Lees de Officiële Beschrijving

IESEG School of Management Lille - Paris

Opgericht in Lille in 1964 en lid van "Lille Catholic University" en de "Conférence des Grandes Ecoles", IESEG School of Management is nu een van de top 10 business schools in Frankrijk, geaccrediteerd met AACSB, EQUIS en AMBA internationale labels (enkel toegekend tot 1% van de business schools in de wereld). Meester van de School in Management 17e gerangschikt in de wereld in de 2016 Financial Times 'best beheer masteropleidingen en 5 onder de Franse business schools.

Mission IESEG 's is om te trainen en toekomstige managers en leiders voor te bereiden in het bedrijfsleven, zowel nationaal als internationaal, actoren van de verandering te creëren in een professionele omgeving die voortdurend veranderen en verbeteren.

IESEG heeft in totaal 4800 studenten op zowel de Lille en Parijs campussen en ongeveer 2090 internationale studenten.

Het programma "Grande Ecole" is een vijf jaar durend programma waar studenten volgen zowel een bachelor en master component.

IESEG was de eerste business school in Frankrijk tot 5 jaar na de baccalaureaat programma: een 3 jaar Bachelor programma voor de fundamenten van het management, gevolgd door een 2 jaar MSc programma waarin de studenten verdiepen hun management kennis en kiezen voor een specialisatie.

In de masteropleiding heeft IESEG 9 gebied van specialisaties: Marketing, Finance, Human Resources Management, beheer van informatiesystemen, Operations Management, Audit-Control, Internationaal Onderhandelen, International Business Economics en strategie, ondernemerschap en innovatie, en General Management.

Internationale mind-set, een van de sterke punten van de school.

Met een internationale mind set, IESEG is de eerste school om alle cursussen over de masteropleiding in het Engels aan te bieden. 84% van de vaste wetenschappelijke staf afkomstig zijn uit een niet-Franse achtergrond. Er zijn meer dan 200 management cursussen in het Engels aangeboden.

IESEG heeft een netwerk van 262+ partneruniversiteiten in meer dan 66 landen. 80% van de IESEG studenten nemen deel aan ons uitwisselingsprogramma voor studenten aan deze universiteiten. Onderzoek Bij IESEG onderzoek en onderwijs gaan samen en dit is een belangrijk onderdeel van de school. IESEG samen met HEC Paris, de enige Franse business school, waar het onderzoekscentrum (IESEG Research) is ook onderdeel van CNRS. Het bedrag van belang dat aan het onderzoek en de middelen om deze activiteit te ondernemen, is een garantie voor kwaliteit en laat de studenten om een ​​deel van een intellectueel stimulerende omgeving. De Katholieke Universiteit van Lille IESEG is onderdeel van de Katholieke Universiteit van Lille, die door de organisatie, grootte, infrastructuur, middelen en de kwaliteit is zeer vergelijkbaar met die van enkele beroemde Britse universiteiten. Evenals de Vauban Universiteit bibliotheek die 55.000 boeken en een abonnement op meer dan 600 tijdschriften en magazines bezit, herbergt de Digital Network Bibliotheek (Bibliothèque Numérique en Reseau). Het geeft studenten de mogelijkheid van het hebben van toegang tot documenten via internet. Als lid van de universiteit maakt het ook mogelijk IESEG studenten de toegang tot andere middelen: academische uitwisselingen, de cafetaria en de universiteit restaurants, zalen van woonplaats, het sportcentrum, medisch centrum etc. De ene school - 2 campussen - Lille en Parijs De eerste en belangrijkste IESEG campus ligt in het hart van Lille, die bekend staat als een 'student-stad "en een dynamisch één. Met meer dan 100.000 studenten, Lille is de 2de grootste universiteitsstad in Frankrijk. De Parijse campus: locatie, in de "Grande Arche de la Défense", het hart van de zakenwijk.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

IESEG School of Management Lille - Paris

Word lid van onze Master in Management - Grande Ecole programma: een tweejarige Master of Science 17e gerangschikt in de wereld in de 2016 Financial Times 'best Master in ... [+]

De 2-jarige Master in Management programma is onderdeel van IESEG gerenommeerde "5-jaar Grande Ecole Program". Dit programma werd gerangschikt 17e op de lijst van de 90 beste meesters van de Financial Times 'in Management in de wereld!

Internationale studenten zal toetreden tot zeer geselecteerde Franse studenten die hun 3 -jarig BBA bij IESEG hebben afgerond.

Studenten met een bachelor diploma in zakelijke gebied komen in aanmerking om toe te passen.

programma doelstellingen

De Master in Management leidt studenten op tot managers die effectief zijn, met een strategisch perspectief worden, en zich kan aanpassen aan een multiculturele omgeving.

Het biedt een uitstekende gelegenheid voor iedereen die graag om zich te specialiseren in de volgende gebieden:... [-]

Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
IESEG School of Management Lille - Paris

Sluit je aan bij onze MSc in Business Analysis and Consulting: een programma van een jaar dat volledig in het Engels is gegeven op een van de beste business schools in Fr ... [+]

Dit eenjarige programma, volledig in het Engels gedoceerd, is erop gericht toekomstige managers en consultants te voorzien van de bestuurlijke en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om te fungeren als veranderingsagenten en duurzame prestaties te leveren aan bedrijven die actief zijn in een mondiale omgeving.

Doelstellingen van het programma

Het doel van het programma is om toekomstige managers en consultants te voorzien van de management- en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om te fungeren als change agents en duurzame prestaties te leveren aan bedrijven die in een mondiale omgeving opereren.

Toekomstige managers / consultants zijn opgeleid om de nodige kennis en competenties te verwerven om strategische plannen om te zetten in tastbare prestaties, door niet alleen te focussen op een financieel perspectief, maar ook door rekening te houden met de complementaire aspecten van prestaties zoals HRM, IT, operationeel management, risico's enz.... [-]

Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IESEG School of Management Lille - Paris

Word lid van ons MSc in Big Data Analytics for Business: een eenjarig programma dat volledig in het Engels is gegeven op een van de beste business schools in Frankrijk op ... [+]

De MSc in Big Data Analytics for Business is een uniek programma dat zakelijke professionals opleidt op het gebied van (online) marketing, financiën en operations. Afgestudeerden zullen beslissers worden met sterke fundamenten in business en analytics.

Voordelen van MSc in Big Data Analytics for Business

· Blootstelling aan op de industrie gebaseerd leren via een hackathon, workshops, wervingsbijeenkomsten met experts uit de industrie.

· Blootstelling aan toonaangevende data science-technologieën (Python, R, SAS, GIT, GITHub, JupyterLab, Jupyter Notebooks, Hadoop, Hyve, Spark, Kaggle, IBM SPSS Statistics, Tableau, Excel, onder anderen).... [-]

Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

IESEG School of Management Lille - Paris

Word lid van onze MSc in Digital Marketing ... [+]

Dit programma van één jaar, volledig in het Engels gedoceerd, biedt een unieke gelegenheid om zowel uw kennis van digitale marketing als CRM te versterken.

"De opkomst van het internet en nieuwe vormen van communicatie en commercialisering hebben de marketingpraktijk volledig veranderd: tegenwoordig zijn online communicatie en het opbouwen van langetermijnrelaties met klanten de prioriteitenrichtlijnen van elke marketeer om de concurrentie en winstgevendheid van het bedrijf te vergroten."

Dr. Véronique Pawels Delassus, Academix Director, marketingafdeling

DOELSTELLINGEN VAN HET PROGRAMMA

Het belangrijkste doel van het programma is om toekomstige managers voor te bereiden op het werken in deze twee snel opkomende... [-]

Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IESEG School of Management Lille - Paris

Word lid van onze MFM: een eenjarige masteropleiding in het Engels met een focus op Fashion Management, op een van de beste business schools in Frankrijk op onze campus i ... [+]

IÉSEG's MSc in Fashion Management is een eenjarige masteropleiding die volledig in het Engels wordt gegeven en is ontworpen voor getalenteerde personen die zich willen specialiseren in Fashion Business en een internationale carrière in de mode-industrie willen realiseren.

Doelstellingen van het MFM-programma

Het doel van het programma is om toekomstige managers van modebedrijven voor te bereiden, die in staat zullen zijn om te gaan met competitieve mondiale omgevingen en om de uitwisseling van ervaringen en best practices in de internationale modearena te bevorderen.

Carrièremogelijkheden voor afgestudeerden kunnen worden gevonden in posities op alle gebieden die verband houden met leidinggevende functies in de mode-industrie, waaronder koper; product manager; verkoop... [-]

Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IESEG School of Management Lille - Paris

Sluit je aan bij onze MSc in Finance: een eenjarig programma volledig in het Engels gedoceerd met een focus op Finance op een van de beste business schools in Frankrijk o ... [+]

Dit één jaar durende en volledig in het Engels gedoceerde programma is ontworpen als een soepele overgang naar de financiële sector door een mix van theorie en praktijk, interactie met professionals en speciale sessies in onze Bloomberg-faciliteiten.

Doelstellingen van het programma

De MSc in Finance is bedoeld voor studenten die hun inzicht in financiële analyse willen verbeteren in een zeer praktische omgeving. Het programma wordt volledig in het Engels onderwezen, waardoor de internationale toepassing een van zijn sterke punten is. Door het observeren van professionele praktijken krijgen studenten een unieke kans om de ethische normen van het beroep te leren. Theorie wordt in praktijk gebracht in het financiële marktenlab waar studenten ook professionele certificeringen kunnen behalen.... [-]

Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IESEG School of Management Lille - Paris

Sluit je aan bij onze MSc in International Accounting, Audit and Control: een eenjarig programma dat volledig in het Engels is gegeven op een van de beste business school ... [+]

Dit éénjarige programma, volledig in het Engels gedoceerd, biedt studenten een relevant inzicht in het belang van financiële rapportage voor de moderne zakelijke omgeving.

Programmadoelen

De MSc in International Accounting, Audit and Control is bedoeld voor studenten die op lange termijn succesvol willen werken. Het is gebaseerd op een solide basis in financiële rapportage en analyse; in management accounting en besluitvorming; en financiële adviesdiensten. Het programma biedt studenten een goed begrip van de moderne financiële rapportage-functies vanuit een technisch en institutioneel oogpunt waardoor afgestudeerden om te werken in een breed scala van industrieën. Afgestudeerden hebben baat bij de ingebouwde fast-track voorbereiding voor toelating tot wereldwijde professionele accountantsorganisaties (bijvoorbeeld vrijstellingen voor de ACCA Professional Examens, afstemming met de CIMA's Masters Gateway en dekking van een aanzienlijk deel van de Body of Knowledge van de IMA).... [-]

Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IESEG School of Management Lille - Paris

Word lid van onze MIB: een eenjarige masteropleiding die volledig in het Engels wordt gegeven met een focus op de internationale business op een van de beste business sch ... [+]

Doelstellingen van het programma

We maken gebruik van ons gedegen begrip van bedrijfspraktijken en -culturen om studenten de fundamentele vaardigheden te geven die nodig zijn om organisaties in elke internationale context te beheren. Voor mensen met een academische achtergrond in het bedrijfsleven, zal het MIB hun kennis naar een ander niveau brengen door nieuwe perspectieven te bieden. Voor mensen zonder zakelijke achtergrond biedt het MIB theoretische basisprincipes in het management en biedt het mogelijkheden om hun nieuwe kennis toe te passen.

Waarom kiezen voor de MSc in International Business?

· Compact programma in een internationale context.... [-]

Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IESEG School of Management Lille - Paris

Sluit je aan bij onze MSc in International Business Negotiation: een eenjarig programma dat volledig in het Engels wordt gegeven op een van de beste business schools in F ... [+]

De MSc in International Business Negotiation van IÉSEG is gericht op het opleiden van effectieve, veelzijdige en ethische managers met sterke onderhandelingsvaardigheden om in een internationale context te werken. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om alle elementen van een onderhandelingsproces te begrijpen en om zich volledig in te laten met interdisciplinaire analyses van onderhandelingen in een mondiale omgeving.

Belangrijkste voordelen van MSc in International Business Negotiation

· Partnerschap met AKAM (de Vereniging van Key Account Management) om een ​​Key Account Management Professional Diploma te behalen, samen met het MSc-diploma... [-]

Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IESEG School of Management Lille - Paris

Sluit je aan bij onze MSc in Investment Banking en Capital Markets: een eenjarig programma dat volledig in het Engels wordt gegeven op een van de beste business schools i ... [+]

Door zijn unieke ontwerp tilt dit programma uw kennis van kapitaalmarkten naar een nieuw niveau. Interactieve lessen door academische en industriële experts bieden sterke technische vaardigheden in instrumenten voor kapitaalmarkten, financiële gegevensdiensten en computerprogrammering. Dit programma is specifiek gericht op pas afgestudeerden in financiën of bedrijfsadministratie die bereid zijn hun technische vaardigheden en kennis in de financiële sector verder te ontwikkelen. In een snel veranderende wereldwijde financiële omgeving verkent dit programma verder de meest recente ontwikkelingen in regelgeving en naleving van kapitaalmarkten.

Belangrijkste voordelen van MSc in investment banking... [-]

Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
IESEG School of Management
Lille Campus
3 rue de la Digue

Lille, Hauts-de-France, 59000 FR
Location address
IESEG School of Management
Paris Campus
socle de la Grande-Arche,
1, parvis de la Défense

Paris, Île-de-France, 92044 FR