IFCAM

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van de groep

Een open universiteit, IFCAM leidt alle medewerkers van de Groep op en biedt elk jaar meer dan twee miljoen uur training. Van de pedagogische conceptie tot de animatie van de formaties, door de integratie van nieuwe manieren van leren, de universiteit creëert en verspreidt verrijkte, ervaringsgerichte, collaboratieve en lokale apparaten.

Onze missies

Met haar kennis van de bedrijfsonderdelen van de Groep en de vereiste vaardigheden is IFCAM een belangrijke speler in de transformatie van de Groep. Het ondersteunt projecten, ontwerpt en verspreidt trainingsprogramma's, anticipeert en deelt toekomstige ontwikkelingen.

Onze overtuigingen

Denk digitaal in dienst van de mens in opleiding.

  • Plaats mensen terug in apparaten die tot nu toe 100% zelf trainden.
  • Begeleid leren en upgraden van vaardigheden op afstand.
  • Activeer en optimaliseer de face-to-face training door het gebruik van digitale technologie.
  • Geef verlangen, stel aantrekkelijke apparaten voor aan leerlingen om leren te ontwikkelen en te verankeren.

Maak een opmerkelijke ervaring live.

  • Individualisering van de cursussen.
  • Aanpassing van de begeleiding.
  • Sociale en multimodale benadering.
  • Compassion!
  • Openingsdynamiek.

Onze certificeringen

IFCAM is in het bezit van de OPQF-kwalificatie (Professional Office of Qualification Training Organisations) die de professionaliteit van een trainingsorganisatie certificeert en de kwaliteit van de geleverde diensten garandeert: vaardigheden en ervaring van trainers, toereikendheid van middelen voor services, referenties en controle op klanttevredenheid, duurzaamheid van de trainingsorganisatie en naleving van de geldende voorschriften.

Deze kwalificatie toont aan dat de universiteit goed gekwalificeerd is om haar missies in dienst van de Groep te vervullen en de teams verbindt tot een continu verbeteringsproces.

Als de eerste IFCAM in de banksector die haar diplomabeleid internaliseert, is IFCAM als certificerende instantie gemachtigd haar opleidingen (master en bachelor) aan het einde van de opleidingen af te leveren.

119541_pexels-photo-515166.jpegrawpixel.com / Pexels

Een universiteit voor iedereen

IFCAM ontwerpt, produceert en implementeert krachtige trainingsapparatuur, in trainingsmix. Ze dekken alle kennis die nodig is voor het bank- en verzekeringsbedrijf en ondersteunen werknemers bij hun ontwikkeling van vaardigheden, ongeacht hun niveau, hun functie of functie.

Het aanbod omvat zes hoofdgebieden van bankieren / verzekeren, zorgen voor een consistente en uitgebreide training van werknemers over technische, regelgevende, gedrags- en relationele aspecten, evenals een perfecte integratie in de bedrijfscultuur.

Fysieke en afstandelijke campussen

De universiteit heeft een campus verspreid over twee sites , één gelegen rue La Boétie in Parijs en de andere in het hart van de entiteiten van de Groep, Silvae in Montrouge .

De trainingsgebieden zijn ook afgelegen: 3 e-learningplatforms worden beheerd door IFCAM waarop de medewerkers van de Groep worden getraind. Training en de bijbehorende middelen worden toegankelijker via een unieke portal , waarmee werknemers kunnen anticiperen op hun trainingsacties en deze kunnen volgen en een speler in hun ontwikkeling kunnen zijn .

Locaties

Montrouge

Address
58 Avenue Verdier
92120 Montrouge, Île-de-France, Frankrijk

Parijs

Address
16 Rue la Boétie,
75008 Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Opleidingen

Deze school biedt ook: