IRIS Sup'

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Selecteer IRIS Sup 'is de garantie van een training afgestemd op de wereld van werk, voor diegenen die willen in een internationale context te werken of professionele werk.

IRIS Sup 'de school IRIS

Gemaakt door IRIS in 2002, IRIS Sup 'is een particuliere instelling technisch hoger onderwijs ingeschreven bij de Paris Rectorat dat gericht is op studenten en professionals in verschillende beroepen op te leiden in een internationale context. Het levert Level I effecten in de nationale directory van professionele certificeringen (RNCP) in opdracht geregistreerd van 23 februari 2017 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 3 maart 2017.

geopolitiek en de beroepspraktijk

bieden studenten IRIS Sup formaties ':

  • de kennis om het inzicht in internationale vraagstukken en de voor het analyseren en voorstellen te helpen bij het maken van organisaties ontwikkelen;
  • professionele tools, met een groot deel besteed aan het leren door middel van simulatie en inbedrijfstelling werksituatie, vanaf het 1e jaar;
  • om te rijpen en hun carrière plannen binnen gewijd workshops te ontwikkelen.

Rijke verscheidenheid van promoties

Bij IRIS Sup ', niet klonen. Student of een professional, Frans of buitenlands, elk voorzien van zijn reis, ervaring, doelstellingen, en de rest van het jaar zal worden verrijkt, zoals de lessen van de diversiteit van de herkomst van studenten en stakeholders.

IRIS Sup 'elk jaar ongeveer 20% van de studenten vertegenwoordigen dertig nationaliteiten.

Vloeiend in het Engels is vereist in elke activiteit op internationaal niveau, zijn een aantal cursussen gegeven in het Engels.

Monitoring en opvoedingsondersteuning

Met 220 studenten in face-IRIS Sup 'blijft een structuur waarin de anonimiteit geen plaats. Eerder dit jaar, elke student tekent interne regels, die zijn betrekkingen met docenten en het onderwijs team besturen.

De voortdurende aanwezigheid is vereist en het werk moet worden gedaan op tijd. De dialoog met de regering is constant: het roept een kwestie van administratieve of educatieve, elke student krijgt altijd een gesprekspartner.

Studenten IRIS Sup 'hebben een werkkamer waar de koppen van de Franse en internationale pers zijn voor hen beschikbaar, evenals 200 tijdschriften op CAIRN. Meerdere computers met de office suite, internet en WiFi-toegang zijn gratis.

Open trainingen op de professionele wereld

Een gunstige organisatie coöperatieve onderwijs / praktijk. Stages of banen 3 dagen per week, in parallelle cursussen van oktober tot mei en full-time van juni tot december.

Neem contact op met professionals. Alle betrokken partijen die zich bezighouden met het bedrijfsleven, verenigingen, internationale organisaties of de ambtelijke top. Tijdens hun mix en theoretische bijdragen, praktische toepassingen en woonde in dagelijkse functies in een internationale omgeving.

De associatie met de activiteiten van IRIS. Naast hun cursus, studenten IRIS Sup 'kunnen conferenties bij te wonen en samen te werken aan de activiteiten van de IRIS.

De alumni-netwerk. Gemaakt in 2008, de Alumnivereniging van de IRIS heeft als doel een netwerk dat vandaag de dag meer dan 1500 afgestudeerden heeft bij elkaar te brengen!

Een stage kantoor. Verantwoordelijk stages publiceert aankondigingen aangeboden aan studenten als het wordt voor persoonlijk advies. Studenten IRIS Sup 'worden nu gewaardeerd in honderden private en publieke organisaties.

Academische en professionele partnerships

IRIS / Grenoble Ecole de Management.

Geopolitiek wordt een bijna onmisbare vaardigheid van de manager. GEM hebben de studenten de gelegenheid om hun laatste jaar van de Grande Ecole programma door te brengen in de IRIS Sup programma's: in RI 2 of Géoéconomie en strategische intelligentie. Die IRIS volgen ook het strategisch beheer van een hoogleraar onderwijzen van Grenoble Ecole de Management en geniet van de GEM online bronnen. Studenten valideren van al het curriculum krijgt ook een gemeenschappelijke verklaring IRIS / GEM.

IRIS / IEE van Parijs 8.

Studenten in het IRIS Sup 'in Internationale Betrekkingen 1 en 2 en Géoéconomie kan onder voorwaarden inschrijven bij het Institute for European Studies (IES) van Parijs 8 voor te bereiden in parallel de cursus "de Europese Unie en de globalisering" Master vermelding "Europese en internationale Studies". Een follow-up van de IEE zal het curriculum voor beide teams te articuleren.

IRIS / IPAG / UBO.

Een partnerschap tussen IPAG University of Western Brittany en IRIS stelt afgestudeerden training "Manager van het Internationale Programma's", "Internationale Betrekkingen 2 jaar", "Humanitarian Action: strategische vraagstukken en project management", "Defensie , veiligheid en crisisbeheersing "die willen profiteren van de VES-inrichting (validatie van het hoger onderwijs). De validatie van IRIS zal resulteren in de toekenning van ECTS-credits aan één van de cursussen van de specialiteit Administration Master AMEO en Public Management uitgegeven door de UBO verkrijgen.

IRIS / ADIT.

Europese strategische intelligentie leider ADIT werkt samen in de ontwikkeling van het programma en de strategische inlichtingen Géoéconomie IRIS, op zijn vakgebied.

IRIS / Crisotech.

Crisotech organiseert simulatie-oefeningen en training Zaak Games IRIS.

IRIS / ACF, MDM, PUI, Solidarités, MakeSense.

Studenten van humanitaire Manager werkt aan door NGO's sinds 2014 voorgestelde projecten.

Het kiezen van je diploma

IRIS Sup 'biedt geopolitieke formaties toegepast leidt tot twee titels van niveau 1 door de staat erkende: International Strategy Analyst (ASI) en humanitaire Manager (CBM). Toegankelijk met een bac + 3, de gangen afgelopen twee jaar. Houders van een bac + 4 kan direct 2e jaar geldt.

Graad 1 IRIS Sup '(bac + 4)

De privé-diploma van fundamentele studies in International Relations (IR 1) sancties het 1e jaar IRIS Sup. Een must voor bac + 3 zonder professionele ervaring, kan dit jaar ook studenten toe met een hogere wetenschappelijke graad van een solide basis van de politieke, economische en diplomatieke, voor het kiezen van een gebied van specialisatie in het tweede jaar.

De cursus 2e jaar (bac + 5)

International Strategy Analyst [UPS]

3 cursussen om je analytische vaardigheden, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen: * International Relations, Strategic Intelligence & Géoéconomie, defensie, veiligheid en crisisbeheersing. verwezen Functies: Charge (s) van de studie, en slapen; Chargé (e) ontwikkeling; Chargé (e) missies; Chargé (e) prospectieve studies; Economische analist / internationaal begrip; Strategy Advisor; Verantwoordelijk voor de internationale betrekkingen; Hoofd Economische Studies; Manager Business Intelligence; Risk manager ...

Humanitaire Manager [MH]

2 cursussen om je analytische mogelijkheden context van de interventie op de grond en project management te ontwikkelen: Verantwoordelijk voor internationale programma's; Humanitarian Action: strategische vraagstukken en project management. Functies aan bod: Humanitaire Manager; Project Manager; Coördinator / trice veld / programma's / projecten; Chargé (e) / project manager / taak; Coördinator / trice ontwikkelen apparaat.

De overeenkomsten in alle trainingen

De selectie (in aanmerking te komen op file onderhoud over de toelating), het tempo van de onderzoeken (zie pagina 22), de mix Geopolitiek en de beroepspraktijk, professionele sprekers in hun vakgebied, zijn gemeenschappelijke kenmerken. training validatie modaliteiten aangepast aan elke cursus, liggen in de buurt: permanente evaluatie (aanwezigheid, presentaties, dictaten, oefeningen, simulaties, etc.) examens (februari en eind mei); realisatie van een geheugen en orale; stageverslag (september). Cursussen geleid door private diploma basis- of hoger onderwijs. Partnerships toestaan ​​validatie van masters 2 parallel.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans

Bekijk Master programma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Bac + 5 Geopolitieke En Prospectieve

Campus of Online Voltijd October 2018 Frankrijk Parijs

De titel "International Strategy Analyst 'is bedoeld om de analytische, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen. De cursus "Geopolitiek en toekomstige" wordt geleverd in samenwerking met Grenoble Ecole de Management. ook gesanctioneerd door een training certificaat Geopolitiek en toekomstige gezamenlijke IRIS / ESC Grenoble. [+]

De titel "International Strategy Analyst 'is bedoeld om de analytische, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen.

Om deze titel te valideren 3 cursussen zijn mogelijk, wat overeenkomt met specialiteiten en verschillende werelden: - Defensie, Veiligheid en Crisismanagement - Géoconomie en strategische inlichtingen - Geopolitiek en prospectieve

De cursus "Geopolitiek en toekomstige" wordt geleverd in samenwerking met Grenoble Ecole de Management. ook gesanctioneerd door een training certificaat Geopolitiek en toekomstige gezamenlijke IRIS / ESC Grenoble.

DOELSTELLINGEN

Deze training is toegankelijk met een diploma niveau bac + 4 (1 Master of gelijkwaardig). Het is gericht op:... [-]


Bac + 5 Humanitaire Operaties Manager Cursus

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Frankrijk Parijs

Training 5 leidt tot humanitaire Manager combineert de strategische en geopolitieke analyse deskundigheid van IRIS en ervaring van NGO's en erkende spelers van internationale solidariteit. Operationele cursus helpt bij het ontwikkelen van een tactische dimensie en het verbeteren van de impact van de noodsituatie en na de noodsituatie programmering. [+]

IRIS Sup 'biedt geopolitieke formaties toegepast leidt tot twee niveau 1 diploma's erkend door de staat (in RNCP opgenomen door beschikking van 23 februari 2017 gepubliceerd in het Publicatieblad van 3 maart 2017), van bac + 5 "Analyst in internationale strategie "en" humanitaire Manager".

De training die leidt tot de titel humanitaire Manager (bac + 5) combineert expertise op het gebied van strategische en geopolitieke analyse van IRIS en de ervaring van de NGO's en erkende spelers van internationale solidariteit. De vorming wordt gekenmerkt door een kern groepering van de kennis en vaardigheden op het hart van de humanitaire business manager en drie gangen:

operationele pad strategische koers advocacy cursus ... [-]

Bac + 5 Humanitaire Strategische Koers Manager

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Frankrijk Parijs

Training 5 leidt tot humanitaire Manager combineert de strategische en geopolitieke analyse deskundigheid van IRIS en ervaring van NGO's en erkende spelers van internationale solidariteit. De strategische koers stelt kandidaten voor de analytische en conceptuele elasticiteit te ontwikkelen, waardoor een bredere uitdrukking aan de creativiteit en daarmee innovatie. [+]

IRIS Sup 'biedt geopolitieke formaties toegepast leidt tot twee niveau 1 diploma's erkend door de staat (in RNCP opgenomen door beschikking van 23 februari 2017 gepubliceerd in het Publicatieblad van 3 maart 2017), van bac + 5 "Analyst in internationale strategie "en" humanitaire Manager".

De training die leidt tot de titel humanitaire Manager (bac + 5) combineert expertise op het gebied van strategische en geopolitieke analyse van IRIS en de ervaring van de NGO's en erkende spelers van internationale solidariteit. De vorming wordt gekenmerkt door een kern groepering van de kennis en vaardigheden op het hart van de humanitaire business manager en drie gangen:

operationele pad strategische koers advocacy cursus ... [-]

Bac + 5 In Defensie, Veiligheid En Crisisbeheersing

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Frankrijk Parijs

De titel "International Strategy Analyst 'is bedoeld om de analytische, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen. De cursus "Defensie en Crisis Management" wordt geleverd in samenwerking met Grenoble Ecole de Management. Training ook blijkt uit een certificaat in Defensie en gezamenlijk crisisbeheer IRIS / ESC Grenoble. [+]

De titel "International Strategy Analyst 'is bedoeld om de analytische, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen.

Om deze titel te valideren 3 cursussen zijn mogelijk, wat overeenkomt met specialiteiten en verschillende werelden: - Defensie, Veiligheid en Crisismanagement - Géoconomie en strategische inlichtingen - Geopolitiek en prospectieve

De cursus "Defensie en Crisis Management" wordt geleverd in samenwerking met Grenoble Ecole de Management. Training ook blijkt uit een certificaat in Defensie en gezamenlijk crisisbeheer IRIS / ESC Grenoble.

DOELSTELLINGEN

Deze training, toegankelijk met een zekere mate van BA + 4, heeft tot doel:... [-]


Bac + 5 In De Geo-economie En Strategische Intelligentie

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Frankrijk Parijs

De titel "International Strategy Analyst 'is bedoeld om de analytische, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen. De cursus "Geo-economie en strategische intelligentie 'wordt geleverd in samenwerking met Grenoble Ecole de Management en ADIT, Europese strategische intelligentie leider. ook gesanctioneerd door een training certificaat Géoéconomie en gemeenschappelijke strategische inlichtingen IRIS / ESC Grenoble. [+]

De titel "International Strategy Analyst 'is bedoeld om de analytische, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen.

Om deze titel te valideren 3 cursussen zijn mogelijk, wat overeenkomt met specialiteiten en verschillende werelden: - Defensie, Veiligheid en Crisismanagement - Géoconomie en strategische inlichtingen - Geopolitiek en prospectieve

De cursus "Geo-economie en strategische intelligentie 'wordt geleverd in samenwerking met Grenoble Ecole de Management en ADIT, Europese strategische intelligentie leider. ook gesanctioneerd door een training certificaat Géoéconomie en gemeenschappelijke strategische inlichtingen IRIS / ESC Grenoble.... [-]


Bac + 5-gangen Manager Humanitair Pleitbezorgster

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

Training 5 leidt tot humanitaire Manager combineert de strategische en geopolitieke analyse deskundigheid van IRIS en ervaring van NGO's en erkende spelers van internationale solidariteit. De route belangenbehartiging laat kandidaten om politieke overeenstemming te ontwikkelen. [+]

IRIS Sup 'biedt geopolitieke formaties toegepast leidt tot twee niveau 1 diploma's erkend door de staat (in RNCP opgenomen door beschikking van 23 februari 2017 gepubliceerd in het Publicatieblad van 3 maart 2017), van bac + 5 "Analyst in internationale strategie "en" humanitaire Manager".

De training die leidt tot de titel humanitaire Manager (bac + 5) combineert expertise op het gebied van strategische en geopolitieke analyse van IRIS en de ervaring van de NGO's en erkende spelers van internationale solidariteit. De vorming wordt gekenmerkt door een kern groepering van de kennis en vaardigheden op het hart van de humanitaire business manager en drie gangen:

operationele pad strategische koers advocacy cursus ... [-]

Videos

Entretien avec Erwan Cotard, Directeur adjoint de la direction sûreté chez Engie

[Portrait d'enseignant] Rencontre avec Michel Maietta

[Portrait d'enseignant] Rencontre avec Jean de Gliniasty

[Diplôme bac+5] Géopolitique et prospective, reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Géoéconomie et intelligence stratégique - Reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Titre Manager Humanitaire, reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+4] Relations internationales - Reconnu par l'Etat

Contact

IRIS SUP'

Adres 2 bis rue Mercoeur
75011 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website http://www.iris-sup.org/