HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Heip heeft een rijke ervaring van meer dan een eeuw en een groot netwerk van alumni; faculteit van uitzonderlijke kwaliteit is samengesteld uit juristen, economen, geografen, demografen en gerenommeerde persoonlijkheden uit de academische wereld, diplomatieke, militaire. Bovendien is een netwerk van internationale partners kunnen studenten een deel van hun studies uit te voeren in een buitenlandse universiteit.

Het heeft een uitstekende ligging met een moderne campus in het hart van Parijs, biedt studenten een plek om te werken.

integreren HeipIs tegelijk passen in een verhaal, deel te nemen aan een educatief project en spannend onderzoek, en bovenal om een ​​professionele toekomst op te bouwen.

Integratie van Heip school op hetzelfde moment deel uitmaken van een verhaal en deel te nemen aan een project

Heip is een onafhankelijke school, instelling voor gratis onderwijs Act 1875 hoger en geregeld door een 1901 wet vereniging.

Gemaakt in 1899, het heeft een schat aan ervaring, zowel intellectueel als onderwijs, meer dan een eeuw

Op het kruispunt van verschillende disciplines, studie internationale betrekkingen en politieke eisen alles te weten in een keer geschiedenis, recht, politieke en sociale wetenschappen, economie ... Op deze basis, voor meer dan een eeuw vooraanstaande deskundigen in elk van deze disciplines, maar ook acteurs van de politieke en internationale wereld, hebben besloten om samen te werken om hun kennis en ervaring door te geven aan een unieke opleiding voor studenten gepassioneerde politieke en internationale kwesties aan te bieden.

Een faculteit van uitzonderlijke kwaliteit

Sinds haar oprichting heeft de faculteit bestaat uit academische activiteit of emeritus, historici, juristen, politieke wetenschappers, economen, geografen, demografen, literaire maar ook gerenommeerde persoonlijkheden uit de diplomatieke, politieke, militaire.

Een belangrijk internationaal netwerk

Een netwerk van internationale partners, in constante evolutie, geeft studenten de mogelijkheid om een ​​deel van hun studies uit te voeren in een buitenlandse universiteit. Elk jaar studenten te verlaten voor een semester in de grote buitenlandse openbare universiteiten in Groot-Brittannië, Rusland, Italië, Spanje, Turkije ...

Een school op een menselijke schaal

Student groepen niet meer dan veertig studenten; taallessen samen studenten van alle promoties; Leraren zijn er, open vragen: Heip is niet alleen een school, het is een ontmoetingsplaats, een plaats van project waar hij vaak categorie worden gecreëerd in de student toepassing waar uitwisseling partnerships worden ondertekend, omdat een student zou vertrekken naar een nieuwe bestemming, waar tegenover een brandende kwestie, een speciale conferentie wordt georganiseerd, zodat we kunnen informeren, zodat we kunnen begrijpen ...

Een bevoorrechte

Heip heeft een uitstekende ligging, in Parijs zelf, in een moderne en ruime lokalen, het aanbieden van de studenten een geweldige plek om te werken met een cafetaria, bibliotheek, studeerkamer.

Locaties

Parijs

Address
HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques,
10 rue Sextius Michel

75015 Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: