ESEM France

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ESEM France bevordert de verwerving van professionele vaardigheden door middel van internationale cursussen, waardoor Franstalige studenten medische en paramedische cursussen kunnen integreren ZONDER CONCURRENTIE, in het Frans.


Dankzij haar vele partners, stelt ESEM France u in staat om een ​​opleiding fysiotherapie, tandheelkunde, farmacie of enige andere medische opleiding in Frankrijk of in Europa te integreren. Met ESEM France kun je een universiteit van excellentie integreren zodra je je bachelordiploma hebt behaald, zodat je zo snel mogelijk vaardigheden kunt verwerven die te maken hebben met je toekomstige beroep.


ESEM France verdedigt de waarden van succes, uitmuntendheid en door toegang tot medische training zonder concurrentie verdedigt het de vrije toegang tot onderwijs. Alle aangeboden cursussen worden begeleid door professoren, samengesteld uit artsen, onderzoekers en praktiserende beoefenaars, die ernaar streven hun studenten een perfecte kennis van hun toekomstige beroep te bezorgen.


Door het aanbieden van integratie van verschillende internationale campussen, wil ESEM France de culturele verrijking van zijn studenten bevorderen door de verwerving van vaardigheden en know-how die zijn geërfd van de universiteitsgemeenschap wereldwijd.

  • Toelating tot alle cursussen is 100% in het dossier: kopieën van de laatst behaalde diploma's, inclusief het baccalaureaat, CV, sollicitatiebrief, etc.
  • Training: fysiotherapie, tandheelkunde, farmacie, sport en gezondheid, natuurgeneeskunde
  • Campus: Frankrijk, Spanje, Portugal, Ierland
  • Collegegeld: tussen 6000 en 10200 € per jaar (gedetailleerde prijzen zijn te vinden op de website: https://esemfrance.fr)
  • Toegekende graden: ESEM France biedt u de mogelijkheid een Europees diploma te behalen dat erkend is in Frankrijk en in alle landen van de Europese Unie

Locaties

Toulon

Address
842 Avenue du 8 Mai 1945
La Garde

83130 Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden