IFA Paris

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IFA Paris - De internationale modeschool voor design en business

Met 1200 studenten die zijn ingeschreven voor haar 'Bachelor en Master / MBA-programma's op de campussen' Parijs, Shanghai en Istanbul, geeft IFA Paris de Franse mode en luxe erfenis door, evenals het gevoel voor innovatie en de aanleg om als een team te werken in een internationale omgeving.

Onze 3000 alumni van meer dan 50 verschillende nationaliteiten zijn succesvol geïntegreerd in de mode- en luxewereld.

Ons motto: laat uw creativiteit bloeien, deel onze passie voor uitmuntendheid.

Bezoek www.ifaparis.com voor meer informatie over onze campussen, programma's en meer

PARIJSSCHOOL

IFA Paris werd opgericht in 1982 om het Franse moderfgoed te combineren met de moderne geglobaliseerde wereld. Als het enige instituut in Parijs dat al zijn niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen in het Engels en Frans aanbiedt, richt IFA Paris zich op een zeer internationale studentenorganisatie uit alle hoeken van de wereld. International Fashion Academy, beter bekend als IFA Paris , biedt studenten niet-gegradueerde cursussen in design en marketing, en postdoctorale cursussen in design, business, communicatie en luxe in een omgeving van multidisciplinaire samenwerking. Met campussen in Parijs, Shanghai en Istanbul loopt IFA Paris voorop op het gebied van mode en luxe onderwijs en biedt cursussen aan die de breedte van de mogelijkheden in deze levendige industrie weerspiegelen.

Onlangs verhuisd naar 18-24 Quai de la Marne, kijkt IFA Paris over het beroemde kanaal en ligt het in het hart van het zich ontwikkelende 19e arrondissement. De nieuwe locatie heeft de omvang van de vorige academische faciliteiten verdrievoudigd en uitgebreide nieuwe voorzieningen toegevoegd voor studenten, waaronder grotere klaslokalen, een studentenlounge en een resource- en studiecentrum. Het gebouw zal ook verschillende nieuwe mode-atelierruimten huisvesten voor praktische projecten

SHANGHAI SCHOOL

IFA Paris is de leidende modeschool in China geworden en is uniek in het tonen van zijn toewijding aan succes door de beste, voornamelijk Franse professionele mode-instructeurs te brengen. In samenwerking met de Shanghai University of Engineering Sciences, richtte IFA Paris in 2002 zijn school op in Shanghai, de allereerste Chinees-Franse joint venture in modeducatie die werd goedgekeurd door de Chinese overheid. De school van Shanghai biedt een unieke mogelijkheid voor internationale studenten die inzicht willen krijgen in de snelstgroeiende mode- en luxemarkt ter wereld, terwijl ze hetzelfde hoogwaardige curriculum ontvangen dat in het Engels als in Parijs wordt gegeven. Shanghai is een open en extroversieve metropool en zijn opgang in de gelederen als modehoofdstad is ongetwijfeld een serieus onderwerp. Sinds de late periode van de 19e eeuw is Shanghai het modecentrum van China geweest. De Shanghai-stijl reisde de wereld rond in de jaren 1920 en de jaren 30 en kwam opnieuw naar voren in het heden met modeontwerpers die een mix van traditionele en moderne ideeën gebruikten om frisse modetrends te creëren. Opmerkelijk is dat het de moderne consumenten van het land zijn die China transformeren tot 's werelds grootste markt voor luxe en high-end mode-producten. Shanghai is onbetwistbaar het Mekka van China voor internationale mode en de luxe-industrie. De meeste buitenlandse mode- en sieradenmerken, van luxe tot massamarkten, rekenen op meer dan één winkel in de talloze modedistributiegebieden en grote winkelcentra van de stad. Terwijl luxe auto's, 5-sterren hotels en high-end dineren regelmatig bezienswaardigheden zijn in het centrum van de stad, is er nu ook een groeiende belangstelling voor jachten en privéjets bij de rijkste van China.

ISTANBUL SCHOOL

Na de oprichting in Frankrijk en China, is de IFA Paris modeschool nu ook aanwezig in een van de meest levendige steden op het kruispunt van Europa en Azië: Istanbul.

IFA Paris is erg trots om samen te werken met een van de meest gerenommeerde universiteiten in Istanbul: Nisantasi University. Gelegen in het moderne complex van Maslak 1453, biedt Nistantasi University een grote verscheidenheid aan faciliteiten en beveiliging, waaronder woningen, winkels, cafés en restaurants. Sinds de oprichting van de universiteit is het uitgebreid naar een paar andere campussen, maar nu combineert deze nieuwe hoofdcampus elegante gevels, zonnige atria met grote luchtige interieurs met kwaliteitsonderwijs en onderzoeksfaciliteiten.

De campus van de Nisantasi-universiteit is een grote stap in het vervullen van de missie van de universiteit om een toekomst op te bouwen uit het verleden van het land, door een hub te creëren in het zakencentrum van Istanbul, waar cultuur, onderwijs en leren elkaar ontmoeten om te voorzien in de veranderende behoeften van Turkije en de wereld. IFA Paris vindt het een voorrecht en een voordeel voor haar studenten om het beste te halen uit wat de locatie te bieden heeft.

Als een van de meest opwindende en dynamische steden ter wereld, en een gediversifieerde plek vol musea, galerijen, parken en moderne hogescholen, is Istanbul in staat om een podium te bieden aan diegenen die verlangen naar het verkennen en ontwikkelen van hun eigen interesses en het starten van een carrière in de mode en luxe zakelijke omgevingen.

Ga naar https://www.ifaparis.com voor meer informatie

Locaties

Parijs

Address
18-24 Quai de la Marne
75019 Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Sjanghai

Address
350 Xianxia Road
200336 Sjanghai, Sjanghai, China

Istanbul

Address
Maslak 1453 Neotech Kampüsü
34398 Istanbul, Istanbul, Turkije

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden