IONISx

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

  • IONISx , DE GEDEMATERIALISEERDE SCHOOL

    In een wereld in voortdurende transformatie betekent lesgeven weten hoe te innoveren. Innovatie maakt deel uit van het DNA van de IONIS Group en digitaal onderwijs als een erkende en bewezen manier van leren is vandaag geen uitzondering. IONISx is volledig gewijd aan digitaal onderwijs en biedt via zijn IONISx .com-platform IONISx die al meer dan dertig jaar worden ontwikkeld door de scholen van de Groep.

360 ° LEREN OP DE KAART

De mogelijkheden die het IONISx platform biedt, zijn IONISx en gevarieerd, inclusief cursussen die permanent toegankelijk zijn, zodat u asynchroon kunt leren en werken zonder beperkingen. De sprekers die de inhoud hebben ontworpen, zijn een mix van professionele en academische experts, waaronder veel professoren van de scholen van de Groep. De digitale inhoud is uitgewerkt volgens originele thema's, met een precieze hoek, om een nieuw licht op het onderwerp en een knowhow te brengen.

EEN NIEUWE MANIER VAN LEREN EN OPLEIDING

Bij IONISx de digitalisering van het onderwijs dankzij MiMo een belangrijke stap in de "gedematerialiseerde school". MiMos (voor "micromodules") bestaan uit kleine leercapsules van maximaal 30 minuten om een sleutelconcept te leren. Samengesteld uit videosequenties, samenvattingsbladen, aanvullende bronnen, formatieve en evaluatieve oefeningen, behandelen ze een enorm aantal onderwerpen, zoals zoveel computer-, technische, economische ...

Tot op heden heeft IONISx al meer dan 2800 MiMo ontworpen om specifieke leertrajecten te bouwen. Deze modules kunnen altijd en overal worden bekeken, inclusief mobiel en tablet. Ze bieden leerlingen grote flexibiliteit en kunnen hun schema vrij organiseren in hun eigen tempo, afhankelijk van hun behoeften. Een uitgebreide monitoring-interface maakt het mogelijk om gepersonaliseerde ondersteuning en follow-up voor elke leerling te bieden.

Locaties

Frankrijk online

Address
Frankrijk online, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: