Lees de Officiële Beschrijving

Selecteer IRIS Sup 'is de garantie van de opleiding erkend door de staat, aangepast aan de wereld van werk, voor degenen die wensen uit te oefenen of professioneel te ontwikkelen in een internationale context

IRIS Sup 'de school IRIS

Gemaakt door IRIS in 2002, IRIS Sup 'is een particuliere instelling technisch hoger onderwijs ingeschreven bij de Paris Rectorat dat gericht is op studenten en professionals in verschillende beroepen op te leiden in een internationale context.

Het levert Level I effecten in de nationale directory van professionele certificeringen (RNCP) in opdracht geregistreerd van 23 februari 2017 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 3 maart 2017.

geopolitiek en de beroepspraktijk

IRIS Sup training 'bieden studenten:

  • de kennis die nodig is om internationale kwesties te begrijpen en hun vermogen tot analyse en voorstellen om de beslissing in organisaties te helpen ontwikkelen;
  • professionele tools, met een groot deel besteed aan het leren door middel van simulatie en inbedrijfstelling werksituatie, vanaf 1 jaar;
  • om te rijpen en hun loopbaan plannen binnen specifieke workshops te ontwikkelen.

Rijke promoties diversiteit

Bij IRIS Sup', niet klonen. Student of een professional, Frans of buitenlands, elk voorzien van zijn reis, ervaring, doelstellingen, en de rest van het jaar zal worden verrijkt, als de leer van de diversiteit van de herkomst van studenten en stakeholders.

IRIS Sup 'elk jaar ongeveer 20% van de studenten die dertig nationaliteiten.

Vloeiend in het Engels is vereist in elke activiteit op internationaal niveau, zijn sommige cursussen in het Engels.

Monitoring en onderwijsondersteuning

Met meer dan 240 studenten in face-IRIS Sup 'blijft een structuur waarin de anonimiteit geen plaats. Eerder dit jaar, elke student tekent interne regels die de betrekkingen met docenten en het docententeam regeren. De voortdurende aanwezigheid is vereist en het werk dat moet worden gedaan op tijd. De dialoog met de administratie is constant: het roept een kwestie van de administratieve of educatieve, elke student krijgt altijd een gesprekspartner.

Studenten IRIS Sup 'hebben een werkruimte waar de koppen van de Franse en internationale pers zijn tot hun beschikking, alsook 200 tijdschriften op CAIRN. Meerdere computers met de office suite, internet en WiFi, zijn open toegang.

Open trainingen op de professionele wereld

- Gunstige organisatie in afwisselende studie / praktijk: een stage of baan 3 dagen per week, in parallelle cursussen van oktober tot mei en full-time van juni tot december.

- Contact met professionals: alle stakeholders betrokken zijn bij bedrijven, verenigingen, internationale organisaties of de ambtelijke top. Hun cursussen mengen en theoretische bijdragen, praktische toepassingen en ervaringen dagelijkse functies in een internationale omgeving.

- Vereniging activiteiten van IRIS: parallel aan hun cursus maken de leerlingen IRIS Sup 'kunnen conferenties bij te wonen en samen te werken aan de activiteiten van IRIS.

- De alumni-netwerk: opgericht in 2008, de Alumnivereniging IRIS heeft als doel een netwerk dat nu meer dan 1700 afgestudeerden bij elkaar te brengen!

- Een stage office: Verantwoordelijk stages publiceert aankondigingen aangeboden aan studenten als het wordt voor persoonlijk advies. Studenten IRIS Sup 'worden nu gewaardeerd in honderden private en publieke organisaties.

Kies afstuderen

IRIS Sup 'biedt geopolitieke formaties toegepast leidt tot twee titels van niveau 1 door de staat erkende: International Strategy Analyst (ASI) en humanitaire Manager (CBM). Toegankelijk met een lade 3, de cursussen duren twee jaar. Houders van een lade 4 kan direct 2e jaar geldt.

De 1e jaar IRIS Sup' (lade 4)

De privé-diploma van fundamentele studies in International Relations (IR 1) sancties het 1e jaar IRIS Sup. Een must voor lade 3 zonder professionele ervaring, kan dit jaar ook mogelijk studenten met een hogere wetenschappelijke graad om een ​​solide basis te krijgen in de politieke, economische en diplomatieke, voor het kiezen van een gebied van specialisatie in het tweede jaar.

De cursus 2e jaar (lade 5)

International Strategy Analyst [UPS]

3 cursussen om de ontwikkeling van uw analytische vaardigheden, actie en ondersteuning van de besluitvorming in internationale omgevingen:

- geo-economie

- Defensie, Veiligheid en Crisismanagement.

- geo-economie en risicomanagement

Humanitaire Manager [MH]

Een kerncurriculum om hun analytische mogelijkheden context van de interventie op de grond, de controle van project cycle management (PCM) en de programmering te ontwikkelen, samen met drie gangen (strategisch, operationeel, pleitbezorging en de communicatie van invloed). De vaardigheden worden geleerd door te werken aan projecten in samenwerking met NGO's of verenigingen.

De overeenkomsten in alle trainingen

De selectie (in aanmerking te komen op file onderhoud over de toelating), ritme studies, de geopolitieke mix en de beroepspraktijk, professionele sprekers in hun vakgebied, zijn de gemeenschappelijke kenmerken.

training validatie modaliteiten aangepast aan elke cursus, liggen in de buurt: permanente evaluatie (aanwezigheid, presentaties, dictaten, oefeningen, simulaties, etc.) examens (februari en eind mei); uitvoeringsvorm van een geheugen en orale; stageverslag (september).

De cursussen leiden van de Tier 1 securities (bac 5) in de nationale directory van de professionele certificeringen * geregistreerd. Overeenkomsten kunnen validatie van de meesters 2 parallel.

Programs taught in:
Frans

Deze school biedt ook:

Master

IRIS Sup'

Sommige effecten kunnen structurele veranderingen en veranderingen niet gebeuren zonder strategieën van belangenbehartiging en invloed. In een wereld waarin soft power wo ... [+]

IRIS Sup 'biedt geopolitieke formaties toegepast leidt tot twee niveau 1 diploma's erkend door de staat (in RNCP opgenomen door beschikking van 23 februari 2017 gepubliceerd in het Publicatieblad van 3 maart 2017), van bac 5: "Analyst internationale strategie "en" humanitaire Manager".

De training die leidt tot de titel humanitaire Manager (lade 5) combineert expertise op het gebied van strategische en geopolitieke analyse van IRIS en de ervaring van de NGO's en erkende spelers van internationale solidariteit. De vorming wordt gekenmerkt door een kern groepering van de kennis en vaardigheden op het hart van de humanitaire business manager en drie gangen:

operationele padstrategische koersbepleiten en communicatiepaden invloedssfeer... [-]
Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IRIS Sup'

De cursus geo-economie en risicobeheer, bin niveau 5, dient een tweeledig doel :. Om professionals in staat om het begrijpen van de internationale omgeving van de economi ... [+]

De titel "International Strategy Analyst" is gericht op analytische, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen.

Om deze titel 3 gangen zijn mogelijk, wat overeenkomt met specialiteiten en verschillende werelden te valideren:

Defensie en CrisismanagementGéoconomie en risicobeheerGeopolitiek en prospectieve

De cursus "geo-economie en risicobeheer" wordt geleverd in samenwerking met Grenoble Ecole de Management en ADIT, Europese strategische inlichtingen leider. ook gesanctioneerd door een opleidingsbewijs in geo-economie en de gemeenschappelijke strategische inlichtingen IRIS / ESC Grenoble.

doelstellingen

De cursus geo-economie en risicobeheer, bin niveau 5, dient een tweeledig doel:... [-]

Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IRIS Sup'

De cursus Geopolitiek en vooruitziende blik, bac 5 doelstellingen. bevestigen kennis en begrip van de problemen van de internationale betrekkingen van de student; . haar ... [+]

De titel "International Strategy Analyst" is gericht op analytische, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen.

Om deze titel 3 gangen zijn mogelijk, wat overeenkomt met specialiteiten en verschillende werelden te valideren:

Defensie en CrisismanagementGéoconomie en risicobeheerGeopolitiek en prospectieve

De cursus "Geopolitiek en toekomstige" wordt geleverd in samenwerking met Grenoble Ecole de Management. ook gesanctioneerd door een opleidingsbewijs in Geopolitiek en toekomstige gezamenlijke IRIS / ESC Grenoble.

doelstellingen

De cursus Geopolitiek en vooruitziendheid, bac 5, heeft tot doel:

bevestigen kennis en begrip van de problemen van de internationale betrekkingen van de student;haar capaciteit voor de analyse van de hedendaagse strategische vraagstukken te operationaliseren;om de tools en professionele technieken die gebruikt worden in een professionele setting in verband met internationale activiteiten en vraagstukken.... [-]
Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
IRIS Sup'

De cursus Defensie, Veiligheid en Crisismanagement, Level Lade 5, heeft als doel :. Om studenten te voorzien van kennis en begrip van de belangrijkste over de strategisch ... [+]

De titel "International Strategy Analyst" is gericht op analytische, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen.

Om deze titel 3 gangen zijn mogelijk, wat overeenkomt met specialiteiten en verschillende werelden te valideren:

Defensie en CrisismanagementGéoconomie en risicobeheerGeopolitiek en prospectieve

De cursus "Defensie en Crisis Management" wordt geleverd in samenwerking met Grenoble Ecole de Management. Training ook bestraft door een Certificate in Defensie en gezamenlijk crisisbeheer IRIS / ESC Grenoble.

doelstellingen

De cursus Defensie, Veiligheid en Crisismanagement, niveau bac 5, heeft tot doel:

Om studenten te voorzien van kennis en begrip van de belangrijkste over de strategische milieu, defensie en de nieuwe veiligheidsproblemen te vinden;Om werkmethoden en hulpmiddelen voor de besluitvorming bij crisismanagement.... [-]
Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IRIS Sup'

Dit programma wordt in het FRANS gedoceerd ... [+]

Dit programma wordt in het FRANS gedoceerd/>

Lees de officiële Franse beschrijving en solliciteer hier: Diplôme de niveau Bac 4 en Relations Internationales

[-]
Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
IRIS Sup'

De crises vermenigvuldigen en te lokaliseren, waardoor spelers in de BHV en na de noodsituatie op de proef in termen van toegang, het risicobeheer en de effectiviteit van ... [+]

IRIS Sup 'biedt geopolitieke formaties toegepast leidt tot twee niveau 1 diploma's erkend door de staat (in RNCP opgenomen door beschikking van 23 februari 2017 gepubliceerd in het Publicatieblad van 3 maart 2017), van bac 5: "Analyst internationale strategie "en" humanitaire Manager".

De training die leidt tot de titel humanitaire Manager (lade 5) combineert expertise op het gebied van strategische en geopolitieke analyse van IRIS en de ervaring van de NGO's en erkende spelers van internationale solidariteit. De vorming wordt gekenmerkt door een kern groepering van de kennis en vaardigheden op het hart van de humanitaire business manager en drie gangen:

operationele padstrategische koersbepleiten en communicatiepaden invloedssfeer... [-]
Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IRIS Sup'

De interventie contexten steeds complexer en ontwikkelen zich snel. Deze cursus stelt studenten in staat om analytisch en conceptueel elasticiteit te ontwikkelen, waardoo ... [+]

IRIS Sup 'biedt geopolitieke formaties toegepast leidt tot twee niveau 1 diploma's erkend door de staat (in RNCP opgenomen door beschikking van 23 februari 2017 gepubliceerd in het Publicatieblad van 3 maart 2017), van bac 5: "Analyst internationale strategie "en" humanitaire Manager".

De training die leidt tot de titel humanitaire Manager (lade 5) combineert expertise op het gebied van strategische en geopolitieke analyse van IRIS en de ervaring van de NGO's en erkende spelers van internationale solidariteit. De vorming wordt gekenmerkt door een kern groepering van de kennis en vaardigheden op het hart van de humanitaire business manager en drie gangen:

operationele padstrategische koersbepleiten en communicatiepaden invloedssfeer... [-]
Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

[Diplôme bac+5] Géopolitique et prospective, reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+4] Relations internationales - Reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Géoéconomie et gestion des risques - Reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Titre Manager Humanitaire, reconnu par l'Etat

IRIS Sup' - L'école des relations internationales de l'Institut IRIS

IRIS Sup' - School of International Affairs

IRIS SUP'
Address
2 bis rue Mercoeur
75011 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website