Ecole de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

GESCHIEDENIS VAN DE SCHOOL VAN PARIJS COUTURE

Gemaakt in 1927 door de Chambre Syndicale de la Haute Couture School van de Chambre Syndicale van de Parijse Couture weerspiegelt de constante rente die te allen tijde, droeg de kleermakers en modeontwerpers, ten eerste om hooggeschoolde technische opleiding vereist door hun bezigheden, aan de andere kant de komst van nieuw talent dat de mode van morgen zal creëren.

opvoeding

De School van de Unie Kamer van Parijse Couture is een unieke instelling die de verschillende opleidingen van de traditionele vaardigheden evenals geavanceerde technologie weerspiegelt. De toegevoegde waarde die het brengt is gebaseerd op de bijzondere relatie tot het beroep, de nabijheid van bedrijven.

De voorzitters en directeuren van human resources van luxe huizen, verzameld in de 'CIRCLE St Roch "richtlijnen van de school te bekrachtigen en te zorgen voor hun voortdurende implicatie dat de opleiding verzorgd door onze instelling zal worden afgestemd op de behoeften van de vrije beroepen industrie mode en vooral de couture en luxe.

Alle cursussen worden gegeven door werkende professionals of van het bedrijf dat gedurende de verschillende cursussen zijn het bewijs van het karakter van de professionalisering van de opleiding.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans

Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook: