ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1972 heeft de ESRA Groep aangepast aan de technische, economische en structurele veranderingen die de audiovisuele industrie zou kunnen noemen.

Deze industrie is voortdurend in beweging onder invloed van digitalisering middel van productie en distributie en het internet.

Ze is altijd vraagt ​​om nieuwe, geavanceerde technische vaardigheden, gecombineerd met artistieke kwaliteiten. Deze dubbele ambitie die scholen en leraren ESRA Group voorgesteld om te delen met jonge studenten over deze handel gedreven.

De filmindustrie en de audiovisuele sector in Frankrijk is de grootste van Europa. Inderdaad, "het Franse culturele uitzondering" houdt filmproductie op een hoog niveau van films elk jaar; de herverdeling van de middelen tussen grote nationale zenders en themazenders houdt ook het volume van de tv-productie op een hoog niveau.

School van Audiovisuele Creation Training in drie jaar om de verschillende aspecten van de film en de audiovisuele sector: cinema prestatie, prestatie televisie, de productie van tv-series, productie, bewerking, afbeelding. Sinds oktober 2008 ESRA biedt voor Advanced Film Studies training cyclus in twee jaar Script en regie of productie / distributie voor studenten uit 3.

Hoger Instituut voor Sound Techniques Training in drie jaar zijn verschillende bedrijven: de muziek, de audiovisuele, geluid en radio voor live evenementen.

Sup'Infograph Drie-jarige opleiding voor een loopbaan in 3D animatie film: Richting en Animatie, Modeling, Rendering en Licht, en 3D compositing en VFX.

ESRA New York De studenten van de ESRA kan de ISTS en Sup'Infograph die hun derde jaar van de studie hebben afgerond een optionele jaar in New York te volgen, bestaande uit lezingen, tutorials, producties en stages.

voortgezet onderwijs In Parijs, Nice, Rennes en Brussel, ESRA Continuing Education biedt cursussen van één week tot acht maanden op het gebied van audiovisuele productie, audiovisuele technicus, geluidstechnicus, HD-opnamen, manuscript, digitale foto's, stages Pro Logic (met de officiële certificering Apple) en Pro tools (Avid erkend centrum).

JUNIOR De ESRA biedt inleidende cursussen naar de middelbare school studenten van vijf dagen tot een maand in script schrijven, filmanalyse, geluid, productie en videobewerking. Ze vinden plaats in februari, april en juli naar school (Parijs, Nice, Rennes en Brussel) en tijdens het Internationale Filmfestival van Cannes in mei.

ESRA Internationale Programma's De ESRA biedt Engels cursussen voor internationale studenten, regie, editing, scenario, sound design en animatie. Korte cursussen vinden plaats in juli. Lange gangen - Een jaar programma - te beginnen in september en januari.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk Summer courses » Bekijk Cursus »

Videos

The Sky Queen, un film de Simon MAIGNAN - ESRA New York 2015

"Bonus Malus" ISTS

"Out Of The Gnouf" SUP'INFOGRAPH

Contact

ESRA - ISTS - Sup'Infograph Paris

Adres ESRA PARIS 135 avenue Félix Faure
75015 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website http://www.esra.edu/
Telefoon +33 1 44 25 25 25

ESRA Côte d'Azur

Adres ESRA CÔTE D'AZUR 9, quai des Deux Emmanuel
06 300 Nice, Provence-Alpes-Cote d'Azur, Frankrijk
Website http://www.esra.edu/ecole-de-cinema/esra-ecole-superieure-de-realisation-audiovisuelle-formation-aux-metiers-du-cinema-et-de-la-television
Telefoon +33 4 92 00 00 92

ESRA Bretagne

Adres ESRA BRETAGNE 1, rue Xavier Grall
35 700 Rennes, Pays de la Loire, Frankrijk
Website http://www.esra.edu/
Telefoon +33 2 99 36 64 64

ESRA Bruxelles

Adres ESRA BRUXELLES 34, Rue du Beau Site
1 000 Brussel, België
Website http://www.esra.edu/
Telefoon +32 2 647 47 37