IFA Paris

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SCHOOL OF EXCELLENCE IN PARIJS IFA Paris werd opgericht in 1982 om de erfenis van de Franse mode te integreren in de geglobaliseerde wereld van vandaag. Het is de enige school die een opleiding die volledig in het Engels voor de eerste en tweede cyclus. IFA Parijs is voor een student bevolking internationaal georiënteerde met studenten van alle achtergronden.

IFA Paris is ingeschreven in het Parijse Academie onder het ministerie van Jeugd, Onderwijs en Onderzoek. Ze is ook aangesloten bij Campus France, de Franse nationale agentschap voor de bevordering van het hoger onderwijs.

IFA Paris is blij met de verhuizing van haar Parijs campus aan te kondigen. Het nieuwe gebouw, gelegen op 18-24 Quai de la Marne in het 19e arrondissement is drie keer groter dan de oude campus; het nieuwe pand bieden extra faciliteiten en voorzieningen voor studenten die meer spaties workshops om praktisch werk te vergemakkelijken.

Ligt direct aan het platform van de Marne, IFA Paris biedt uitzicht op de beroemde kanaal in het hart van het 19e arrondissement nu in ontwikkeling. Deze levendige artistieke wijk is de thuisbasis van vele culturele bezienswaardigheden, zoals de MK2 bioscopen, Point Instant ruimte voor concerten en balletten, evenals 104 multifunctionele ruimte met een uitgebreid programma van shows, tentoonstellingen en high-fashion shows. Prestigieuze kunst scholen hebben ook hun adres in de 19e, waar we bijvoorbeeld de Nationale School of Architecture Paris La Villette (ENSAPLV), het National Conservatory of Music, en in de buurt, de internationale School van audiovisuele Creatie en productie (EICAR). Populair bij studenten, de 19e is een van de levendigste wijken van Parijs, en Parijs IFA is verheugd over het idee van het binnenkort deel te nemen aan het avontuur.

Parijs heeft een speciaal plekje in de wereld van de haute couture en luxe. Beschouwd als de geboorteplaats van de mode, heeft de Franse hoofdstad heeft geleid tot de makers en de meest gerenommeerde modehuizen zoals Chanel, Yves Saint Laurent en Dior. Parijs blijft de plaats waar ontwerpers als Martin Margiela, Rick Owens en Alber Elbaz, kiezen om te leven en te werken. De bijzonderheid van het Parijse mode reikt tot ver buiten de grenzen van de industrie, het is ook aanwezig in de bioscoop, galeries, musea, theaters en in het dagelijks leven.

Parijs heeft zeker een lange geschiedenis met mode en luxe, en de huidige en toekomstige lijken even veelbelovend. Paris trots getoond als 's werelds hoofdstad van de mode en kan het bewijzen door zijn talloze evenementen: de Fashion-Week vindt plaats twee keer per jaar, beurzen en tentoonstellingen, maar ook fascinerende conceptuele winkels, plus trends agentschappen koplampen. Belangrijke groepen, zoals luxe LVMH, PPR, Hermes, Cartier en Baccarat hebben gekozen om hun hoofdkantoor te vinden in Parijs. Meer recent heeft Parijs een groot deel van de economie bleek tot luxe waaronder mode, sieraden, cosmetica en het eten, wijn en toerisme. The City of Light blijft een belangrijke bestemming voor jonge professionals in de mode en luxe die willen de geschiedenis van de mode en trends te begrijpen.

Campus in Shanghai ONTMOET DE SHANGHAI TALENT

Opgericht in Shanghai in 2002 in samenwerking met de Universiteit van Shanghai of Engineering Science (klaagt) IFA Parijs is de eerste Chinees-Franse joint venture in de mode onderwijs. IFA Paris is nu in China, de toonaangevende mode-school in het gebied van mode en luxe. Het wordt beschouwd als een van de meest succesvolle scholen op het gebied van onderwijs en creativiteit. Zijn leraren bijna alle aangeworven in Parijs, zijn allemaal ervaren fashion professionals.

IFA Parijs is ook de enige school in Shanghai te stellen, naar keuze van innovatieve benaderingen en samenwerking met de mode en luxe-industrie, programma's van de eerste en tweede cyclus volledig in het Engels.

IFA Parijs is voor China om Chinese en buitenlandse studentenpopulatie internationaal georiënteerde, streven naar een carrière in de creatie, styling, design, maar ook in de verkoop, media, hoofden van vennootschap of in grote bedrijven in de wereld van mode en luxe.

In een multiculturele en internationale omgeving, de missie is om de creatieve talenten van haar studenten uit te brengen, maar ook om hun technische vaardigheden, computer en digitale ontwikkelen.

IFA Paris Shanghai is een opleiding academie hogere geregistreerd bij het Chinese ministerie van Onderwijs en erkend door de Chinese overheid als die van Shanghai. Het is gevestigd in uitgestrekte terrein was georganiseerd om de voorwaarden voor een sterke overdracht van kennis en praktische kennis te waarborgen.

Shanghai campus biedt een unieke kans in termen van het leren door middel van een curriculum van het initieel onderwijs en full-time opleidingen blijft bijzonder operationele voor professionals die al het personeel ingevoerd.

IFA Parijs in Shanghai heeft ook haar internationale studenten de mogelijkheid om getuige te zijn van de enorme groei van de Chinese markt voor mode en luxe. Het doel is dat de studenten voldoen aan de lokale behoeften van de arbeidsmarkt, en dan die van kracht zijn op het internationale niveau.

SCHOOL OF ISTANBUL Na haar invloed en reputatie uitgebreid in Frankrijk en China, IFA Parijs is nu aanwezig in een van de meest opwindende stad, het kruispunt van Europa en Azië, Istanbul.

IFA Paris biedt de volgende programma's in Turkije:

Bachelor Fashion Design & Technology (vanaf september 2016) MBA Luxury Brand Management MBA Fashion Business Executive MBA Luxury Brand Management Executive MBA Fashion Business

Om zijn reputatie op Turkse bodem te versterken, IFA Paris is erg trots op de samenwerking met de bekende Universiteit van Kadir Has. Opgericht in 1997, Kadir Has University is gebouwd op de historische grond Tekel Cibali waarvan de hoofdactiviteit in 1884 was een eenmalige storting en tabak fabriek in handen van de staat te organiseren. Tussen 1998 en 2002 sigarettenfabriek Tekel Cibali werd getransformeerd door de oprichting van Kadir Has aan het uiterlijk te veranderen en nu uitgegroeid tot een plaats van onderwijs en het hoger onderwijs. Na vier jaar van restauratie is de campus van Kadir eindelijk geopend in Cibali 13 februari 2002. Dankzij deze ongelooflijke wederopbouw, heeft de campus elegante gevels, zeer zonnig zalen, met grote luchtige ruimtes die een plaats van leven en de kwaliteit van de modernste onderzoeksinstrumenten bieden geërfd.

De campus van Kadir Has Cibali op de concrete weergave van de missie van de universiteit die wil bouwen aan de toekomst van Turkije is gebaseerd op haar sterke erfgoed. Het resultaat is zodanig dat dit hotel ligt in het centrum van de stad omvat daarin een mix van cultuur en een moderne en unieke leren die zal bijdragen aan de nieuwe behoeften van het land en de wereld te ontmoeten. Binnen de campus beslaat Cibali alleen al heeft een totaal van 45,000m2 en biedt vele klaslokalen, laboratoria, bibliotheken en de kantoren van de rector van Kadir Has. IFA Paris gelooft dat het een voorrecht en een ongelooflijke kans aanwezig is op deze campus die ongetwijfeld een prachtige plek om te wonen en te studeren voor onze studenten zal voorzien te zijn.

Als een van de spannendste en meest dynamische steden in de wereld, met vele musea, galeries, instellingen, tentoonstellingen ..., Istanbul opent nieuwe perspectieven voor iedereen die wil persoonlijk en vooral groeien om een ​​carrière te starten op het gebied van mode of luxe.

Voor meer informatie: https://www.ifaparis.com/fr

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Global MBA\'s » Bekijk Summer courses » Bekijk Cursus » Bekijk Bachelors » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master Of Arts In De Hedendaagse Mode-ontwerp

Campus Voltijd 15 - 15 maanden September 2018 Frankrijk Parijs

Onze Master of Arts in de Contemporary Fashion Design is speciaal ontworpen om deze veranderingen aan te pakken en is gericht op Fashion Design afgestudeerden die verder willen gaan dan het product design en ontwikkeling. [+]

IFA Paris Master of Arts geaccrediteerd door IDEL als 'International Master'

DURATION: 15 maanden programma in het Engels CAMPUSEN: Parijs, Florence (Istituto Lorenzo de Medici) FORMAT: Parijs / Florence / Parijs VOLGENDE INTEL: September 2017 ECTS KREDIETEN: 120 TOEPASSINGSGELD: € 150 TUISGELD: € 12.800 BEPERKT TOT: 20 studenten per klas

"Ontwikkel uw collectie in onze ontwerper atelier"

INVOERING

Jonge modeontwerpers zijn uitgegroeid tot het belangrijkste element in het herformatteren van het hedendaagse modepanorama. Van de aanstelling van JW Anderson als Creative Director bij Loewe tot de overname van belangen van Christopher Kane door Kering Group, alle gebeurtenissen lijken aan te geven dat het nu meer dan ooit de mode creatie blijft van essentieel belang voor de activiteiten van de grote luxe merken en de massamarkt merken.... [-]


Videos

IFA Paris Graduation Fashion Show 2017: Master of Arts Contemporary Fashion Design

Contact
Postadres
18-24 Quai de la Marne
Paris, 75019 FR
Bezoekadres
18-24 Quai de la Marne
Paris, Île-de-France, 75019 FR
Postadres
350 Xianxia Road
Shanghai, 200336 CN
Bezoekadres
350 Xianxia Road
Shanghai, Shanghai, 200336 CN
Postadres
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, 34083 TR
Bezoekadres
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, Istanbul, 34083 TR