Lees de Officiële Beschrijving

Het kiezen van IRIS Sup 'is de garantie van een door de staat erkende opleiding, aangepast aan de vereisten van de arbeidswereld, bedoeld voor diegenen die professioneel willen oefenen of evolueren in een internationale context.

IRIS Sup 'de school IRIS

Gemaakt door IRIS in 2002, IRIS Sup 'is een particuliere instelling technisch hoger onderwijs ingeschreven bij de Paris Rectorat dat gericht is op studenten en professionals in verschillende beroepen op te leiden in een internationale context.

Het levert Level I effecten in de nationale directory van professionele certificeringen (RNCP) in opdracht geregistreerd van 23 februari 2017 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 3 maart 2017.

geopolitiek en de beroepspraktijk

IRIS Sup training 'bieden studenten:

  • de kennis die nodig is om internationale kwesties te begrijpen en hun vermogen tot analyse en voorstellen om de beslissing in organisaties te helpen ontwikkelen;
  • professionele tools, met een groot deel besteed aan het leren door middel van simulatie en inbedrijfstelling werksituatie, vanaf 1 jaar;
  • om te rijpen en hun loopbaan plannen binnen specifieke workshops te ontwikkelen.

Rijke promoties diversiteit

Bij IRIS Sup', niet klonen. Student of een professional, Frans of buitenlands, elk voorzien van zijn reis, ervaring, doelstellingen, en de rest van het jaar zal worden verrijkt, als de leer van de diversiteit van de herkomst van studenten en stakeholders.

IRIS Sup 'elk jaar ongeveer 20% van de studenten die dertig nationaliteiten.

Vloeiend in het Engels is vereist in elke activiteit op internationaal niveau, zijn sommige cursussen in het Engels.

56141_14608745_1108732885849348_3579966449716116051_o.jpg

Monitoring en onderwijsondersteuning

Met meer dan 260 studenten in de klas blijft IRIS Sup 'een structuur waarin anonimiteit geen plaats heeft. Aan het begin van het jaar ondertekent elke student een intern reglement dat zijn relaties met de docenten en het pedagogisch team regelt. De aanwezigheid is verplicht en het werk moet binnen de vastgestelde deadlines worden uitgevoerd. De dialoog met de administratie is constant: of er nu een administratieve of pedagogische vraag is, elke student zal altijd een gesprekspartner vinden.

De studenten van IRIS Sup hebben een werkruimte met krantenkoppen uit de Franse en internationale pers en 200 online tijdschriften op de CAIRN-portal. Verschillende computerstations met kantoorsuite, internet en wifi, hebben vrije toegang.

Open trainingen op de professionele wereld

- Gunstige organisatie in afwisselende studie / praktijk: een stage of baan 3 dagen per week, in parallelle cursussen van oktober tot mei en full-time van juni tot december.

- Contact met professionals: alle stakeholders betrokken zijn bij bedrijven, verenigingen, internationale organisaties of de ambtelijke top. Hun cursussen mengen en theoretische bijdragen, praktische toepassingen en ervaringen dagelijkse functies in een internationale omgeving.

- Vereniging activiteiten van IRIS: parallel aan hun cursus maken de leerlingen IRIS Sup 'kunnen conferenties bij te wonen en samen te werken aan de activiteiten van IRIS.

- Het alumni-netwerk: opgericht in 2008, wil de IRIS Alumni Association een netwerk samenbrengen dat nu meer dan 1800 afgestudeerden heeft!

- Het Office of Professional and International Experiences (EPI): een persoon die verantwoordelijk is voor stages en alternerende contracten publiceert de advertenties die aan de studenten worden voorgesteld en die ze ook ontvangt voor gepersonaliseerde adviezen. De studenten van IRIS Sup worden nu gewaardeerd door honderden particuliere bedrijven en openbare organisaties. Een internationale relatiemanager ontwikkelt aanbiedingen in het buitenland, internationale mobiliteit en volgt internationale studenten.

56145_IMG_4787.JPG

Kies afstuderen

IRIS Sup 'biedt geopolitieke formaties toegepast leidt tot twee titels van niveau 1 door de staat erkende: International Strategy Analyst (ASI) en humanitaire Manager (CBM). Toegankelijk met een lade 3, de cursussen duren twee jaar. Houders van een lade 4 kan direct 2e jaar geldt.

De 1e jaar IRIS Sup' (lade 4)

De privé-diploma van fundamentele studies in International Relations (IR 1) sancties het 1e jaar IRIS Sup. Een must voor lade 3 zonder professionele ervaring, kan dit jaar ook mogelijk studenten met een hogere wetenschappelijke graad om een ​​solide basis te krijgen in de politieke, economische en diplomatieke, voor het kiezen van een gebied van specialisatie in het tweede jaar.

De cursus 2e jaar (lade 5)

International Strategy Analyst [UPS]

3 cursussen om de ontwikkeling van uw analytische vaardigheden, actie en ondersteuning van de besluitvorming in internationale omgevingen:

- Geopolitiek en toekomstig *

- Defensie, beveiliging en crisisbeheersing *

- geo-economie en risicomanagement

Humanitaire Manager [MH] *

Een kerncurriculum om hun analytische mogelijkheden context van de interventie op de grond, de controle van project cycle management (PCM) en de programmering te ontwikkelen, samen met drie gangen (strategisch, operationeel, pleitbezorging en de communicatie van invloed). De vaardigheden worden geleerd door te werken aan projecten in samenwerking met NGO's of verenigingen.

* Cursussen ook op afstand aangeboden.

De overeenkomsten in alle trainingen

De selectie (in aanmerking te komen op file onderhoud over de toelating), ritme studies, de geopolitieke mix en de beroepspraktijk, professionele sprekers in hun vakgebied, zijn de gemeenschappelijke kenmerken.

training validatie modaliteiten aangepast aan elke cursus, liggen in de buurt: permanente evaluatie (aanwezigheid, presentaties, dictaten, oefeningen, simulaties, etc.) examens (februari en eind mei); uitvoeringsvorm van een geheugen en orale; stageverslag (september).

De cursussen leiden van de Tier 1 securities (bac 5) in de nationale directory van de professionele certificeringen * geregistreerd. Overeenkomsten kunnen validatie van de meesters 2 parallel.

56144_IMG_4730.JPG

Opleidingen te volgen in:
  • Frans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

IRIS Sup'

Sommige effecten kunnen structurele veranderingen en veranderingen niet gebeuren zonder strategieën van belangenbehartiging en invloed. In een wereld waarin soft power wo ... [+]

IRIS Sup 'biedt geopolitieke formaties toegepast leidt tot twee niveau 1 diploma's erkend door de staat (in RNCP opgenomen door beschikking van 23 februari 2017 gepubliceerd in het Publicatieblad van 3 maart 2017), van bac 5: "Analyst internationale strategie "en" humanitaire Manager".

De training die leidt tot de titel humanitaire Manager (lade 5) combineert expertise op het gebied van strategische en geopolitieke analyse van IRIS en de ervaring van de NGO's en erkende spelers van internationale solidariteit. De vorming wordt gekenmerkt door een kern groepering van de kennis en vaardigheden op het hart van de humanitaire business manager en drie gangen:

operationele padstrategische koersbepleiten en communicatiepaden invloedssfeer... [-]
Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Frans
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
IRIS Sup'

De cursus geo-economie en risicobeheer, bin niveau 5, dient een tweeledig doel :. Om professionals in staat om het begrijpen van de internationale omgeving van de economi ... [+]

De titel "International Strategy Analyst" is gericht op analytische, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen.

Om deze titel 3 gangen zijn mogelijk, wat overeenkomt met specialiteiten en verschillende werelden te valideren:

Defensie en CrisismanagementGéoconomie en risicobeheerGeopolitiek en prospectieve

De cursus "geo-economie en risicobeheer" wordt geleverd in samenwerking met Grenoble Ecole de Management en ADIT, Europese strategische inlichtingen leider. ook gesanctioneerd door een opleidingsbewijs in geo-economie en de gemeenschappelijke strategische inlichtingen IRIS / ESC Grenoble.

doelstellingen

De cursus geo-economie en risicobeheer, bin niveau 5, dient een tweeledig doel:... [-]

Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Frans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IRIS Sup'

De cursus Geopolitiek en vooruitziende blik, bac 5 doelstellingen. bevestigen kennis en begrip van de problemen van de internationale betrekkingen van de student; . haar ... [+]

De titel "International Strategy Analyst" is gericht op analytische, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen.

Om deze titel 3 gangen zijn mogelijk, wat overeenkomt met specialiteiten en verschillende werelden te valideren:

Defensie en CrisismanagementGéoconomie en risicobeheerGeopolitiek en prospectieve

De cursus "Geopolitiek en toekomstige" wordt geleverd in samenwerking met Grenoble Ecole de Management. ook gesanctioneerd door een opleidingsbewijs in Geopolitiek en toekomstige gezamenlijke IRIS / ESC Grenoble.

doelstellingen

De cursus Geopolitiek en vooruitziendheid, bac 5, heeft tot doel:

bevestigen kennis en begrip van de problemen van de internationale betrekkingen van de student;haar capaciteit voor de analyse van de hedendaagse strategische vraagstukken te operationaliseren;om de tools en professionele technieken die gebruikt worden in een professionele setting in verband met internationale activiteiten en vraagstukken.... [-]
Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Engels,Frans
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
IRIS Sup'

De cursus Verdediging, Beveiliging en Crisismanagement, niveau 5, heeft tot doel :. Om studenten te voorzien van kennis en sleutels voor het begrijpen van de strategische ... [+]

De titel "International Strategy Analyst" is gericht op analytische, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen.

Om deze titel 3 gangen zijn mogelijk, wat overeenkomt met specialiteiten en verschillende werelden te valideren:

Defensie en CrisismanagementGéoconomie en risicobeheerGeopolitiek en prospectieve

De cursus "Defensie en Crisis Management" wordt geleverd in samenwerking met Grenoble Ecole de Management. Training ook bestraft door een Certificate in Defensie en gezamenlijk crisisbeheer IRIS / ESC Grenoble.

doelstellingen

De cursus Defensie, Veiligheid en Crisismanagement, niveau bac 5, heeft tot doel:

Om studenten te voorzien van kennis en begrip van de belangrijkste over de strategische milieu, defensie en de nieuwe veiligheidsproblemen te vinden;Om werkmethoden en hulpmiddelen voor de besluitvorming bij crisismanagement.... [-]
Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Frans
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
IRIS Sup'

Dit programma wordt in het FRANS gedoceerd ... [+]

Dit programma wordt in het FRANS gedoceerd

Lees de officiële Franse beschrijving en solliciteer hier: Diplôme de niveau Bac 4 en Relations Internationales

[-]
Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Frans
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
IRIS Sup'

Crisissituaties vermenigvuldigen zich en lokaliseren, waardoor de actoren van de nood- en post-noodrespons op de proef worden gesteld in termen van toegang, risicobeheer ... [+]

IRIS Sup 'biedt geopolitieke formaties toegepast leidt tot twee niveau 1 diploma's erkend door de staat (in RNCP opgenomen door beschikking van 23 februari 2017 gepubliceerd in het Publicatieblad van 3 maart 2017), van bac 5: "Analyst internationale strategie "en" humanitaire Manager".

De training die leidt tot de titel humanitaire Manager (lade 5) combineert expertise op het gebied van strategische en geopolitieke analyse van IRIS en de ervaring van de NGO's en erkende spelers van internationale solidariteit. De vorming wordt gekenmerkt door een kern groepering van de kennis en vaardigheden op het hart van de humanitaire business manager en drie gangen:

operationele padstrategische koersbepleiten en communicatiepaden invloedssfeer... [-]
Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Frans
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
IRIS Sup'

De interventie contexten steeds complexer en ontwikkelen zich snel. Deze cursus stelt studenten in staat om analytisch en conceptueel elasticiteit te ontwikkelen, waardoo ... [+]

IRIS Sup 'biedt geopolitieke formaties toegepast leidt tot twee niveau 1 diploma's erkend door de staat (in RNCP opgenomen door beschikking van 23 februari 2017 gepubliceerd in het Publicatieblad van 3 maart 2017), van bac 5: "Analyst internationale strategie "en" humanitaire Manager".

De training die leidt tot de titel humanitaire Manager (lade 5) combineert expertise op het gebied van strategische en geopolitieke analyse van IRIS en de ervaring van de NGO's en erkende spelers van internationale solidariteit. De vorming wordt gekenmerkt door een kern groepering van de kennis en vaardigheden op het hart van de humanitaire business manager en drie gangen:

operationele padstrategische koersbepleiten en communicatiepaden invloedssfeer... [-]
Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Frans
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

[Diplôme bac+5] Géopolitique et prospective, reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+4] Relations internationales - Reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Géoéconomie et gestion des risques - Reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Titre Manager Humanitaire, reconnu par l'Etat

IRIS Sup' - L'école des relations internationales de l'Institut IRIS

IRIS Sup' - School of International Affairs

IRIS SUP'
Address
2 bis rue Mercoeur
75011 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website