IPAG Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IPAG Business School , gelegen in het hart van Parijs, biedt internationale studenten de geweldige mogelijkheid om naast hun academische studie een levendige stedelijke omgeving te ervaren. De Campus is gelegen in het 6e arrondissement met een populaire cafécultuur; de open café- en restaurantscène langs de Boulevard Saint-Germain en Saint-Michel, bars en pubs in het Quartier Latin, historische monumenten, maar ook boetiekwinkels en een gevarieerde kunstscene. Academisch gezien is IPAG een instelling die een van de beste Franse masters op masterniveau is die haar afgestudeerden het meest tevreden stelt (l'Etudiant 2013 en 2014). Dit alles maakt deel uit van de reden waarom IPAG Business School een uitstekende keuze is als bestemming voor een Study Abroad.

Internationaal bij IPAG

Internationale integratie maakt deel uit van onze geschiedenis. Meer dan 2.400 studenten nemen elk jaar deel aan een breed scala aan cursussen die zowel in het Frans als in het Engels worden gegeven en die de mogelijkheid bieden om wereldwijd te studeren.
Met 118 partnerinstellingen in 35 landen hebben de studenten een breed scala aan landen en culturen om te verkennen op onze uitwisselingsprogramma's, duale diploma's, drievoudige diploma's, MBA-programma's en stages. Onze programma's zijn ontworpen om studenten uit te rusten met de sociale en professionele vaardigheden die nodig zijn om vooruitgang te boeken in de huidige uitdagende en snel veranderende zakelijke omgeving. Daarnaast biedt de aanwezigheid in de stad van de IPAG Business School ook uitstekende mogelijkheden voor onze studenten om hun studies te integreren met stages.

Innovatie

IPAG Business School wijdt zich aan kwaliteitsonderzoek in management en onze grootste prestatie is een van de beste onderzoekslaboratoria in Frankrijk. We zijn de op twee na meest gerenommeerde post-Bac-scholen in managementonderzoek. Het IPAG Lab is een essentiële investering sinds de oprichting; het richt zich op het ontwikkelen van theoretische en toegepaste kennis in economie en management. Met meer dan 70 hoogleraren of aangesloten leden heeft het Lab jaarlijks 150 publicaties geproduceerd in economische en managementbeoordelingen. Bovendien heeft het Lab redactieraad van enkele van de toonaangevende internationale tijdschriften en is het gastheer voor gastprofessoren van enkele van de grootste internationale universiteiten.

Careers

Meer dan 85% van de jonge afgestudeerden van IPAG vinden een baan in minder dan 3 maanden, 54% van de studenten begint zijn professionele carrière in grote bedrijven of wordt een ondernemer.
Studenten krijgen een breed scala aan ondersteuning, waaronder de IPAG Job-pagina die werkgevers en studenten koppelt. Deze exclusieve service biedt mogelijkheden binnen onze partnerbedrijven.
Daarnaast krijgen veel studenten van IPAG Business School een vast contract aangeboden aan het einde van hun laatste stage.

programma's

De programma's die in het Engels worden gegeven, zijn onder meer:

  • Bachelor in Internationaal Management
  • Bachelor in de handelswetenschappen
  • Internationaal bedrijfs- en managementprogramma
  • MBA International Trade
  • MBA Luxury Brand Management
  • MBA Energie en duurzaamheid
  • MBA European Management
  • MBA Food Business Management

Locaties

Parijs

IPAG Business School - Paris Campus

Address
184, bd Saint-Germain
75006 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 53 63 36 24

Leuk

Address
4, bd Carabacel
06000 Leuk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden