisering.

Pedagogiek

Onze academische programma's zijn gebaseerd op de verwerving van solide wetenschappelijke en technische vaardigheden, evenals persoonlijke ontwikkeling. Wetenschappelijke cursussen, individuele mentoring, professionele onderdompeling door ons programma helpen onze leerlingen hun eigen pad te bouwen, waarbij de realiteit van de bedrijfswereld en maatschappij in perspectief wordt gehouden.

Onderzoek en Consulting

Al onze onderzoekseenheden behoren tot grotere regionale, nationale en internationale onderzoeksnetwerken: universiteiten, instituten en de afdelingen van onze business partners. Deze evolutieve samenwerkingen dragen bij aan de academische uitmuntendheid van de opleiding van onze studenten en het bevorderen van innovatie in onze onderzoeksgebieden.

Internationale

Er is geen wereldwijde opleiding zonder internationale blootstelling. Internationalisering staat centraal in de missies van ISA Lille: in onze programma's, door studenten en professor mobiliteit, door onze academische en professionele partnerschappen, en nog veel meer.

Internationale Partnerschappen

Naast deel te nemen aan vele nationale en internationale academische netwerken, had ISA Lille ook meer dan 160 internationale partnerschappen met universiteiten van de landbouw en levenswetenschappen over de hele wereld.

Onze Academische Partners

59242_Skjermbilde2017-10-26kl.21.45.18.png

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master In Environmental Science

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Frankrijk Rijsel

ISA Lille biedt een master of science and engineering met een master in de milieucunde, die zich richt op duurzaam beheer van verontreiniging (SMaP). Het SMaP programma, in het Engels of in het Frans, is gebaseerd op de internationaal bekende expertise die ISA Lille heeft opgedaan in het beheer van vervuilde sites [+]

Milieu

ISA Lille biedt een master of science and engineering met een master in de milieucunde, die zich richt op duurzaam beheer van verontreiniging (SMaP). Het SMaP-programma, in het Engels of in het Frans, is gebaseerd op de internationaal bekende expertise die ISA Lille heeft opgedaan in het beheer van verontreinigde sites.

Bekijk ons ​​interview met Campus Channel om meer te weten te komen over het Environmental Science programma:

In de afgelopen 15 jaar heeft ISA Lille zijn expertise opgebouwd op:

toegepaste vakken in bodemopbouw, afvalbeheer, stedenbouw en milieutechniek onderzoeksactiviteiten op het gebied van bodemverontreiniging en remediëring (LGCGE National Lab) een internationaal netwerk van partneruniversiteiten industriële partnerschappen ... [-]

Master In Landbouweconomie, Marketing & Management

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Frankrijk Rijsel

Onze Master of Science and Engineering, major in Agricultural Economics, Marketing & Management, biedt ISA-afgestudeerden de vaardigheden die nodig zijn om zowel de biologische grondslagen als de economische implicaties van landbouw en bio-engineering te begrijpen. [+]

Master of Science and Engineering, Major in Agricultural Economics, Marketing & Management

Ons programma Landbouweconomie, Marketing & Management stelt ISA-afgestudeerden uit met vaardigheden die nodig zijn om zowel de biologische fundamenten als de economische implicaties van het landbouw- en bioengineerwerk te begrijpen. Volledig onderwezen in het Engels, is dit programma gebaseerd op de expertise die ISA Lille heeft opgedaan in innovatie en bedrijfsontwikkeling, financiën en export, industriële marketing en handel in landbouw en bioengineering.

Met name is dit programma gericht op het voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van bedrijven, overheden en onderzoekslaboratoria door toekomstige managers op te leiden op het gebied van:... [-]


Meester In Food Science

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Frankrijk Rijsel

ISA Lille biedt een Master of Science and Engineering, major in Food Science, onderwezen in het Engels of in het Frans, in het duurzaam beheer van voedselproductie, kwaliteit, veiligheid en industriële omgeving. [+]

Master of Science and Engineering, Major in de voedingswetenschappen

ISA Lille biedt een opleiding in voedselwetenschappen, in het Engels of in het Frans, in het duurzaam beheer van voedselproductie, kwaliteit, veiligheid en industriële omgeving.

Het doel van dit programma is om toekomstige voedselindustrie managers te trainen om in een globaliseringscontext de milieueffecten van deze sector te kunnen aanpakken.

Ons Food Science programma combineert theorie en praktijk door middel van bezoeken, studiereizen, voedseltechnologische experimenten, serieuze spellen, onderzoeks- en industriële projecten en professionele onderdompelingen.

Daarnaast besteden de studenten van ISA Lille 40% van hun tijd in professionele ervaringen. Deze ervaringen omvatten werk aan industriële projecten of stageopleidingen in bedrijven of onderzoekslaboratoria, in Frankrijk en in het buitenland.... [-]


Meester In Landbouwwetenschappen

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Frankrijk Rijsel

Master of Science and Engineering, Major in Agricultural Science De major Agricultural Sciences is bedoeld om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige behoeften van bedrijven, overheidsinstanties en onderzoekslaboratoria door toekomstige managers en wetenschappers te trainen die profiteren van Franse en Europese expertise op het gebied van: huisvesting van dieren, voeding en productie; modellering van gewassystemen, bescherming en beheer; slimme landbouw en nieuwe technologieën in de landbouw. [+]

Master of Science and Engineering, Major in Agricultural Science

De hoofdwetenschappen van de Landbouwwetenschappen heeft tot doel de huidige en toekomstige behoeften van bedrijven, overheden en onderzoekslaboratoria te ontmoeten door toekomstige managers en wetenschappers te trainen die profiteren van Franse en Europese expertise op het gebied van:

veeteelt, voeding en productie modeling, bescherming en beheer van gewasstelsels slimme landbouw en nieuwe technologieën in de landbouw Cursus doelstellingen

Ten eerste is het fundamentele doel van dit programma een algemeen overzicht van de landbouwwetenschappen te hebben. Cursussen variëren van voedselketen theorie en gewasbeheer naar vee en plantaardige productie. Hoewel deze algemene aanpak wordt geleerd door middel van zijn technische en wetenschappelijke aspecten, is het ook van cruciaal belang om economische, sociologische en ethische aspecten op te nemen om het begrip duurzaamheid in landbouw te begrijpen.... [-]


Videos

Welcome to ISA Lille!