Lees de Officiële Beschrijving

Het integreren van een aangesloten instelling IONIS Education Group is om de eerste groep van particuliere hoger onderwijs mee in Frankrijk.

Dit is een voordeel, dat verder gaat dan de structurele realiteit, het is een state of mind deelden rond een gemeenschappelijke visie en sterke waarden:

Het belang dat aan de mens en overnames praktijken, niet alleen in de assimilatie van kennis, omdat een school is ook een plek om zijn persoonlijkheid te consolideren. Het belangrijkste nadruk op het leren de wijzigingen in de analyse van veranderingen in nieuwe situaties beheersen. De permanente opening aan de International, het bedrijf dynamiek, innovatie en creativiteit, zin voor initiatief en ondernemerschap.

De IONIS Group belichaamt een stroom onderwijs, omdat hij werelden en transformaties die het omringen luistert. Beter inzicht in de gezinnen, studenten, jongeren en een betere ontwikkeling te integreren in onze samenlevingen, verschijnt als een plicht IONIS Education Group moet oefenen om stil te blijven relevant en efficiënt.

Een enkel netwerk

35 jaar geleden opgericht door Marc Sellam, IONIS Education Group is nu de grootste groep van particuliere hoger onderwijs in Frankrijk. Twintig scholen en entiteiten * verzamelen in 12 steden in Frankrijk meer dan 23.500 studenten bedrijfskunde, marketing en communicatie, management, IT, luchtvaart, energie, vervoer, biologie en creatie ...

De Groep heeft IONIS erop gericht om te trainen New Intelligence for Enterprise gegeven. Een sterke opening aan het International, een hoge gevoeligheid voor innovatie en ondernemerschap, een echte "cultuur van het aanpassingsvermogen en verandering," dit zijn de belangrijkste waarden geleerd om toekomstige afgestudeerden van de scholen van de groep . Zij zullen dus worden de belangrijkste spelers in de economie van de toekomst, de toetreding tot alumni netwerken van onze instellingen, die samen niet meer dan 65.000 leden.

De synergie tussen de scholen wordt versterkt door de inzet van een digitaal netwerk van glasvezel, uniek in het hoger onderwijs in Frankrijk: IONIS Digital System (Internet 1,5 Gbps, 1Gbps fiber verbinding tussen sites).

Grote gevoeligheid voor innovatie, een voorliefde voor ondernemerschap, een echte "cultuur van het aanpassingsvermogen en verandering" zijn de belangrijkste waarden geleerd om toekomstige afgestudeerden van de scholen van IONIS Education Group, die die de belangrijkste spelers in de economie en de wereld van morgen zal worden.

Dit zijn de pijlers van zijn roeping vorm New Intelligence for Enterprise.

Feiten en Cijfers

1 digitale campus in Frankrijk gewijd aan ICT en internet. Bijna 6.000 studenten. Een site geopend 07/07, 24u / 24 om studenten te helpen leven hun projecten in hun eigen tempo. Een enkele cluster scholen van engineering en digitale deskundigheid, onderzoekslaboratoria, incubators en startups samenbrengen. 4 scholen: Epita, Epitech, Web @ cademie, Ionis School of Technology & Management meltyNetwork, start-up gesticht door Alexander Malsh (Epitech Promo 2009), vice-president van Digital Nationale Raad. Incubators: Creative Valley, partnerschap en Epitech Push'Pull en StartUp42 Epita door de start-up accelerator. Tien toegepaste onderzoekslaboratoria en fundamentele op alle gebieden van digitale en computer. Meer dan 60 studieverenigingen die betrokken zijn in vele gebieden: sporten, spelen, Japanse animatie, cultuur, onderzoek, ondernemerschap, robotica, foto, video ... Een unieke apparatuur in Frankrijk IONIS Digital System: een 1 Gbps fibre eigenaar met 1,5 Gbps bandbreedte die 12 steden met elkaar verbindt in Frankrijk, waar IONIS Education Group opereert.

Opleidingen te volgen in:
  • Frans

IONISx : la formation professionnelle 100% en ligne

Location address
France Online, FR