Lees de Officiële Beschrijving

Oniris is een instelling van hoger onderwijs en onderzoek van het ministerie van Voedsel Landbouw en Visserij.

Geworteld in zijn grondgebied en staat open voor de Europese ruimte, het heeft een zeer brede thematische aanbod inclusief diergezondheid en volksgezondheid, klinische, biomedische en biotechnologie voor de gezondheid, voedsel wetenschap en procestechniek.

Oniris is bedoeld om actief te zijn op het gebied van dierlijke en menselijke gezondheid, actief bij te dragen aan het concept "één geneesmiddel, één gezondheid", en voedsel. Om deze twee belangrijke thema's, plus een bijdrage aan een transversaal thema op milieu en duurzame ontwikkeling.

Oniris traint ongeveer 1.200 studenten, onder meer door het aanbieden van overeenkomstige opleidingen: - voor veterinaire beroepen (veterinaire arts graad). De specificiteit van deze training pathologen en senior biologen is om de verworven door training vaardigheden te combineren door de kliniek, in het bijzonder binnen een Europees niveau het ziekenhuis, die voortvloeien uit onderzoek opleiding - de technische beroepen (ingenieur) met twee specialiteiten: de specialiteit "levensmiddelen / diervoeders" specialiteit "Gezondheid biotechnologie".

In beide specialiteiten, de Oniris ingenieursopleiding heeft een zeer sterke aanwezigheid in de industriële structuur en zeer specifieke gereedschappen professionalisering en onderzoek als technologische zalen bijna-industriële omstandigheden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Frans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

ID4FOOD

De collaboratieve innovatie biedt een nieuw antwoord op de problemen bij de uitvoering van innovatiestrategieën ... [+]

Waarom een ​​Master's degree in food innovatie?

Achtergrond:

De collaboratieve innovatie biedt een nieuw antwoord op de problemen bij de uitvoering van innovatiestrategieën door agribusiness.

In deze context is de voedingsindustrie moet transdisciplinair managers getraind in open en collaboratieve innovatie en met de sleutel tot strategieën om de economische, sociale en milieu-uitdagingen van de wereld van vandaag en morgen te voldoen.

Doelstellingen:

De Master Management Collaborative Innovation Eten wordt gedragen door vijf instellingen voor hoger onderwijs en onderzoek - Audencia - Ecole de Management - het Ontwerp Nantes Atlantique school - Ecole Supérieure d'Agriculture d'Angers, - Oniris, National Veterinary School, Voeding en Voedsel Nantes-Atlantique - Universiteit van Nantes De Master is bedoeld om u twee onmisbare kwaliteiten vandaag gewaardeerd brengen: openheid en specialisatie.... [-]

Frankrijk Nantes
September 2020
Engels,Frans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Id4food