IEA Paris

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IEA


De missie van het IEA, opgericht in 1979, is om talenten met een hoog potentieel op te leiden die in staat zijn om in een multiculturele omgeving de grote maatschappelijke uitdagingen van morgen te vatten.


De missie van het IEA is tweeledig. Het is zowel om toekomstige besluitvormers te trainen als om actief deel te nemen aan de productie van nieuwe kennis in Management. Internationaal, bankverzekeren en digitaal: drie sectoren waar het IEA een echte meerwaarde biedt voor studenten door te anticiperen op trends en te voldoen aan de verwachtingen van een wereldwijde markt. Zozeer zelfs dat om de ontwikkeling van het "continent van morgen" te ondersteunen, het IEA twee campussen heeft geopend, een in Algiers en de andere in Abidjan.


Op elk van zijn campussen ondersteunt het IEA Lab ook studentondernemers in hun project om een ​​innovatief bedrijf te creëren.


Een ander voordeel van het IEA is het IEA Executive Education, dat leidinggevenden en leidinggevenden voorbereidt op het verkrijgen van verplichte certificeringen om hen te helpen vooruitgang te boeken in hun loopbaan.


De hele filosofie van de school is gebaseerd op het principe van voortdurende verbetering en dit, al meer dan 35 jaar!

WAAROM IEA KIEZEN?

Locaties

Parijs

Address
53, avenue Charles de Gaulle
Neuilly-sur-Seine

92200 Parijs, Île-de-France, Frankrijk