ID4FOOD

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Oniris is een instelling van hoger onderwijs en onderzoek van het ministerie van Voedsel Landbouw en Visserij.

Geworteld in zijn grondgebied en staat open voor de Europese ruimte, het heeft een zeer brede thematische aanbod inclusief diergezondheid en volksgezondheid, klinische, biomedische en biotechnologie voor de gezondheid, voedsel wetenschap en procestechniek.

Oniris is bedoeld om actief te zijn op het gebied van dierlijke en menselijke gezondheid, actief bij te dragen aan het concept "één geneesmiddel, één gezondheid", en voedsel. Om deze twee belangrijke thema's, plus een bijdrage aan een transversaal thema op milieu en duurzame ontwikkeling.

Oniris traint ongeveer 1.200 studenten, onder meer door het aanbieden van overeenkomstige opleidingen: - voor veterinaire beroepen (veterinaire arts graad). De specificiteit van deze training pathologen en senior biologen is om de verworven door training vaardigheden te combineren door de kliniek, in het bijzonder binnen een Europees niveau het ziekenhuis, die voortvloeien uit onderzoek opleiding - de technische beroepen (ingenieur) met twee specialiteiten: de specialiteit "levensmiddelen / diervoeders" specialiteit "Gezondheid biotechnologie".

In beide specialiteiten, de Oniris ingenieursopleiding heeft een zeer sterke aanwezigheid in de industriële structuur en zeer specifieke gereedschappen professionalisering en onderzoek als technologische zalen bijna-industriële omstandigheden.

Locaties

Nantes

Oniris – Programme id4Food

Address
Oniris – Programme id4Food
Site de la Géraudière

Rue de la Géraudière

CS 82225
 

44322 Nantes, Pays de la Loire, Frankrijk