INEAD

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht: Remote School

Met afstandsonderwijs, de controle van uw leren om het sturen van je carrière succes te activeren neemt u. Op uw tempo. De afstand is het transformeren van informatie in kennis!

Kennisverwerving is nu altijd mogelijk, om het grootste aantal. Onze belangrijkste taak is om u te helpen in het denken en het opbouwen van uw kennis. Uw toekomst ligt in het hart van onze zorgen!

INEAD heeft met zijn team een ​​verdubbeling van de docenten en coaches, cognitieve pedagogie en trouw aan de Socratische methode van Socrates!

INEAD, Specialist e-learning Training

Specialist op afstand hoger onderwijs sinds 2008, INEAD heeft 52 cursussen in e-learning cursussen in 9:

Personeelszaken

Marketing, Communicatie, Events Bank-, Financie-, Verzekeringen Milieu, Duurzaamheid Management and Business Management Logistiek en Supply Chain Computers, Web Design Toerisme, Hotels Sociale, medische, Health

Ons verschil is onze coaching en persoonlijke coaching we verzekeren onze 1.200 studenten per jaar. Ook kunnen onze studenten studeren wanneer ze willen, waar ze willen en in hun eigen tempo.

lesmethode

U bent in het hart van het leren. Uw tempo is van ons, we respecteren en we ons aanpassen aan het. Wij bieden een papierloze onderwijs, met de steun van onze teams. Wij concentreren ons op het ontwikkelen van uw vaardigheden en het structureren van de interactie met docenten en coaches.

Onze lesmethode is gebaseerd op vier pijlers:

De nabijheid van onze afstandsonderwijs De menselijkheid van online om uw training te optimaliseren De juiste tools om je stage te dienen De educatieve platform

Het instituut Kwaliteitsbeleid

De roeping van eductieve Group, die INEAD behoort, is om te werken voor de professionele toekomst van haar studenten. Het bevat een reeks van middelbare scholen, die elk gespecialiseerd zijn in een sector of een aantal sectoren, maar met een gemeenschappelijke munt: training - een baan - een baan.

INEAD is een pilot schoolgroep in het onderwijs op afstand; is het uitgegroeid tot een belangrijke speler in Frankrijk voor het onderwijs op afstand. Dit doel vereist onder meer de uitvoering van een kwaliteitsbeleid.

Bovendien is de opkomst van de informatie- en communicatietechnologieën toegepast op onderwijs en opleiding, nieuwe verwachtingen van de klant, de veranderende educatieve context ... die nodig zijn om te integreren en soms anticiperen op deze veranderingen in lesmethoden van het Instituut.

Door te vertrouwen op een kwaliteit aanpak en daarmee benadrukken luisteren en klanttevredenheid, het Instituut van plan om trouw te blijven aan zijn waarden.

Kwaliteitsbeleid, we wilden INEAD initiëren, is bedoeld om kansen te bieden aan het personeel en de klanten. Het heeft betrekking op vier gebieden:

Verbeterde inzetbaarheid: Zorg voor opleiding die een moeilijke toegang tot de markt voor de werkgelegenheid voor jongeren gegeven, te bevorderen professionele integratie. Duurzame inzetbaarheid: Zorg voor training die analytische vaardigheden, kritisch denken, maar ook de burger gevoel, persoonlijke groei, openheid naar Europa en de wereld te bevorderen ... voor de student garners rendabele activa zijn hele professionele carrière. Een pedagogie van succes: Gebruik educatief ontwerp en technologie om de best mogelijke resultaten, op basis van een lichaam van het onderwijzend personeel, de ontwikkeling van teamwork op individuele ondersteuning van studenten op hulpmiddelen te bereiken interactieve informatie en communicatie. Een cultuur van hoge normen en kwaliteit: Het ontwikkelen van onder het personeel een continue verbetering aanpak begrepen, gedeeld en door iedereen geaccepteerd.

opleiding staat garant voor kwaliteit

eductieve GROUP : INEAD is lid van eductieve Group, de groep onderwijs hogere nationale schaal bestaat uit twintig scholen.

RNCP CERTIFICATIE : INEAD vrijstelling Securities verklaarde geregistreerde in het Nationaal Directory of Professional certificeringen (RNCP) onder de verantwoordelijkheid van de Nationale Commissie voor Beroepsonderwijs Certification, zich onder het gezag van het ministerie van Arbeid.

CONTROLE MINISTERIE VAN ONDERWIJS :

INEAD is onderworpen aan het onderwijs en de administratieve controle van het ministerie van Onderwijs, in overeenstemming met artikel L. 442-2 van het Onderwijs Code.

Financiële en administratieve controle van het ministerie van Arbeid : INEAD is geregistreerd als een opleidingsorganisatie met de regionale directie van Arbeid, Werkgelegenheid en Beroepsopleiding (DRTEFP). Het pand is onderworpen aan het toezicht van het ministerie van Arbeid, overeenkomstig de artikelen L6361-1 en L6361-2 van de arbeidswet.

FEDE LID :

INEAD is een lid van de Europese Federatie van Scholen (FEDE). Opgericht in 1963, vertegenwoordigt FEDE vandaag 75 Europese diploma's afgegeven door meer dan 14.000 studenten in meer dan 350 scholen in Frankrijk en Europe.Tous de FEDE diploma's zijn gebaseerd op het European Credit Transfer System en Europese credit accumulatie credit Transfer System (ECTS).

Erkenning door FEDE IACBE :

De IACBE (Internationale Assemblee voor Collegiale Business School) accrediteert opleidingen die voldoen aan specifieke eisen voldoen. Geaccrediteerde opleiding moet gericht zijn op specifieke professionele vaardigheden te verwerven om de werkplek. Alle DEES FEDE diploma's afgegeven door de erkende IACBE.

Locaties

Frankrijk online

INEAD

Address
39 Avenue Denis Padovani, 13127 Vitrolles
Frankrijk online, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: