Ferrieres Paris

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ferrières de School van de Franse Excellence

Kiezen om te studeren aan Ferrières School is de lancering van een carrière in een sector in voortdurende groei en die ontelbare professionele mogelijkheden over de hele wereld biedt. Slechts 15,5 mijl afstand van het centrum van de lichtstad Parijs, even dicht bij de belangrijkste internationale luchthavens zowel Parijs (Orly en Roissy Charles de Gaulle), Ferrières is gemakkelijk bereikbaar vanaf het centrum van Parijs met het openbaar vervoer. Bij Ferrières, geloven we dat succes komt voort uit stevige theoretische en praktische opleiding, gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling.

De doelstellingen van Ferrières 'zijn om leiders van excellentie die bevoegd is, veelzijdig en staat van het bedrijf senior management posities en het definiëren van de toekomstige behoeften van de industrie te ontwikkelen.

Om ervoor te zorgen dat de vaardigheden en expertise onderwezen aan de huidige en toekomstige behoeften van de Hospitality, Gastronomie en luxe-industrie, ontwikkelden we het programma met de nauwe samenwerking van onze prestigieuze partner bedrijven, maar ook als adviseur van de top business schools.

MULTI-INDUSTRIE AANPAK:

Gedreven door de kernwaarden van traditie en innovatie, nederigheid, werk en een open visie, de missie van Ferrières is drieledig:

Opleiden van toekomstige professionals uit de hele wereld, door middel van een reeks programma's, dat de eisen fit industrie in Gastronomie, gastvrijheid en luxe: Bachelor, MSc en Culinair kwalificatie programma's Bijdragen aan de bevordering van kennis en praktijken op de drie dimensies: food Cultuur, Hospitality management, Luxury en Event plannng. Versterking van de invloed en de aantrekkelijkheid van Frankrijk in deze gebieden of excellence.

FERRIERES HIGH-END ECOSYSTEM:

De Ferrières 'uitgebreide Ecosystem biedt de studenten met een uitzonderlijke professionele ervaring en meteen confronteert ze met "excellence", dankzij een reeks van diverse restaurants, een traiteur en een 4 * hotel. Deze instellingen, die geen toepassing, maar professionele eenheden, worden beheerd door een team van doorgewinterde hospitality professionals en zakenlieden, een aantal van hen laureaten van de «Meilleur Ouvrier de France» award. Ze bieden een high-end gerechten en een service van wereldklasse aan een veeleisende klantenkring.

Als hun capaciteiten te vergroten, worden de studenten geleidelijk ingewijd in verschillende posities in de keuken, eetkamer, inkoop, sommelier afdeling, bar, front office, guest relations, huishouding, verkoop, reserveringen, onderhoud, marketing, financiën, e-marketing en event planning. Deze hands-on ervaring voldoet aan de academische leren.

Locaties

Ferrières-en-Brie

Paris Area

Address
Rue du Château - BP49
Ferrières-en-Brie

77164 Ferrières-en-Brie, Île-de-France, Frankrijk
Telefoonnr.
01 81 16 77 77

Parijs

Address
Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden